Joana26 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλημέρα σας μετακομίζω Αθηνά άλλα δεν γνωρίζω τίποτα για την πόλη να φανταστείτε έχω έρθει μονό 3 φορές για πολύ λίγο, μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ πιες περιοχές είναι πιο οικονομικές στην Αθηνά που να αξίζουν και να είναι ήσυχες και ποσό περίπου είναι τα ενοίκια για μια γκαρσονιέρα η δυαράκι?
Miracle Worker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Υπάρχουν κάποια μέρη που είναι λίγο γκέτο, κάποια που είναι τσιμπημένα, αλλά από εκεί και πέρα πάνω κατώ παντού τα ίδια είναι. Το βασικό κριτήριο είναι που και πως θα κινείσαι για εργασία και διασκέδαση, ώστε να βρεις κάτι να σε βολεύει. Ενοίκια υπολόγισε 200-300. 2
mylo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Joana26 είπε Καλημέρα σας μετακομίζω Αθηνά άλλα δεν γνωρίζω τίποτα για την πόλη να φανταστείτε έχω έρθει μονό 3 φορές για πολύ λίγο, μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ πιες περιοχές είναι πιο οικονομικές στην Αθηνά που να αξίζουν και να είναι ήσυχες και ποσό περίπου είναι τα ενοίκια για μια γκαρσονιέρα η δυαράκι? Μετακομιζεις για δουλειά; σπουδές; γκομενο; πρέπει να γίνεις συγκεκριμένη για να σου προταθούν περιοχές 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 30 λεπτά πριν, mylo είπε Μετακομιζεις για δουλειά; σπουδές; γκομενο; πρέπει να γίνεις συγκεκριμένη για να σου προταθούν περιοχές θελω να μετακομιζει για γκομενο να δω τι θα προτεινεις. θα σκασω αμα δε μαθω 🤣
Joana26 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, mylo είπε Μετακομιζεις για δουλειά; σπουδές; γκομενο; πρέπει να γίνεις συγκεκριμένη για να σου προταθούν περιοχές Αν μετακόμιζα για γκόμενο θα είχα σπίτι 😋 για δουλειά μετακομίζω Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Joana26
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Joana26 είπε Αν μετακόμιζα για γκόμενο θα είχα σπίτι 😋 για δουλειά μετακομίζω μας το χαλασες τωρα σε ποια περιοχη ειναι η δουλεια σου? εχει κοντα μετρο ή καποιο αλλο μεσο? εχεις εσυ δικο σου μεσο?
Joana26 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε μας το χαλασες τωρα σε ποια περιοχη ειναι η δουλεια σου? εχει κοντα μετρο ή καποιο αλλο μεσο? εχεις εσυ δικο σου μεσο? Κατά 90% Πειραιά υπάρχει και ένα 10% μοσχάτο, όχι δεν έχω μέσο δυστυχώς
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Joana26 είπε Καλημέρα σας μετακομίζω Αθηνά άλλα δεν γνωρίζω τίποτα για την πόλη να φανταστείτε έχω έρθει μονό 3 φορές για πολύ λίγο, μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ πιες περιοχές είναι πιο οικονομικές στην Αθηνά που να αξίζουν και να είναι ήσυχες και ποσό περίπου είναι τα ενοίκια για μια γκαρσονιέρα η δυαράκι? η Αθηνά έχει όντως και οκονομικές περιοχές (απάντηση αναλογης εχεμυθειας με την δικη σου ερωτηση) 9 λεπτά πριν, Joana26 είπε Αν μετακόμιζα για γκόμενο θα είχα σπίτι 😋 για δουλειά μετακομίζω καλησπερα τζοανα, ειμαι ο αλεξανδρος εδιτ τωρα ειδα την διευκρινιση: λογικα για καλλιθεα πας αν θες κοντα Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από le vent nous porterAAAA
Joana26 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Ποια είναι η Αθηνά ρε παιδιά; Έλα μωρέ ένα λαθάκι κάναμε αμέσως 😋 Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Joana26
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Joana26 είπε Κατά 90% Πειραιά υπάρχει και ένα 10% μοσχάτο, όχι δεν έχω μέσο δυστυχώς δεν τα ξερω και πολυ καλα τα νοτια προαστια, οποτε καλυτερα περιμενε γνωμη απο καποιον πιο "ειδικο", παντως απ οσο ξερω εκει κατω απο μεσα μονο τα λεωφορεια... δες ποιες στασεις λεοφωρειου ειναι σχετικα κοντα στη δουλεια σου, και επειτα δες δρομολογια. διαλεξε περιοχες να μεινεις που να μην κανεις πολλες αλλαγες λεωφορειου
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Joana26 είπε Έλα μωρέ ένα λαθάκι κάναμε αμέσως 😋 Tρία μέτρησα...😋
Joana26 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε η Αθηνά έχει όντως και οκονομικές περιοχές (απάντηση αναλογης εχεμυθειας με την δικη σου ερωτηση) καλησπερα τζοανα, ειμαι ο αλεξανδρος εδιτ τωρα ειδα την διευκρινιση: λογικα για καλλιθεα πας αν θες κοντα Είναι ήσυχη περιοχή από τιμές στα νοίκια πως είναι? Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε Tρία μέτρησα...😋 Είμαι στην δουλειά έχω ελαφρυντικό 😋
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) στην αθηνα δεν υπαρχει ησυχη περιοχη πλεον, εγω με αυτα που εχουν δει τα αυτακια μου και εχουνε ακουσει τα ματακια μου, θα νοικιαζα οπουδηποτε δοκιμαστικα εναν μηνα (με συμφωνια αναλογη οχι να κοροιδεψω κανεναν ιδιοκτητη) χωρις πληρη μετακομιση και μετα θα κουβαλαγα συμπραγκαλα ας καταθεσει αποψη καποιος που μενει εκει, εγω εχω γνωστους που μενουν καλλιθεα σε καλες τιμες απλως, το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι το μονο ασφαλες μερος για να μενεις στην αθηνα ειναι στην αχαρνων διπλα σε ρωσοποντιους μαφιοζους πρωτον και δευτερον οτι και μια φασαριοζικη γειτονια μπορει να κρυβει εναν παραδεισο ενα τετραγωνο πιο μεσα Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από le vent nous porterAAAA 1
Balboa7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα αγαπητή.Αν θες ήσυχη περιοχή τότε το Μοσχάτο(μένω εκεί) είναι ιδανικό.Καλη επιλογή είναι και η Καλλιθέα αλλά χαμηλά προς την παραλία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα