Nintendo1889 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Καλημέρα παιδιά. Χθες είπα να καθαρίσω τα CD μου από μια συλλογή που έχω. Ποιος λέτε είναι ο ποιο σωστός τρόπος ώστε να μην θαμπώσουν ή δημιουργηθούν νέες ψιλές γρατζουνιές; Είπα να το κάνω με το υγρό και το πανί για τα γυαλιά που έχω, κάνει;
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Αν δεν έχουν λίπος απ’ τις δαχτυλιές, άστα ως έχουν. Αν έχουν, το πανάκι και το υγρό γυαλιών είναι μια χαρά. Εγώ στα πολύ βρόμικα, τους έκανα κι ένα μπανάκι με κρύο νερό και απαλό τρίψιμο με μαλακό πανί ή με καθαρά γυμνά χέρια. Μετά ένα γρήγορο με υγρό για να μην μείνουν στίγματα. Αν είναι πολλά, μπορείς και σκέτο πλύσιμο με νερό αρκεί να τα στεγνώνει αμέσως με μαλακό, στεγνό πανί Να τα ψηφιοποιήσεις το σκέφτεσαι ή το έχεις κάνει ήδη και απλώς κρατάς και τη συλλογή σε CD? 1
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Φανταζομαι οτι ψηφιοποιημενα θα μπορει να τα βρει ηδη. Λογικα θελει να κρατησει τη συλλογη του σε καλη κατασταση. Για δαχτυλιες/στιγματα: Βουτας το δαχτυλο σου σε ζεστο νερο κι επειτα σε σαπουνι και καθαριζεις το σημειο στο cd. Ξεπλενεις με ζεστο νερο και στεγνωνεις καλα με πανι και μαλακες κινησεις ολη την επιφανεια. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend 1
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Φίλος μου τα έπλενε με υγρό πιάτων και τα διατηρούσε μια χαρά!
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 20 minutes ago, YourTrueLegend said: Για δαχτυλιες/στιγματα: Βουτας το δαχτυλο σου σε ζεστο νερο κι επειτα σε σαπουνι και καθαριζεις το σημειο στο cd. Ξεπλενεις με ζεστο νερο και στεγνωνεις καλα με πανι και μαλακες κινησεις ολη την επιφανεια. Το ζεστό βοηθάει στον καθαρισμό του λίπους αλλά θέλει προσοχή, μην το παρακάνει!
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 4 minutes ago, CheOnWeb said: Το ζεστό βοηθάει στον καθαρισμό του λίπους αλλά θέλει προσοχή, μην το παρακάνει! ***Χλιαρο προς ζεστο, οχι πολυ ζεστο ομως γιατι οι υψηλες θερμοκρασιες ειναι απο τους νο1 εχθρους του cd. 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, YourTrueLegend said: ***Χλιαρο προς ζεστο, οχι πολυ ζεστο ομως γιατι οι υψηλες θερμοκρασιες ειναι απο τους νο1 εχθρους του cd. Ναι, είχα ξεχάσει κάποια στο αυτοκίνητο που τα έβλεπε ο ήλιος. Έγιναν ένα ωραίο φουτουριστικό γλυπτό! 😀 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από CheOnWeb
ELTASSOS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Πλυντηριο πιατων σε χλιαρο προγραμμα με σαπουνι τζελ πιατων / χεριων. Οχι αλατα, μονο γυαλιστικο. Σε μια πλυση περιπου 60 τμχ . βαλτα ανοιχτα να τα χτυπαει το νερο απο κατω που ειναι η εγγραφη.
Nintendo1889 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Ωραία παιδιά θα δοκιμάσω με νερό και πανάκι μαλακό. 😉
l337 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με cd αλλά θυμάμαι ότι πρέπει να τα σκουπίζουμε/καθαρίζουμε πάντα από το κέντρο προς την άκρη και ποτέ κυκλικά. Με επιφύλαξη το αναφέρω βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα