tyf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Παιδιά στους όρους λέει στις πόσες μέρες μπορείς να ακυρώσεις την κράτηση με 100% επιστροφή. Τα κοιτάτε αυτά. Επίσης αξιολογήσεις κοιτάτε? Δηλαδή αυτό το σπίτι που περιγράφεις βρώμικο κτλ δεν είχε αφήσει άλλος αξιολόγηση? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 7 minutes ago, GKnewsted said: Οι λόγοι όπως ανέφερα και στο dispute ήταν: 1) δεν υπήρχε μπαλκόνι μόνο μια γούβα ανάμεσα σε τοίχους. 2) βρώμικα σεντόνια - ήταν κίτρινα την πρώτη μέρα που μας περίμενε!!! 3) πάνω από την πόρτα του - ο θεός να το κάνει μπάνιο - κρέμονταν καλώδια από φως που πιθανόν είχε στο παρελθόν. 4) οι προηγούμενοι είχαν θερίσει τα κουνούπια της περιοχής στους τοίχους του δωματίου... ήταν όλα εκεί με το αιματακι τους... 5) στην είσοδο υπήρχε μια στοίβα από χρησιμοποιημένες πετσέτες και σεντόνια (αφού βέβαια είδα αυτά στο δωμάτιο μπορεί και να ήταν τα επόμενα που θα έβαζε αν μέναμε...) 6) μυρωδιά!!! Δεν μπορώ να το περιγράψω...σου ερχόταν Άννα Γούλα τα πίνω όλα στο λεπτό!!! Όλα αυτά τα ανέφερα στην Sara (Μάρα και το κακό συναπάντημα) από την Airbnb αλλά τπτ!!! Θα μου επιτρέψετε όμως χωρίς να γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες του κάθε περιστατικού, να τα συνδέσω όλα αυτά με την κατηγορία του δωματίου και το προφιλ του ιδιοκτήτη. Πιστεύω πως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι στραβό αυξάνονται όσο μειώνεται η τιμή. Είναι λογικό όταν το ζητούμενο είναι ένα σχετικά φθηνό δωμάτιο, να είναι αντίστοιχες και οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται. Όλα αυτά τα λέω γιατί όσες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το airbnb (ειδικά στο εξωτερικό), όταν ήταν σχεδόν άψογα και δεν με περίμενε καμία δυσάρεστη έκπληξη. Πριν την κράτηση όμως φρόντιζα να ψάχνω αρκετά, να διαβάζω όλα τα reviews και το ιστορικό του ιδιοκτήτη. Ίσως παίζει και ρόλο που γενικότερα ψάχνω πάντα για αυτόνομα διαμερίσματα και όχι απλά δωμάτια κλπ... 1
nhzt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ως οικοδεσπότης, αλλά και ως επισκέπτης στην Airbnb σου λέω κατ αρχήν να μην πιστεύεις κάποιους Ελληναρες και ξερολες που λένε ότι η Airbnb είναι γεμάτη ερασιτέχνες και τυχοδιώκτες. Κάθε άλλο. Οι περισσότεροι είναι σωστοί και προσφέρουν πολύ καλό τουριστικό προϊόν και υπηρεσίες και οι λιγότεροι ερασιτέχνες και τυχοδιώκτες. Όσο για την προστασία από την Airbnb για τυχόν διαφορετικό κατάλυμα από αυτό που περιγράφεται, όπως σου είπαν και οι άλλοι, έχεις δικαίωμα για dispute μέσα σε 24 ώρες. Αν δεν σ αρέσει, θα ενημερώσεις την Airbnb για τον λόγο που φεύγεις και θα σου επιστραφούν τα χρήματα. Αν εσύ μείνεις όλο το διάστημα και δεν παραπονεθείς είναι λογικό να μην μπορεί να σε βοηθήσει η Airbnb. Επίσης στην Airbnb, όταν πας να κλείσεις το κατάλυμα αρχικά να κάνεις request. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις chat με τον οικοδεσπότη (host) και να τον ρωτήσεις ότι θέλεις σχετικά με το κατάλυμα. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχουν και αποδείξεις γι αυτό που ζητάς. Και μετά προχωράς στην πληρωμή. 37 λεπτά πριν, fredd0 είπε γιατι ειναι υποχρεωμενος ο ιδιοκτητης να δεχτει οποια μισθωση να ναι? νομιζω οτι δεν ειναι Αυτό που είπε ο φίλος kleo1, είναι μπαρούφες ή έχει συμφέρον να κατακρίνει την Airbnb. Αν θέλω να κλείσω το σπίτι, μπορώ να το κάνω άμεσα με άμεση πληρωμή και δεν ρωτάω κανέναν. Η τιμή που αναφέρει το σύστημα δεν είναι διαπραγματευσιμη. Τέλος αυτό που έχω να συστήσω σε όλους τους υποψήφιους επισκέπτες είναι να επιλέγουν ως επί το πλείστον καταλύματα με άριστες κριτικές και να μιλάνε με τον ιδιοκτήτη πριν κλείσουν. Υπάρχουν όμως και πολύ καλά καταλύματα που μόλις άνοιξαν και δεν έχουν ακόμη κριτικές (reviews) Εχω φιλοξενήσει πολλούς μέχρι τώρα με υπευθυνότητα και επαγγελματισμο και γι αυτό τον λόγο έχω 5 αστέρια και με προτιμούν. Επίσης σαν επισκέπτης, έμεινα σε πολλά σπίτια (Ελλάδα και εξωτερικό) και πάντα μιλούσα με τον ιδιοκτήτη και διάβαζα τις κριτικές. Πότε δεν ρίσκαρα διότι υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές πιυ κάνουν πορτοκάλια. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από nhzt
GKnewsted Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Θα μου επιτρέψετε όμως χωρίς να γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες του κάθε περιστατικού, να τα συνδέσω όλα αυτά με την κατηγορία του δωματίου και το προφιλ του ιδιοκτήτη. Πιστεύω πως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι στραβό αυξάνονται όσο μειώνεται η τιμή. Είναι λογικό όταν το ζητούμενο είναι ένα σχετικά φθηνό δωμάτιο, να είναι αντίστοιχες και οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται. Όλα αυτά τα λέω γιατί όσες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το airbnb (ειδικά στο εξωτερικό), όταν ήταν σχεδόν άψογα και δεν με περίμενε καμία δυσάρεστη έκπληξη. Πριν την κράτηση όμως φρόντιζα να ψάχνω αρκετά, να διαβάζω όλα τα reviews και το ιστορικό του ιδιοκτήτη. Ίσως παίζει και ρόλο που γενικότερα ψάχνω πάντα για αυτόνομα διαμερίσματα και όχι απλά δωμάτια κλπ... Τα 250€ δεν είναι και λίγα νομίζω για 5 μέρες, απλά δεν έβρισκα με booking... Το κακό είναι πως το έκλεισα από τον Μάιο για τώρα και στο ενδιάμεσο τον Ιούλιο εμφανίζεται ένας άλλος άμοιρος που έπαθε τα ίδια... Μέχρι εκείνο το review είχε μόνο θετικά... παίζουν fake reviews άραγε? Πραγματικά πως μπορεί κάποιος να άφησε θετικό review σε αυτόν!!! 2 λεπτά πριν, nhzt είπε Ως οικοδεσπότης, αλλά και ως επισκέπτης στην Airbnb σου λέω κατ αρχήν να μην πιστεύεις κάποιους Ελληναρες και ξερολες που λένε ότι η Airbnb είναι γεμάτη ερασιτέχνες και τυχοδιώκτες. Κάθε άλλο. Οι περισσότεροι είναι σωστοί και προσφέρουν πολύ καλό τουριστικό προϊόν και υπηρεσίες και οι λιγότεροι ερασιτέχνες και τυχοδιώκτες. Όσο για την προστασία από την Airbnb για τυχόν διαφορετικό κατάλυμα από αυτό που περιγράφεται, όπως σου είπαν και οι άλλοι, έχεις δικαίωμα για dispute μέσα σε 24 ώρες. Αν δεν σ αρέσει, θα ενημερώσεις την Airbnb για τον λόγο που φεύγεις και θα σου επιστραφούν τα χρήματα. Αν εσύ μείνεις όλο το διάστημα και δεν παραπονεθείς είναι λογικό να μην μπορεί να σε βοηθήσει η Airbnb. Επίσης στην Airbnb, όταν πας να κλείσεις το κατάλυμα αρχικά να κάνεις request. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις chat με τον οικοδεσπότη (host) και να τον ρωτήσεις ότι θέλεις σχετικά με το κατάλυμα. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχουν και αποδείξεις γι αυτό που ζητάς. Και μετά προχωράς στην πληρωμή. Αυτό που είπε ο φίλος kleo1, είναι μπαρούφες ή έχει συμφέρον να κατακρίνει την Airbnb. Αν θέλω να κλείσω το σπίτι, μπορώ να το κάνω άμεσα με άμεση πληρωμή και δεν ρωτάω κανέναν. Η τιμή που αναφέρει το σύστημα δεν είναι διαπραγματευσιμη. Τέλος αυτό που έχω να συστήσω σε όλους τους υποψήφιους επισκέπτες είναι να επιλέγουν ως επί το πλείστον καταλύματα με άριστες κριτικές και να μιλάνε με τον ιδιοκτήτη πριν κλείσουν. Υπάρχουν όμως και πολύ καλά καταλύματα που μόλις άνοιξαν και δεν έχουν ακόμη κριτικές (reviews) Τι να πω... φύγαμε μέσα σε 2 ώρες, ίσως και νωρίτερα. Αρχικά του είπαμε πως δεν μας άρεσε το δωμάτιο και αφού μας είπε πως δεν υπάρχει άλλο αφήσαμε τα πράγματα και για περίπου 2 ώρες γυρίζαμε να βρούμε άλλο δωμάτιο και μόλις βρήκαμε να μείνουμε, επιστρέψαμε πήραμε τα πράγματα τον ενημερώσαμε πως δεν γίνεται να μείνουμε και άνοιξα επιτόπου dispute στην Airbnb από το app του κινητού... Η πρώτη απάντηση ήταν πως από την στιγμή που δεν φαίνεται καταγεγραμμένη η απαίτηση μας για αλλαγή δωματίου στο chat είναι σαν να μην την κάναμε!!! Δηλαδή να είσαι face2face με τον host και να μιλάς από το chat!!! Τραγικό!!! Μην σου τύχει είναι...δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω... Το full refund πάντως δεν παίζει, στην καλύτερη θα κρατήσουν την προμήθεια τους... Υ.Γ: εσείς θα κοιμοσασταν εδώ ρώτησα... απάντηση δεν πήρα... Εσείς???
nhzt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, GKnewsted είπε Οι λόγοι όπως ανέφερα και στο dispute ήταν: 1) δεν υπήρχε μπαλκόνι μόνο μια γούβα ανάμεσα σε τοίχους. 2) βρώμικα σεντόνια - ήταν κίτρινα την πρώτη μέρα που μας περίμενε!!! 3) πάνω από την πόρτα του - ο θεός να το κάνει μπάνιο - κρέμονταν καλώδια από φως που πιθανόν είχε στο παρελθόν. 4) οι προηγούμενοι είχαν θερίσει τα κουνούπια της περιοχής στους τοίχους του δωματίου... ήταν όλα εκεί με το αιματακι τους... 5) στην είσοδο υπήρχε μια στοίβα από χρησιμοποιημένες πετσέτες και σεντόνια (αφού βέβαια είδα αυτά στο δωμάτιο μπορεί και να ήταν τα επόμενα που θα έβαζε αν μέναμε...) 6) μυρωδιά!!! Δεν μπορώ να το περιγράψω...σου ερχόταν Άννα Γούλα τα πίνω όλα στο λεπτό!!! Όλα αυτά τα ανέφερα στην Sara (Μάρα και το κακό συναπάντημα) από την Airbnb αλλά τπτ!!! Φίλε φταις και θα σε μαλωσω. Αν δεν σου αρέσει, φεύγεις και αμέσως κάνεις αναφορά στην Airbnb. 1
GKnewsted Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nhzt είπε Φίλε φταις και θα σε μαλωσω. Αν δεν σου αρέσει, φεύγεις και αμέσως κάνεις αναφορά στην Airbnb. Δηλαδή θεωρείς πραγματικά πως το θέμα της Airbnb είναι ότι "δεσμευσα" το δωμάτιο για 2 ώρες; 4 λεπτά πριν, nhzt είπε Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από GKnewsted
nhzt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, GKnewsted είπε Δηλαδή θεωρείς πραγματικά πως το θέμα της Airbnb είναι ότι "δεσμευσα" το δωμάτιο για 2 ώρες; Σου τα γράφουν και άλλοι, αλλά δεν τα διαβάζεις: "Παιδιά στους όρους λέει στις πόσες μέρες μπορείς να ακυρώσεις την κράτηση με 100% επιστροφή. Τα κοιτάτε αυτά" Αυτό σημαίνει ότι διαβάζουμε τους όρους που είναι και στα Ελληνικά αν σε περίπτωση δεν μας αρέσει το σπίτι, τι λεφτά θα πάρουμε πίσω. Επίσης fake reviews δεν υπάρχουν στην Airbnb. Πρέπει να έχεις κάνει κράτηση, να πληρώσεις, για να κάνεις review. Που σημαίνει είτε μείνεις είτε όχι, μπορείς να κάνεις review Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από nhzt
GKnewsted Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, nhzt είπε Σου τα γράφουν και άλλοι, αλλά δεν τα διαβάζεις: "Παιδιά στους όρους λέει στις πόσες μέρες μπορείς να ακυρώσεις την κράτηση με 100% επιστροφή. Τα κοιτάτε αυτά" 100% δεν παίζει μετά από 48ωρες... Θα χάσεις την προμήθεια όπως και να'χει. Τι λόγο είχα να ακυρώσω πριν πάω, μόλις πήγα και είδα το χάλι ακύρωσα!!! Check-in του δωματίου ήταν από 14:00-00:00 μέσα στο διάστημα αυτό έκανα την ακύρωση... Τι άλλο να κάνω;;;
nhzt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GKnewsted είπε 100% δεν παίζει μετά από 48ωρες... Θα χάσεις την προμήθεια όπως και να'χει. Τι λόγο είχα να ακυρώσω πριν πάω, μόλις πήγα και είδα το χάλι ακύρωσα!!! Check-in του δωματίου ήταν από 14:00-00:00 μέσα στο διάστημα αυτό έκανα την ακύρωση... Τι άλλο να κάνω;;; Φυσικά θα χάσεις την προμήθεια και αυτό σου εξηγώ, ότι έπρεπε να τα ήξερες... το γράφει στους όρους. Τους διάβασες; Επίσης μπορείς να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη αν έχει αριθμό αδείας από τον ΕΟΤ. (εγώ έχω για το σπίτι που νοικιάζω) Δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά αν έχει και δεν τειρει τις προδιαγραφές του σπιτιού που έχει αναρτημένο, μπορείς να καλέσεις την Τουριστική αστυνομία. Τόσο απλά και όμορφα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από nhzt
GKnewsted Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τους διάβασα φυσικά το ήξερα ότι θα έχανα τα 40 της προμήθειας...τα άλλα 70 δεν ξέρω γιατί μου κράτησαν αφού δεν έμεινα και μου τα δίνουν σαν κουπόνι. Εξάλλου τα 70 δεν αντιστοιχούν καν σε μια διανυκτέρευση αλλά σε 2 ή και παραπάνω...εγώ ας πούμε πως λόγω check-in έφαγα την μια μέρα ακόμα και αν έφυγα άμεσα (και αυτό τραγικό είναι) τα υπόλοιπα γιατί δεν μου τα επιστρέφουν? Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από GKnewsted
fredd0 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 η προμηθεια της airbnb δεν επιστρεφεται, ειναι στους ορους αυτο. Για να επιστραφει πρεπει η κρατηση να εχει γινει λιγοτερο απο 48 ωρες πριν. Μόλις τώρα, GKnewsted είπε Τους διάβασα φυσικά το ήξερα ότι θα έχανα τα 40 της προμήθειας...τα άλλα 70 δεν ξέρω γιατί μου κράτησαν αφού δεν έμεινα και μου τα δίνουν σαν κουπόνι. Εξάλλου τα 70 δεν αντιστοιχούν καν σε μια διανυκτέρευση αλλά σε 2 ή και παραπάνω...εγώ ας πούμε πως λόγω check-in έφαγα την μια μέρα (και αυτό τραγικό είναι) τα υπόλοιπα γιατί δεν μου τα επιστρέφουν? κανε escalate για 100% refund 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Spect~ είπε Τα στοιχεία αυτά χρειάζονται για να δηλωθεί η μίσθωση στην εφορία οπότε το περίεργο είναι ότσν δεν σας γα ζητάνε. Αυτός με τις υψηλές τιμές δεν θα έχει κρατήσεις ή θα έχει λίγες οπότε ας κάνει ότι θέλει Έμενα η τύπισσα δεν μου ζήτησε τίποτα ούτε αριθμό ταυτότητας ούτε αφμ λες να τα παίρνει μαύρα ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Ε συνήθως κάτι κρύβουν οπότε είναι πολύ πιθανό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα