overpower Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, Ο πατέρας μου επιθυμεί να κάνει μια ανάληψη κάποιου ποσού από λογαριασμό που είναι κοινός με έναν συνέταιρό του στην επιχείρηση. Το βιβλιαριο το έχει για την ώρα ο άλλος. Γίνεται μέσω ταυτότητας να κάνει ανάληψη? Λογικά θα μπορέσει στην alpha Bank να βρουν όλους τους λογαριασμούς στο όνομα του, αλλά ρωτάω αν γίνεται χωρίς βιβλιάριο.
fredd0 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) τυπικα οχι, ειναι καργα παρατυπο και αν κανει μανουρα ο συνεταιρος την πληρωνει η τραπεζα πρακτικα μπορει, αν βαριεται ο υπαλληλος ν'ασχοληθει Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από fredd0
Joshua21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Σαφώς και μπορεί, εφόσον βέβαια ο πατέρας σου έχει δικαίωμα ανάληψης από τον συγκεκριμένο λογαριασμό.
fredd0 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Σαφώς και μπορεί, εφόσον βέβαια ο πατέρας σου έχει δικαίωμα ανάληψης από τον συγκεκριμένο λογαριασμό. το σαφως μ'αρεσει ο Αρειος Παγος διαφωνει βεβαια
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Υπάρχουν ακόμα βιβλιάρια, εχω να το ή χρησιμοποιησω κατι 10ετιες ...και βέβαια μπορεί
Joshua21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, fredd0 είπε το σαφως μ'αρεσει ο Αρειος Παγος διαφωνει βεβαια Να κάτσω να διαβάσω το σεντόνι δεν παίζει, αν θέλεις κάνε quote συγκεκριμένο κομμάτι.
overpower Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Προφανώς ο συνέταιρος γνωρίζει Guys. Ωραία ευχαριστώ
CheOnWeb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 6 hours ago, NikosKallithea said: Υπάρχουν ακόμα βιβλιάρια, Έλα ντε και μάλιστα σε εταιρικό λογαριασμό...
Joshua21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Υπάρχουν ακόμα βιβλιάρια, εχω να το ή χρησιμοποιησω κατι 10ετιες Και εγώ έχω να χρησιμοποιήσω αστικό λεωφορείο κάτι δεκαετίες, υπάρχουν ακόμα?
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Και εγώ έχω να χρησιμοποιήσω αστικό λεωφορείο κάτι δεκαετίες, υπάρχουν ακόμα? Εγώ που μπήκα προχθές και έψαχνα τι κουτί να ρίξω τα κέρματα, τι να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα