Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να καταλάβω αν το κινητό που αγόρασα προχθές από Ελληνικό σάιτ μέσω Σκρουτζ είναι κλώνος η original ? Πρόκειται για ένα xiaomi 5a το οποίο μου ήρθε έτσι κι αλλιώς ελαττωματικό και θα το επιστρέψω .(παρουσιάζει στην μια πλευρά μια παραμόρφωση .πιθανολογώ ότι έχει φουσκώσει η μπαταρία εσωτερικά )

Μετά λοιπόν το πρώτο σοκ του ελαττωματικού είδα πιο προσεκτικά την συσκευασία η οποία έχει μόνο κινέζικα έξω ,ένα μικρό χαρτάκι μέσα πάλι κινέζικα και ο φορτιστής δεν είναι European . Μου έστειλαν μαζί κι έναν ανταπτορα  ο οποίος πάλι δεν είναι για ευρωπαϊκή πρίζα!

Σκέφτομαι να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω γιατί θεωρώ ότι μου πούλησαν μαϊμού .Πως μπορώ να σιγουρευτώ για την αυθεντικότητα ?

20180814_184719-1.jpg

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαιμουδια μου φενεται

ειδα βιντεο στο youtube πανω απο το logo xiaomi 5a δεν εχει κινεζικα στο κουτι

https://www.google.com/search?biw=1440&bih=788&tbm=vid&ei=1Zp0W83pDo20sAel3LTAAw&q=xiaomi+5a+original+unboxing&oq=xiaomi+5a+original+unboxing&gs_l=psy-ab.3...2376.5317.0.5499.9.9.0.0.0.0.147.1176.0j9.9.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.4.554...0i203k1j0i7i30k1j0i8i30k1j0i8i7i30k1j0i8i13i30k1j33i10k1.0.Wdb9q7lhmuc

Επεξ/σία από postfire
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Sokolata είπε

Πως μπορώ να καταλάβω αν το κινητό που αγόρασα προχθές από Ελληνικό σάιτ μέσω Σκρουτζ είναι κλώνος η original ? Πρόκειται για ένα xiaomi 5a το οποίο μου ήρθε έτσι κι αλλιώς ελαττωματικό και θα το επιστρέψω .(παρουσιάζει στην μια πλευρά μια παραμόρφωση .πιθανολογώ ότι έχει φουσκώσει η μπαταρία εσωτερικά )

Μετά λοιπόν το πρώτο σοκ του ελαττωματικού είδα πιο προσεκτικά την συσκευασία η οποία έχει μόνο κινέζικα έξω ,ένα μικρό χαρτάκι μέσα πάλι κινέζικα και ο φορτιστής δεν είναι European . Μου έστειλαν μαζί κι έναν ανταπτορα  ο οποίος πάλι δεν είναι για ευρωπαϊκή πρίζα!

Σκέφτομαι να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω γιατί θεωρώ ότι μου πούλησαν μαϊμού .Πως μπορώ να σιγουρευτώ για την αυθεντικότητα ?

20180814_184719-1.jpg

Πρέπει το κουτί να λέει Global Version και ο κωδικός μοντέλου να είναι το MCG3B. πίσω στο κουτί.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πρέπει το κουτί να λέει Global Version και ο κωδικός μοντέλου να είναι το MCG3B. πίσω στο κουτί.

Όλα είναι στα κινέζικα πίσω στο κουτί . Κάπου όμως είδα να γράφει μεταξύ άλλων MCE3B. αντί για  g έχει e. 

Επεξ/σία από Sokolata
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sokolata είπε

Όλα είναι στα κινέζικα πίσω στο κουτί . Κάπου όμως να γράφει μεταξύ άλλων MCE3B. αντί για  g έχει e. 

Όχι αυτό που σου είπα θα λέει και ότι βλέπεις στο βίντεο.

Αλλιώς το στέλνεις πίσω επειγόντως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Όχι αυτό που σου είπα θα λέει και ότι βλέπεις στο βίντεο.

Αλλιώς το στέλνεις πίσω επειγόντως.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση . 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Από πού το πήρες?

Από το tech@away στην Θεσσαλονίκη . Μέσω Σκρουτζ το βρήκα το μαγαζί και είχε καλές κριτικές 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sokolata είπε

Από το tech@away στην Θεσσαλονίκη . Μέσω Σκρουτζ το βρήκα το μαγαζί και είχε καλές κριτικές 

Δεν το γνωρίζω.

Ξέρω συγκεκριμένα (από εκεί που έχω πάρει).

Πάρε αν μπορείς τα λεφτά σου πίσω(χρησιμοποίησε το DOA) και θα σου πούμε από πού να πάρεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν το γνωρίζω.

Ξέρω συγκεκριμένα (από εκεί που έχω πάρει).

Πάρε αν μπορείς τα λεφτά σου πίσω(χρησιμοποίησε το DOA) και θα σου πούμε από πού να πάρεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

DOA?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sokolata είπε

DOA?

Θα το βρεις στους όρους εγγύησης καταστήματος.

Δεν ξέρω αν επιστρέφουν λεφτά.....

5 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Πάω να δω και του πατέρα μου το Redmi 5a . Με βάλατε σε σκέψεις.

😂

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το είδα , είναι γνήσιο. Το είχα αγοράσει απο το Gxstore στο Περιστερι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...