Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi A2 Lite (64GB) vs Xiaomi Redmi Note 5 (64GB)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταξύ των 2 πιο θα επιλέγατε? αποτι βλέπω στα spec το mi Α2 δεν έχει fmradio σωστά? η αγορά θα γίνει απο Ελλάδα 

Δημοσ.

Εφοσον είναι το lite πας για  redmi note 5  Εγώ νομίζω ότι το rn5 είναι κ πιο καλό συνολικά κ από το mi a2 γτ το miui δουλεύει μια χαρά κ θα πάρεις τα updates για πάνω από δύο χρόνια σίγουρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι να πας σε χειροτερη συσκευη (A2 lite) οταν μπορεις να πας σε καλυτερη(Note 5)?

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
2 ώρες πριν, niktac είπε

Μεταξύ των 2 πιο θα επιλέγατε? αποτι βλέπω στα spec το mi Α2 δεν έχει fmradio σωστά? η αγορά θα γίνει απο Ελλάδα 

Για 30€ διαφορά γιατί δεν κοιτάς το Mi A2 και κοιτάς το lite!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Για 30€ διαφορά γιατί δεν κοιτάς το Mi A2 και κοιτάς το lite!

Έχει μικρότερη μπαταριά, δεν έχει βιζμα ακουστικών και εχω την εντύπωση οτι ουτε αυτό έχει ραδιο 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, niktac είπε

Έχει μικρότερη μπαταριά, δεν έχει βιζμα ακουστικών και εχω την εντύπωση οτι ουτε αυτό έχει ραδιο 

Οπότε αν τα θες αυτά πας στο note 5.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GP46047 είπε

όμως  το mi a2 εχει καλύτερες επιδόσεις και κάμερες απο το note 5 ; ή δεν θα καταλάβεις διάφορα ;

Εχει αλλα δεν θα δεις μεγαλη διαφορα στην πραξη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GP46047 είπε

όμως  το mi a2 εχει καλύτερες επιδόσεις και κάμερες απο το note 5 ; ή δεν θα καταλάβεις διάφορα ;

Το μόνο που έχει είναι το stock android.

Δεν νομίζω να δεις και την τρελή διαφορά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και  εγώ σκέφτομαι για νέο κινητό αλλά είμαι ανάμεσα Mi A2 και το Redmi Note5 αλλά με προβληματίζει η μικρότερη μπαταρία του Α2 και η "χειρότερη" κάμερα του Note5 με αυτά που έχω διαβάσει. Υπάρχει τόσο διαφορά τελικά στις κάμερες?????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, jvaf είπε

Καλησπέρα και  εγώ σκέφτομαι για νέο κινητό αλλά είμαι ανάμεσα Mi A2 και το Redmi Note5 αλλά με προβληματίζει η μικρότερη μπαταρία του Α2 και η "χειρότερη" κάμερα του Note5 με αυτά που έχω διαβάσει. Υπάρχει τόσο διαφορά τελικά στις κάμερες?????

Ναι υπάρχει ειδικά σε low light καταστάσεις όπως κ στην σελφι . https://youtu.be/i2Ti8NsmVGE έχει σαφέστατα μικρότερη αυτονομία το mi a2 αλλά σου βγάζει μια μέρα με 6 και κάτι sot .Εμένα με καλύπτει αυτό . Άλλους δεν ξέρω . Τολμώ να πω ότι ίσως είναι καλύτερη από το mi 6 η μπαταρία  η τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα γτ ο 835 είναι πολύ πιο ενεργοβορος από τον 660 

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Καλημέρα 

σκεφτόμουν κι εγώ αυτά τα δυο αλλά είχα δει κάτι σε ένα ελληνικό κανάλι YouTube που με προβλημάτισε . Επειδή χρησιμοποιώ ebanking κτλ έλεγε ο συγκεκριμένος ότι λόγω του stock android το mia2 είναι ασφαλές και ότι θα το προτιμούσε σε σχέση με το note 5. Ισχύει κάτι τέτοιο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...