Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω κάποια παραλία σχετικά προσβάσιμη με ΜΜΜ απ' το κέντρο, καθώς δεν θέλω να πάρω αμάξι για να πιω 2-3 μπύρες σαν άνθρωπος καλοκαιριάτικα :) Σκεφτόμουνα μεταξύ Αλίμου και Βάρκιζας. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο με κάνα αρμιρικι για μπυρες ή και μπιτσομπαρο που να μη χρεώνει νταβατζιλικι την ξαπλώστρα για κάνα κοκτέιλ; 

Δημοσ.

παραλια προσβασιμη με ΜΜΜ που να μην χρεωνει κ νταβατζιλικι ξαπλωστρα στην αθηνα δεν νομιζω να βρεις.. εχει κατι ωραιες στο τζαμπο που διπλωνουν, παρε μια, ειναι επενδυση. μετα πας σε οποια παραλια θες και εισαι αρχοντας. κ ποταρα απο το περιπτέρι, βαζεις μεσα κ το αναψυκτικο κ τα ανακατευεις, ετοιμο το κοκτειλ!! :P

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, new_guy είπε

Παιδιά ψάχνω κάποια παραλία σχετικά προσβάσιμη με ΜΜΜ απ' το κέντρο, καθώς δεν θέλω να πάρω αμάξι για να πιω 2-3 μπύρες σαν άνθρωπος καλοκαιριάτικα :) Σκεφτόμουνα μεταξύ Αλίμου και Βάρκιζας. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο με κάνα αρμιρικι για μπυρες ή και μπιτσομπαρο που να μη χρεώνει νταβατζιλικι την ξαπλώστρα για κάνα κοκτέιλ; 

παραλία Αρτέμιδας-Λούτσα δε χρεώνουν ομπρελα και ξαπλώστρες. Πας με μπλε λεωφορείο.

Δημοσ.

Στα λιμανάκια δεν μπορείς να πας με λεωφορείο? νομίζω μπορείς (ίσως να ναι 1.30 ώρα από κέντρο όμως). Δεν έχει ξαπλώστρες γιατί είναι κάτι βράχια νομίζω αλλά έχει μπιτσομπαρο. Τιμές δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα πληρώσεις μόνο την μπυρα ξερω γω και οχι την διαμονή

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

Στα λιμανάκια δεν μπορείς να πας με λεωφορείο? νομίζω μπορείς (ίσως να ναι 1.30 ώρα από κέντρο όμως). Δεν έχει ξαπλώστρες γιατί είναι κάτι βράχια νομίζω αλλά έχει μπιτσομπαρο. Τιμές δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα πληρώσεις μόνο την μπυρα ξερω γω και οχι την διαμονή

πάει λεωφορείο, αλλά δεν το λες στο σκηνικό που ζήτησε ο φίλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, djcat είπε

Πας με μπλε λεωφορείο.

tenor.gif

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νόμιζα πως εφόσον θα πληρώσω για κοκτέιλ περί τα 10+ ευρώ λογικό είναι η ξαπλώστρα να είναι χωρίς χρέωση. Αναρωτιέμαι δε, πώς με την τωρινή κατάσταση κάποιοι ανέχονται και πληρώνουνε 10ευρα για μια ομπρέλα με 2 ξαπλώστρες...

Δημοσ.

Απο κεντρο προς τα εκει κατω, υπάρχει η εναλλακτική του κτελ. Που ειναι αρκετα πιο άνετο απο τα κλασικα ΜΜΜ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...