Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτυπησα σε δημοπρασια ενα μηχανημα απο γερμανια σε τιμη χαμηλοτερη απο σκοτωμα με sniping.

Το θεμα ειναι οτι εχει μονο pickup δεν στελνει .. 

Ξερει κανεις καποια μεταφορικη να παει να το φορτωσει να μου το φερει ελλάδα ?

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.

Και ενω ειχε μονο pickup εσυ το χτυπησες και "βλεπουμε μετα μωρε".

Στο τελος με το τελος υπηρεσιας και τα μεταφορικα θα σου ερθει μια η αλλη,θα εχεις σπασει τα νευρα σου,θα εχεις χασει το χρονο σου και τελικα θα αναρωτιεσαι αν αξιζε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χτυπησα και δεν το μετανιωνω γιατι το πηρα ποιο χαμηλα απο σκοτωμα τρελη ευκαιρια.

Δεν με νοιαζει ποσο θα δωσω μεταφορικα(αρκει να ειναι κατω απο 1000)

Θελω μονο καποιος να το φορτωσει να μου το φερει...

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.

Μπορείς να ρωτήσεις εδώ transport-to-greece.gr ίσως μπορέσουν να βοηθήσουν διαφορετικά κανε μια αναζήτηση στο google για μεταφορικές από Γερμανία θα βρεις αρκετές ελληνικές και ξεκινά τα τηλέφωνα.

Τσεκαρες τι τροπο πληρωμης έχει? Συνήθως ζητάνε αντικαταβολή ή μεσω τραπέζης.

Καλά ξεμπερδέματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, j2k είπε

Το χτυπησα και δεν το μετανιωνω γιατι το πηρα ποιο χαμηλα απο σκοτωμα τρελη ευκαιρια.

Δεν με νοιαζει ποσο θα δωσω μεταφορικα(αρκει να ειναι κατω απο 1000)

Θελω μονο καποιος να το φορτωσει να μου το φερει...

Αν σε νοιαζει να ειναι κατω απο 1000ε και δεν μιλαμε για αυτοκινητο συστηνω να πας ο ιδιος και να το παρεις (με 150ε πηγαινε-ελα βρισκεις πλεον).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν ειναι αμαξι δεν εχει τελωνειο.

Τροπο πληρωμης εχει paypal και ο πωλητης 100%(31).

Δεν μπορω να παω εγω για διαφορους λογους θελω να πληρωσω μια μεταφορικη να μου κανει τη δουλεια.

Δεν ειναι σε κεντρικη πολη αλλα σε επαρχια..

Γνωριζει καποιος μια τετοια μεταφορικη?

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.

Μπες στο www.shiply.com βάλε την κατηγορία αντικειμένου που θέλεις να μεταφέρεις πάτα free quote και μετά το κουτάκι  Is this an eBay item

Έχει πολλές μικρές μεταφορικές εκεί που σου στέλνουν προσφορά πόσα χρήματα θέλουν για να στο φέρουν.

Σε εμένα για καρέκλα γραφείου 25 κιλά από Μάντσεστερ Αθήνα βγήκε 107 λίρες

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και την ΤNT που έχει υπηρεσία για να μεταφέρεις ογκώδη αντικείμενα σε παλέτες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρωτησα ολες τις courrier dhl/tnt/fedex τιποτα καμια δεν αναλαμβανει.

Οποτε ψαχνω για μεταφορικη...

Στο shiply.com μου κανανε την πρωτη προσφορα για 2600.

Κλεψια δεν μπορει να θελουνε 2600 για 200 κιλα... ειπαμε...

απλα ειδανε οτι το πραμα ειναι αξιας και πανε να βγαλουνε χρημα...

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.

Οι πληροφορίες που δίνεις είναι πολύ λίγες για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Για να μην αναλαμβάνουν ΤΝΤ (νυν FEDEX), DHL σημαίνει ότι μάλλον,

Είναι  βαρύτερο από 800 κιλά.

Δεν είναι σε παλέτα

Αλλοι παράγοντες που θα παίξουν  ρόλο επίσης και σε μια κοινή μεταφορική (οχι ταχυμεταφορά) είναι τα εξής,

1. Δύο τουλάχιστον διαστάσεις μεγαλύτερες από 2.3 μ

2. Απουσία συσκευασίας (οποιουδήποτε είδους).

3. Βάρος άνω των 800 κιλών (οπως παραπάνω)

4. Υπαρξη ή απουσία παλλέτας. (όπως παραπάνω).

5. Ελλειψη ασφάλειας μεταφοράς. Πολλές  μεταφορικές δεν δέχονται δύσκολα (λόγω σχήματος / βάρους / έλλειψης συσκευασίας) αντικείμενα ανασφάλιστα.

Τέλος ο Ταχ. Κώδικας του Γερμανικού χωριού ο οποίος θα καθορίσει  και την ύπαρξη ή μη δυνατοτήτων φόρτωσης αλλά και το κόστος.

Εάν στα 1- 5 υπάρχει ένα τουλάχιστο ΝΑΙ τα πράγματα ακριβαίνουν σημαντικά.

Αυτά προς το παρόν.

Ενας τρόπος να το μεταφέρεις είναι μιλήσεις εδώ στην Ελάδα με μεταφορικές που πηγαίνουν Γερμανία (πάρα πολλές) και να τους εξηγήσεις τις τυχόν ιδιαιτερότητες και να τους ζητήσεις μία προσφορά. Από εδώ θα είναι πολύ πιο εύκολο να διαπραγματευτείς. 

Δημοσ.

Τιποτα απο ολα αυτα ο λογος ειτανε οτι κανουνε μονο εταιρικες μεταφορες οχι απο ιδιωτη σε ιδιωτη.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, j2k είπε

Τιποτα απο ολα αυτα ο λογος ειτανε οτι κανουνε μονο εταιρικες μεταφορες οχι απο ιδιωτη σε ιδιωτη.

200 κιλα παντως ειναι αρκετα, δεν τα λες λιγα. Σιγουρα βεβαια τα 2600ε που σου ειπαν ειναι τραγικα.

Δεν εχεις κανεναν φιλο που θα γουσταρε να παει να του βγαλεις εισητηρια και να παει να το παρει εκεινος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω καποιο συγγενη γερμανια αλλα δεν θελω να τον βαζω σε κοπο και ειναι και στην αλλη ακρη της γερμανιας..

Αλλα μαλλον θα του δωσω 500 ευρω να μου κανει τη δουλεια.

Καλυτερα να τα παρει αυτος παρα οι κλεφτες των μεταφορικων...

Να τα παρει σπιτι του μεχρι να δω πως τα φερω εδω...

200 κιλα μηχανημα λιγο μικροτερο μου φερανε απο τη γερμανια η dhl με 220 ευρω μεταφορικα στην πορτα μου απο κινεζο πωλητη του ebay.

Μεχρι 1000 ευρω τα δινω με χαρα να γινει η δουλεια μου απο εκει και πανω το θεωρω κλεψια.

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.

Στο έγραψα και παραπάνω στο google με μια αναζήτηση γράφοντας μεταφορική από Γερμανία θα βρεις ένα σωρό πάρε τηλέφωνο και ζητά προσφορές σίγουρα κάτι θα βρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον λυθηκε.

Τοπικη μεταφορικη που συνεργαζετε με γερμανους θα το μου του φερει απο οτι μου ειπε φτηνα.

Αν το ηξερα οτι ειτανε τοσο ευκολο δε θα ειχα χασει τοσες ευκαιριες που μου ειχανε κατσει στο παρελθον..

και δεν τις χτυπησα γιατι δε στελνανε..

Αλλο προβλημα εχω τωρα ο πωλητης δεν απαντα μαλλον λογω οτι εκλεισε

χαμηλα η δημοπρασια δεν θελει να τα δωσει τα αντικειμενα...

Δεν τον εχω πληρωσει βεβαια...

Τι κανω σε αυτη την περιπτωση που δεν δειχνει σημεια ζωης ?

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.
1 ώρα πριν, j2k είπε

Λοιπον λυθηκε.

Τοπικη μεταφορικη που συνεργαζετε με γερμανους θα το μου του φερει απο οτι μου ειπε φτηνα.

Αν το ηξερα οτι ειτανε τοσο ευκολο δε θα ειχα χασει τοσες ευκαιριες που μου ειχανε κατσει στο παρελθον..

και δεν τις χτυπησα γιατι δε στελνανε..

Αλλο προβλημα εχω τωρα ο πωλητης δεν απαντα μαλλον λογω οτι εκλεισε

χαμηλα η δημοπρασια δεν θελει να τα δωσει τα αντικειμενα...

Δεν τον εχω πληρωσει βεβαια...

Τι κανω σε αυτη την περιπτωση που δεν δειχνει σημεια ζωης ?

Απο οσο γνωριζω αν δεν φτασει η δημοπρασια στο ποσο που θελει δεν πουλαει, η θυμαμαι λαθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...