Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες για γαστρεντερολογο Αθηνα


trullyinsomniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ταλαιπωρουμαι λιγο με γιατρους οι οποιοι λενε αντιφατικα πραγματα,

καταρχας σε κρατικη κλινικη μου βρηκανε πετρες στη χολη, αλλα οχι αμεσως για εγχειριση , θα πρεπει απλως να παρακολουθειται απο χειρουργο....

στην ιδια κλινικη μου βρηκανε μολυνση στο ουροποιητικο ''που ξεκιναει απο ψηλα'', οτι κι αν σημαιναι αυτο

και μου βρηκανε επισης ακατασχετη παλινδρομηση και μου δωσανε  Νεξιουμ 40 (Nexium 40) και εαν δεν περνουσε σε ενα μηνα να γυρισω πισω να το πω για να κανω γαστροσκοπηση.

Στο εν διαμεσω πηγα και σε ιδιωτες,  δυο γαστρεντερολοι μου ειπανε πρεπει αμεσα να κανω χοληδεκτομη (δεν ξερω αν το εγραψα σωστα), και αλλοι δυο μου ειπαν οτι χρειαζομαι γαστροσκοπηση/κωλονοσκοπηση και παρακολουθηση της χολης (δεν ειχαν το χειρουργειο αμεσο). Οι δυο που θελανε να κανω την επομενη μερα χειρουργειο, με εστελναν σε 'συνεργατη χειρουργο', η τιμη ειναι 3000 ευρω.

Μου περασε ομως η παλινδρομηση οσο επαιρνα το νεξιουμ 40.

ΤΟ θεμα ειναι, καποια στιγμη το σταματησα γιατι ενιωσα δυνατη και ημουν διακοπες και δεν ειχα και αλλα χαπια, σε μια χωρα που δεν τα αγοραζεις ευκολα χωρις ιατρικη συνταγη, ετσι η παλινδρομηση επεστρεψε δυναμικα και χειροτερη απο ποτε, με το που γυρισα Ελλαδα υποφερω.

Αρχικα πηγα να ξεκινησω παλι νεξιουμ αλλα μετα απο 4 μερες σε δοσεις των 80/ημερα δεν ειδα φως και τα παρατησα διοτι ετσι κι αλλιως τα νεξιουμ κανουν γενικα κακο στην υγεια ειδικα σε ανθρωπους οπως εγω που τα παιρνω για 4 μηνες τωρα.

Ζω με συνεχη παλινδρομηση που σημαινει δεν μπορω να μιλησω (γιατι οταν μιλαω γινεται ακομη χειροτερη και πνιγομαι), και φυσικα τρωω μικρες ποσοτητες και αραιες και δεν τρωω 3 ωρες πριν κοιμηθω, παρολα αυτα συνεχιζει κανονικα η παλινδρομηση....;(

στα κρατικα νοσοκομεια μου λενε να κλεισω ραντεβου με γαστρεντερολογο ωστοσο οταν παω να το κανω αυτο, ο συντομοτερος διαθεσιμος ειναι σε ενα μηνα απο τωρα και θα μου κοστιζει 60 ευρω γιατι ειναι απογευματικος και εγω ανασφαλιστη. Θα παω σε ενα μηνα.

Μηπως εδω καποιος γνωριζει ενα ιδιωτη ο οποιος δεν κοιταζει μονο να γραψει φαρμακα  καθε μηνα ή να σε στειλει σε συνεργατη για εγχειρηση αμεσως; Εαν ναι πειτε μου ιδιωτικως (στα ιδιωτικα μυνηματα). Εαν εχετε αλλα σχολια, ευπροσδεκτα, ειδικα αν υποφερετε απο οισοφαγικη παλινδρομηση και εχετε περασει οσα λεω. Απο την πλευρα μου, εαν δω φως στο τουνελ. σιγουρα θα μοιραστω (εαν ζω ακομη, αχαχαχα), οτι με βοηθησε ωστε να βοηθηθουν και αλλοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω σε έναν ιδιώτη που είναι διευθυντής του τμήματος στο Μητέρα. Είναι νέος, φιλικός, ακούει τι θέλεις και θα σε δει αμεσα. 'Ομως να ξέρεις ότι θα πληρώσεις αρκετά τις εξετάσεις, όπως και σε όλους τους ιδιώτες. Γάστρο-κολο να υπολογίζεις 250-300 ευρώ και επίσκεψη 80-100. Επίσης πάω και σε μια γυναίκα εδώ κοντά, η οποία είναι αντίστοιχη στις χρεώσεις της και πολύ ελαφροχέρα με τις ενδοσκοπήσεις, ούτε που παίρνεις χαμπάρι.

Επεξ/σία από idomeneas7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς ευχαριστω για την απαντηση και εδω και οσους εστειλαν ιδιωτικα μυνηματα. Θα παω σε ενα απο τους γιατρους που προτεινετε γιατι σε αυτους που ηδη πηγαν δεν ειδα φως στο τουνελ.

Επεξ/σία από trullyinsomniac
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηγαινω απογευματινο ραντεβου στον Ευαγγελισμο 70 ευρω και ολες οι εξετασεις γρηγορα και δωρεαν . Γαστροσκοπιση , κολονοσκοπιση κλπ 

 

Πολυ καλος. Αν θελεις ονομα στειλε μου μυνημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...