Baator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Γάλα καλό θα ήταν να μην του δίνεις, η συντριπτική πλειοψηφία των ενήλικων γατών (σε αντίθεση με τις εικόνες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε καρτούν και ταινίες) έχει δυσανεξία στην λακτόζη, με αποτέλεσμα να τα πιάνει στομαχόπονος και διάρροια. Αν το πιάσει καμιά διάρροια τώρα που είναι αφυδατωμένο και δεν πίνει καθόλου νερό, θα φύγει μια ώρα αρχίτερα. Γάλα ΜΟΝΟ στα πολύ μωρά γατάκια και αυτό όχι αγελαδινό που πίνουμε εμείς, αλλά ειδικό γατίσιο (την σκόνη που πουλάνε στα pet shops). 3 1
talibanakos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, papafigos84 είπε Σημερα δεν ειχε φαει τιποτα. Πηρα πρωτοβουλια και του εβαλα λιγο γαλα το οποιο ηπιε. Δεν εχω καταφερει να βρω τον κτηνιατρο αλλα θα τον παρω και το απογευμα. Τι γαλα του εδωσες; Ελπιζω οχι αγελαδινο.
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, talibanakos είπε Τι γαλα του εδωσες; Ελπιζω οχι αγελαδινο. σε μικρή ποσότητα δεν θα πάθει κάτι. Βεβαια το ιδανικό είναι να πάρει σε σκόνη απο το pet - shop.
papafigos84 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Τον πηγα στον κτηνιατρο. Δεν ειναι καθολου καλα. Μου προτεινε ευθανασια. Αποφασισα να περιμενουμε 1-2 μερες πριν γινει. ΥΓ. Γαλα χωρις λακτοζη του εδωσα. Ηπιε μια ποσοτητα ιση με μισο καπακι απο ενα μπουκαλι νερου. 8
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 πολύ κρίμα φίλε μου. Η αίσθηση που εχεις εσύ; Το βλέπεις υποφέρει σε βαθμό που δεν αξίζει να του δώσεις πίστωση χρόνου;
papafigos84 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Prof_Chaos είπε πολύ κρίμα φίλε μου. Η αίσθηση που εχεις εσύ; Το βλέπεις υποφέρει σε βαθμό που δεν αξίζει να του δώσεις πίστωση χρόνου; Ειναι πολυ κουρασμενο. Νομιζω οτι δεν εχει αλλη δυναμη να δωσει. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι παρα πολυ δυσκολη η αποφαση αλλα αν υποφερει το ζωο ειναι μονοδρομος .Λυπαμαι παρα παρα πολυ . Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano 2 1
ELMastas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εσύ κάνεις οτι μπορείς και παραπάνω,γιατί το νοιάζεσαι και το αγαπάς απο κει και πέρα,δώσε του μια μικρή προθεσμία,κάνε καμμιά μια προσευχή για το ζωντανό και εφόσον δεν αναρρώνει και υποφέρει πολύ αποχαιρέτα το.. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από ELMastas 2
papafigos84 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια δεν αντεξε ο γατουλης. Ξεκουραστηκε μονος του, χωρις βοηθεια. Το πως νιωθω δεν εχει καμια σημασια. Κριμα γιατι ηταν νεαρο ζωο, στοργικο, χαδιαρικο και με εμπιστοσυνη στους ανθρωπους. Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα και τα σχολια σας. Μια φωτο στην αρχη του καλοκαιριου οταν ολα ηταν ωραια. Ειναι και η εικονα που σκοπευω να κρατησω. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από papafigos84 8 1 9
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλο κουραγιο φιλεμ μου ...Ας ειναι καλα εκει που πηγε εστω και αν καποιοι δεν πιστευουν σε αυτο ..Ψυχουλα εχουν κι αυτα και πολυ πιο καθαρη απο την δικη μας. Πηγαινε να τον θαψεις καπου.Του αξιζει πιο πολυ απο ενα καδο απορριματων. Ενα που εχασα απο ατυχημα πριν απο 7 χρονια ειναι θαμενο στην αυυλη του σπιτιου στην Κυμη που ειχαμε παει και τα αλλα δυο στον Αγιο Φραγκισκο http://www.cemetery.petscemetery.gr/Home.php Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano 3 1
alx301 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 καλο κουραγιο papafigos μπραβο που εκανες οτι καλύτερο μπορούσες για το γατάκι και του προσφερες οτι ηταν δυνατον στην δύσκολη φάση που πέρναγε! 1
ΛεναΛενα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Αχ ηταν και λαγοχειλουλης ο καημενος....😯😯 Παντως και συ εκανες οτι μπορουσες,συγχαρητηρια! 1
papafigos84 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, ΛεναΛενα είπε Αχ ηταν και λαγοχειλουλης ο καημενος....😯😯 Ναι, ειχε και αυτο. Ηταν ενας βασικος λογος που δεθηκα μ αυτο το ζωο. Τον πετυχα πρωτη φορα να τον θηλαζει η μητερα του. Αμεσως παρατηρησα την ιδιαιτεροτητα στη μυτη και το στομα. Για καποιο λογο αυτο το γατι το ειχα σταμπαρει. Το γουσταρα. Εεε δεν περασε πολυς καιρος και ηρθε στο μπαλκονι μου και εκλαιγε για να φαει. Εεε απο τοτε και για τον 1 χρονο που ακολουθησε, η σχεση ηταν στενη. Μετανιωνω που δεν τον πηρα μεσα τοτε. 3
ΛεναΛενα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ας ξεκουραστει το ζωο τοτε...μετα απο αυτο νομιζω οτι εισαι ετοιμος για γατα στη ζωη σου!🙂 1
ELMastas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι μου λέει πως έχει ήδη κατοικίδιο,για να μην πω παραπάνω απο ένα.. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από ELMastas 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις