Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, donyple είπε

συγνωμη ρε παιδια μαιμου κινητο απο μαγαζι που φτασαμε????? ε ρε που παμε .....!!!! 

Εϊπαμε. Δεν είναι μαϊμου. Απλα δεν είναι global

Ασχετο αλλα με αναζήτηση του MCE3B  βγάζει μόνο την εκδοση των 16GB

https://www.phonemore.com/xiaomi-redmi-5a-mce3b-16gb/specs/3734

Α

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είναι μαϊμού, απλά δεν είναι global. Κανείς δεν σε κοροιδεψε. Είναι σαφές από την περιγραφή του επίσης στη σελίδα, ούτε global λέει, ούτε B20 αναφέρει. 

Το ότι είναι ελαττωματικό είναι άλλη υπόθεση φυσικά και το κατάστημα πρέπει να τιμήσει το DOA. 

Ξεκινά με αυτό όσο πιο άμεσα γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, overpower είπε

Στα specs του gold δεν εχει την Β(20). Οποτε δεν στεκει να πας με τσαμπουκα και να τους πεις οτι δεν ειναι η global και σε ξεγελασαν.

Αν εισαι Θεσ/νικη, απλα πηγαινε και πες τους οτι δεν ειναι η global και θα ηθελες να το επιστρεψεις

1 ώρα πριν, dkstopo είπε

πεφτεις απο το ένα λαθος στο άλλο 

στη θεση σου θα ζητουσα από σε πρώτη φαση να σβηστει το θεμα από το insomnia (δεν το καταλαβαίνεις αυτό αλλά κάντο) 

σε δευτερη φαση θα διαβαζα τους ορους αγορας. (δεν τους διαβασες μαλλον)

σε τριτη θα επικοινωνουσα με το καταστημα αντι να τρεχω  δεξια και αριστερα και να λέω ¨πω πω τι έπαθα και τι ειναι αυτά που μου στειλανε¨

μετά μπορείς να ανοιξεις τικετ στο σκρουτζ αν δεν ικανοποιηθείς σαν πελατης από το καταστημα (εκεί απαντάνε σχεδόν όλα τα καταστηματα)

μετα να κανεις καταγγελία 

μετά να πεις για την καταγγελια σου χωρις να αναφερεις το ονομα του καταστηματος 

οταν εξεταστει μας ενημερώνεις τι πως που και γιατί.

φιλικά πάντα....

ΥΓ υπάρχει ένας λόγος που μπορείς να ισχυριστείς και να σου επιστρέψουν τα χρήματα ακόμα και των μεταφορικών πηγαινε ελα. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Ας ενημερώσει κάποιος την διαχείριση να διαγράψει το θέμα καθώς είμαι στην δουλειά και δεν ξέρω πως να το διαγράψω 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Sokolata είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Ας ενημερώσει κάποιος την διαχείριση να διαγράψει το θέμα καθώς είμαι στην δουλειά και δεν ξέρω πως να το διαγράψω 

Στα fora δεν διαγραφονται μηνυματα εκτος αν παραβιάζουν όρους.

Αντιθετα μενουν σαν παρακαταθηκη γνώσης, γιατι αυριο μεθαυριο μπορει αλλοι να εχουν την ιδια απορια (ποιο κινητό εχω, ποια εκδοση αγορασα, ποια ειναι η global, αν αγορασα china γιατί μου το πουλησαν ή δεν γνωρίζω, κλπ κλπ) . Αλιμονο κάθε φορά αν επρεπε να ρωτάμε και απανταμε τις ιδιες ερωτησεις. 

ONTOPIC : Δεν σε κορόιδεψαν οσον αφορά το κινητό και την έκδοση σου. Ουτε μαιομου ειναι, ουτε τιποτα. Απλώς δεν προσεξες οτι ΔΕΝ ειναι η global version. Ευτυχως υπάρχει προβλημα με το πλαινο οποτε ανετα μπορεις να ζητήσεις αντικατάσταση, εκτος αν σου πουνε για επισκευή (και αυτό μπορει να γινει εκ μερους τους) οποτε πρεπει να πιεσεις για επιστρφοη λογω ιντερνετικής αγορας (14 ημέρες)

Δημοσ.

Παιδιά, δεν μας νοιάζει τι rom φοράει. 

Το κινητό έχει πρόβλημα όπως είδατε στην φωτο και πρέπει να επιστραφεί. 

Κολλήσατε εκεί στο αν είναι global η όχι. 

20180814_165134.jpg.8d95d30d19488141182d41a7fc71cbb1.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Κατέβασε και τρέξε το cpu-z για να ελέγξεις το hardware αν είναι ίδιο με το γνήσιο. Επίσης βρες  το imei στις ρυθμίσεις και κάνε έναν ελέγχω στην σελίδα imei.info για να δεις το κινητό θα σου βγάλει

Δημοσ.

Άλλο το μαϊμού - άλλο το ελαττωματικό. Αφού σου ήρθε με ελάττωμα εννοείται το επιστρέφεις για αντικατάσταση.

Από εκεί και πέρα, πιθανότατα είναι γνήσιο αλλά κινέζικη - όχι global version. Και εκεί, αν στην καταχώρηση όπου παρήγγειλες έλεγαν global version, έχεις δικαίωμα επιστροφής. Αν όχι, τότε δύσκολο. Μπορούν δηλαδή να σου αντικαταστήσουν την συσκευή λόγω ελαττώματος, με μια ίδια κινέζικη. Στην ουσία δεν θα έχει διαφορά, εκτός πιθανόν από μια μπάντα του 4g που μπορεί να λείπει, και στα updates που θα παίρνεις ίσως.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Παιδιά, δεν μας νοιάζει τι rom φοράει. 

Το κινητό έχει πρόβλημα όπως είδατε στην φωτο και πρέπει να επιστραφεί. 

Κολλήσατε εκεί στο αν είναι global η όχι. 

20180814_165134.jpg.8d95d30d19488141182d41a7fc71cbb1.jpg

βασικά κολλήσαμε στο λάθος του τίτλου-θέματος και στο ότι έπρεπε να γραφτούν καμιά 10αρια μηνύματα για να ειπωθεί το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ 

παιδιά τι να κάνουμε και samsung Κορεάτικο (που προορίζεται για την αγορά της κορέας) να πάρεις , κορεάτικα θα έχει πάνω (ο φορτιστής παίζει να είναι ίδιος :) ) και δεν ξέρω γω τι άλλο

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

βασικά κολλήσαμε στο λάθος του τίτλου-θέματος και στο ότι έπρεπε να γραφτούν καμιά 10αρια μηνύματα για να ειπωθεί το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ 

παιδιά τι να κάνουμε και samsung Κορεάτικο (που προορίζεται για την αγορά της κορέας) να πάρεις , κορεάτικα θα έχει πάνω (ο φορτιστής παίζει να είναι ίδιος :) ) και δεν ξέρω γω τι άλλο

Βασικά δεν μου φαίνεται και για πολύ πρόβλημα-μάλλον κακο-κουμπωμένο πίσω κάλυμμα είναι...το πιέζεις και κουμπώνει...τι όχι;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sokolata είπε

Για να πάρεις τα λεφτά σου βρες "πάτημα" στο πρόβλημα που έχει και όχι αν είναι το κινέζικο η το Global(ευρωπαϊκό).

Αλλιώς δεν θα πάρεις τα λεφτά σου.

Εννοείται ότι δεν δέχεσαι να στο φτιάξουν η αντικατάσταση γιατί πάλι το ίδιο θα σου δώσουν.

Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι μπορει να μην δεχτει αντικατασταση απο το καταστημα??? (δεν μιλαω για επισκευη προφανως αλλα για καινουργιο σφραγισμενο)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Sokolata είπε

Έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα και είναι πρόθυμοι να μου δώσουν τα χρήματα πίσω .

Πες και τα άλλα που μου είπες στο pm για να ξέρουν τα παιδιά.

Δημοσ.

Έχω ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο οθόνης και φοβάμαι μην Δεν το δεχτούν πίσω ως αχρησιμοποίητο . 

Κάπου διάβασα στους όρους επιστροφής τους ότι αν θεωρήσουν ότι δεν το επιστρέφω ακριβώς όπως το έστειλαν μπορεί να επηρεαστεί το ποσό χρημάτων της "αποζημίωσης /επιστροφής "

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...