batikiotis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες, ενδιαφέρομαι για μία νέα σύνθεση σε ένα γραφείο που ανοίγω ώς εξής: Ποσό που διαθέτουμε : έως 1000 Χρήση υπολογιστή : επαγγελματική, επεξεργασία εικόνας και βίντεο, developement Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop/Illustrator/Premiere Pro/After Effects και IDEs Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. 24''+ DELL Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : Ναι, όχι κάτι εξεζητημένο Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Επαρχία, με ενδιαφέρουν συνθέσεις από visiostudio ή αντίστοιχο κατάστημα, όχι πλαίσιο κτλ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : Από ένα, δεν θα το συνθέσω, μπορώ να πάρω οθόνη από αλλού Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 64bit Να προσθέσω θέλω SSD για το OS και έναν δεύτερο σκληρό για αποθήκευση, motherboard και κουτί με USB3 θύρες μπροστά, ram 16gb Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από batikiotis
jeandoumpier Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα. Όλα από visionstudio.gr Θεσσαλονίκης. Κάνουν συναρμολόγηση. Ζητάς bios update για τη μητρική, ώστε να δεχθεί τον 2600. 1
batikiotis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, jeandoumpier είπε Καλησπέρα. Όλα από visionstudio.gr Θεσσαλονίκης. Κάνουν συναρμολόγηση. Ζητάς bios update για τη μητρική, ώστε να δεχθεί τον 2600. Ευχαριστώ πολύ jean, το ξέρω για το vision, έχω πάρει ήδη 2 υπολογιστές από εκεί. Αν δεν πηγαινα σε AMD, intel μέχρι ποιον θα έπαιρνα, με ανάλογο MB?
jeandoumpier Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, batikiotis είπε Ευχαριστώ πολύ jean, το ξέρω για το vision, έχω πάρει ήδη 2 υπολογιστές από εκεί. Αν δεν πηγαινα σε AMD, intel μέχρι ποιον θα έπαιρνα, με ανάλογο MB? Σε ανάλογο budget (για την ακρίβεια κανά 20άρικο παραπάνω) είναι ο i5 8400 -> http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=57642&cat=2 με μητρική αυτή : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=57627&cat=3 για να χρονιστούν ψηλά οι μνήμες. 1
noFEARgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 6 λιγότερα threads μην το σκεφτεσαι καν σε intel αν θες μονο στον 8700. 1
narta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης επαγγελματική χρήση After Effects με 16gb μνήμη, ούτε στα πιο τρελα σου όνειρα. 32gb minimum. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από narta
adtakhs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Εγώ πέρα του 2600 θα κοιτούσα και προς 1700+1700X.
batikiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, adtakhs είπε Εγώ πέρα του 2600 θα κοιτούσα και προς 1700+1700X. o 1700x είναι καλύτερος του 2600 αν και παλαιότερος? 6 ώρες πριν, narta είπε Επίσης επαγγελματική χρήση After Effects με 16gb μνήμη, ούτε στα πιο τρελα σου όνειρα. 32gb minimum. Μην φανταστείς ότι οι απαιτήσεις είναι τρελές ή ότι κάνω μόνο αυτό, δυστυχώς ή ευτυχώς. 7 ώρες πριν, noFEARgr είπε 6 λιγότερα threads μην το σκεφτεσαι καν σε intel αν θες μονο στον 8700. Δεν έχεις άδικο Ευχαριστώ όλους σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα