nojom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 χαιρετώ την παρέα. Αν δε κάνω λάθος τώρα με το GDPR και τα λοιπά κόλπα δε μπορεί ο καθένας να πρήζει τον άλλον με μηνύματα, κλήσεις....... για να μη τα πολυλογώ ορισμένοι δεν έχουν συμορφωθεί και στέλνουν μηνύματα. Έχω λάβει μήνυμα από κάποια επιχείρηση στην οποία ποτέ δεν έχω δώσει τα στοιχεία μου. μπορώ να τους κυνηγήσω; 1
nojom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 γιατί όχι. ο καθένας εκμεταλλεύεται ό,τι και όπως μπορεί. δε ζητάω κάτι παράνομο.
DrLo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, nojom είπε γιατί όχι. ο καθένας εκμεταλλεύεται ό,τι και όπως μπορεί. δε ζητάω κάτι παράνομο. Φυσικα και ζητάς κάτι παράνομο. 1
flienky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Για αρχή ζήτα τους από που βρήκαν τα στοιχεία σου και ότι στοιχεία έχουν για εσένα αλλά και το πως τα χρησιμοποιούν. Ο νόμος GDPR έχει κυρώσεις μη εφαρμογής αλλά τα πρόστιμα πάνε στο κράτος όχι σε εσένα. Τώρα αν μπορείς να κάνεις μήνυση για κάτι άλλο τότε ναι, πχ για κάποιο λόγο κάτι έπαθες επειδή σου έστελναν τα εμαιλ, σαν αποζημίωση πχ. Κατά την γνώμη μου είναι χυδαίο, να το κάνεις, γιατί ο gdpr είναι απλά παλούκι για να εφαρμοστεί. Τώρα αν σου στέλνει ο άλλος marketing emails στα καλά καθούμενα τα θέλει ο κωλος του.
nojom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 μα δε ζήτησα να κάνω παρανομία. μου στέλνουν μηνύματα χωρίς να τους έχω δώσει το τηλέφωνο μου. ούτε παρέχουν τη δυνατότητα να σβηστώ από τις λίστες τους. αυτό δε το απαγορεύει ο νόμος; αν είμαι λάθος οκ 4 λεπτά πριν, DrLo είπε Φυσικα και ζητάς κάτι παράνομο. που είναι το παράνομο;
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Θέλεις να μη σου στέλνουν μηνύματα ή θέλεις να πάρεις λεφτά για αυτά που ήδη σου στείλανε; Επικοινώνησες μαζί τους και ζήτησες να μη σου στέλνουν;
toyo73 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Αρκει να μην παμε παρακατω.Αλλα πιστευω δεν πιασαμε πατο.
nojom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Θέλεις να μη σου στέλνουν μηνύματα ή θέλεις να πάρεις λεφτά για αυτά που ήδη σου στείλανε; Επικοινώνησες μαζί τους και ζήτησες να μη σου στέλνουν; αν μπορώ να πάρω λεφτά γιατί να μην το κάνω; αυτός είναι ο στόχος (άσε που αν γίνει κάτι τέτοιο θα τρομοκρατηθούν πολλοί και θα αλλάξουν τακτική) Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή αν εγώ έκανα μια κίνηση και κάποιος μπορούσε να την εκμεταλλευτεί για να βγάλει λεφτά πιστεύεις δε θα βρίσκοταν κάποιος; όχι, δεν επικοινώνησα Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από nojom 1 1
DrLo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, nojom είπε αν μπορώ να πάρω λεφτά γιατί να μην το κάνω; αυτός είναι ο στόχος Αυτό είναι το παράνομο. 1
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, nojom είπε αν μπορώ να πάρω λεφτά γιατί να μην το κάνω; αυτός είναι ο στόχος (άσε που αν γίνει κάτι τέτοιο θα τρομοκρατηθούν πολλοί και θα αλλάξουν τακτική) Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή αν εγώ έκανα μια κίνηση και κάποιος μπορούσε να την εκμεταλλευτεί για να βγάλει λεφτά πιστεύεις δε θα βρίσκοταν κάποιος; όχι, δεν επικοινώνησα Όπως το βλέπει ο καθένας, εγώ το θεωρώ τραβηγμένο και δεν θα το έκανα. 1
nojom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, flienky είπε Ο νόμος GDPR έχει κυρώσεις μη εφαρμογής αλλά τα πρόστιμα πάνε στο κράτος όχι σε εσένα. Τώρα αν μπορείς να κάνεις μήνυση για κάτι άλλο τότε ναι, πχ για κάποιο λόγο κάτι έπαθες επειδή σου έστελναν τα εμαιλ, σαν αποζημίωση πχ. αν ισχύει αυτό τότε άκυρα αυτά που λέω. δε το ήξερα. Γι αυτό άλωστε άνοιξα το θέμα για να μάθω τι ισχύει 4 λεπτά πριν, toyo73 είπε Αρκει να μην παμε παρακατω.Αλλα πιστευω δεν πιασαμε πατο. γιατί το θεωρείς τόσο τραγικό; 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Αυτό είναι το παράνομο. παράνομο το ότι σκέφτηκα να βγάλω λεφτά από μια κίνηση η οποία είναι νόμιμη; δηλαδή αν έγραφα ότι δε με ενδιαφέρουν τα λεφτά αλλά θέλω να το κάνω για να μη με πρήζουν θα ήταν εντάξει; το τι έχω στο μυαλό μου καθορίζει αν είναι κάτι παράνομο ή όχι; η πράξη μετράει
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος και να παγωσει η κολαση. 1
nojom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 μια τοποθέτηση επί του θέματος πιστεύω θα ήταν καλύτερο από το να γυρνάμε όλα τα θέματα που ανοίγονται και να κράζουμε. Εκτός αν αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ανώτεροι, κάτι σαν τα likes στο fb, τότε δικαιολογείται
Προτεινόμενες αναρτήσεις