new_guy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Παιδιά ψάχνω κάποια παραλία σχετικά προσβάσιμη με ΜΜΜ απ' το κέντρο, καθώς δεν θέλω να πάρω αμάξι για να πιω 2-3 μπύρες σαν άνθρωπος καλοκαιριάτικα Σκεφτόμουνα μεταξύ Αλίμου και Βάρκιζας. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο με κάνα αρμιρικι για μπυρες ή και μπιτσομπαρο που να μη χρεώνει νταβατζιλικι την ξαπλώστρα για κάνα κοκτέιλ;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Θέλεις αθηνα, αλμυρίκι, beachομπαρο, συγκοινωνία και φτηνό εεε απο δύσκολο εως αδύνατον
kallair Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 παραλια προσβασιμη με ΜΜΜ που να μην χρεωνει κ νταβατζιλικι ξαπλωστρα στην αθηνα δεν νομιζω να βρεις.. εχει κατι ωραιες στο τζαμπο που διπλωνουν, παρε μια, ειναι επενδυση. μετα πας σε οποια παραλια θες και εισαι αρχοντας. κ ποταρα απο το περιπτέρι, βαζεις μεσα κ το αναψυκτικο κ τα ανακατευεις, ετοιμο το κοκτειλ!! 1
djcat Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, new_guy είπε Παιδιά ψάχνω κάποια παραλία σχετικά προσβάσιμη με ΜΜΜ απ' το κέντρο, καθώς δεν θέλω να πάρω αμάξι για να πιω 2-3 μπύρες σαν άνθρωπος καλοκαιριάτικα Σκεφτόμουνα μεταξύ Αλίμου και Βάρκιζας. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο με κάνα αρμιρικι για μπυρες ή και μπιτσομπαρο που να μη χρεώνει νταβατζιλικι την ξαπλώστρα για κάνα κοκτέιλ; παραλία Αρτέμιδας-Λούτσα δε χρεώνουν ομπρελα και ξαπλώστρες. Πας με μπλε λεωφορείο.
tolhc1234 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Στα λιμανάκια δεν μπορείς να πας με λεωφορείο? νομίζω μπορείς (ίσως να ναι 1.30 ώρα από κέντρο όμως). Δεν έχει ξαπλώστρες γιατί είναι κάτι βράχια νομίζω αλλά έχει μπιτσομπαρο. Τιμές δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα πληρώσεις μόνο την μπυρα ξερω γω και οχι την διαμονή
djcat Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε Στα λιμανάκια δεν μπορείς να πας με λεωφορείο? νομίζω μπορείς (ίσως να ναι 1.30 ώρα από κέντρο όμως). Δεν έχει ξαπλώστρες γιατί είναι κάτι βράχια νομίζω αλλά έχει μπιτσομπαρο. Τιμές δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα πληρώσεις μόνο την μπυρα ξερω γω και οχι την διαμονή πάει λεωφορείο, αλλά δεν το λες στο σκηνικό που ζήτησε ο φίλος.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Αν πας στα λιμανάκια φόρα και ενα τσιγκινο μαγιουδακι γιατι εχει πολύ κοφτερά βράχια
DrLo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, djcat είπε Πας με μπλε λεωφορείο. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από DrLo
new_guy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νόμιζα πως εφόσον θα πληρώσω για κοκτέιλ περί τα 10+ ευρώ λογικό είναι η ξαπλώστρα να είναι χωρίς χρέωση. Αναρωτιέμαι δε, πώς με την τωρινή κατάσταση κάποιοι ανέχονται και πληρώνουνε 10ευρα για μια ομπρέλα με 2 ξαπλώστρες...
παπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Απο κεντρο προς τα εκει κατω, υπάρχει η εναλλακτική του κτελ. Που ειναι αρκετα πιο άνετο απο τα κλασικα ΜΜΜ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα