Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας 
μετακομίζω Αθηνά άλλα δεν γνωρίζω τίποτα για την πόλη να φανταστείτε έχω έρθει μονό 3 φορές για πολύ λίγο, μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ πιες περιοχές  είναι πιο οικονομικές στην Αθηνά που να αξίζουν και να είναι ήσυχες και ποσό περίπου είναι τα ενοίκια για μια γκαρσονιέρα η δυαράκι?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια μέρη που είναι λίγο γκέτο, κάποια που είναι τσιμπημένα, αλλά από εκεί και πέρα πάνω κατώ παντού τα ίδια είναι. Το βασικό κριτήριο είναι που και πως θα κινείσαι για εργασία και διασκέδαση, ώστε να βρεις κάτι να σε βολεύει. Ενοίκια υπολόγισε 200-300.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joana26 είπε

Καλημέρα σας 
μετακομίζω Αθηνά άλλα δεν γνωρίζω τίποτα για την πόλη να φανταστείτε έχω έρθει μονό 3 φορές για πολύ λίγο, μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ πιες περιοχές  είναι πιο οικονομικές στην Αθηνά που να αξίζουν και να είναι ήσυχες και ποσό περίπου είναι τα ενοίκια για μια γκαρσονιέρα η δυαράκι?

Μετακομιζεις για δουλειά; σπουδές; γκομενο; πρέπει να γίνεις συγκεκριμένη για να σου προταθούν περιοχές 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mylo είπε

Μετακομιζεις για δουλειά; σπουδές; γκομενο; πρέπει να γίνεις συγκεκριμένη για να σου προταθούν περιοχές 

θελω να μετακομιζει για γκομενο να δω τι θα προτεινεις. θα σκασω αμα δε μαθω 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, mylo είπε

Αν μετακόμιζα για γκόμενο θα είχα σπίτι 😋 για δουλειά μετακομίζω

Επεξ/σία από Joana26
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joana26 είπε

μας το χαλασες τωρα :P

σε ποια περιοχη ειναι η δουλεια σου? εχει κοντα μετρο ή καποιο αλλο μεσο? εχεις εσυ δικο σου μεσο?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

μας το χαλασες τωρα :P

σε ποια περιοχη ειναι η δουλεια σου? εχει κοντα μετρο ή καποιο αλλο μεσο? εχεις εσυ δικο σου μεσο?

Κατά 90% Πειραιά υπάρχει και ένα 10% μοσχάτο, όχι δεν έχω μέσο δυστυχώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Joana26 είπε

Καλημέρα σας 

η Αθηνά έχει όντως και οκονομικές περιοχές (απάντηση αναλογης εχεμυθειας με την δικη σου ερωτηση)

9 λεπτά πριν, Joana26 είπε

καλησπερα τζοανα, ειμαι ο αλεξανδρος

εδιτ τωρα ειδα την διευκρινιση: λογικα για καλλιθεα πας αν θες κοντα

Επεξ/σία από le vent nous porterAAAA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Ποια είναι η Αθηνά ρε παιδιά; :unsure:

Έλα μωρέ ένα λαθάκι κάναμε αμέσως  😋

Επεξ/σία από Joana26
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joana26 είπε

Κατά 90% Πειραιά υπάρχει και ένα 10% μοσχάτο, όχι δεν έχω μέσο δυστυχώς

δεν τα ξερω και πολυ καλα τα νοτια προαστια, οποτε καλυτερα περιμενε γνωμη απο καποιον πιο "ειδικο", παντως απ οσο ξερω εκει κατω απο μεσα μονο τα λεωφορεια...

δες ποιες στασεις λεοφωρειου ειναι σχετικα κοντα στη δουλεια σου, και επειτα δες δρομολογια. διαλεξε περιοχες να μεινεις που να μην κανεις πολλες αλλαγες λεωφορειου

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

η Αθηνά έχει όντως και οκονομικές περιοχές (απάντηση αναλογης εχεμυθειας με την δικη σου ερωτηση)

καλησπερα τζοανα, ειμαι ο αλεξανδρος

εδιτ τωρα ειδα την διευκρινιση: λογικα για καλλιθεα πας αν θες κοντα

Είναι ήσυχη περιοχή από τιμές στα νοίκια πως είναι?

Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε

Tρία μέτρησα...😋 

Είμαι στην δουλειά έχω ελαφρυντικό  😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην αθηνα δεν υπαρχει ησυχη περιοχη πλεον, εγω με αυτα που εχουν δει τα αυτακια μου και εχουνε ακουσει τα ματακια μου, θα νοικιαζα οπουδηποτε δοκιμαστικα εναν μηνα (με συμφωνια αναλογη οχι να κοροιδεψω κανεναν ιδιοκτητη) χωρις πληρη μετακομιση και μετα θα κουβαλαγα συμπραγκαλα

ας καταθεσει αποψη καποιος που μενει εκει, εγω εχω γνωστους που μενουν καλλιθεα σε καλες τιμες απλως, το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι το μονο ασφαλες μερος για να μενεις στην αθηνα ειναι στην αχαρνων διπλα σε ρωσοποντιους μαφιοζους πρωτον και δευτερον οτι και μια φασαριοζικη γειτονια μπορει να κρυβει εναν παραδεισο ενα τετραγωνο πιο μεσα

Επεξ/σία από le vent nous porterAAAA
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητή.Αν θες ήσυχη περιοχή τότε το Μοσχάτο(μένω εκεί) είναι ιδανικό.Καλη επιλογή είναι και η Καλλιθέα αλλά χαμηλά προς την παραλία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...