Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιάννη με τα τηλέφωνα ξέρεις άντε να το σηκώσουν και άντε να βρεις άκρη.

Αυτό παραπάνω δεν το ήξερα και είναι πολύ καλό.Μου λύνει τα χέρια και δεν πρέπει να θυμάμαι ποια μέρα είναι καταμέτρηση να αφήνω ανοιχτά την πόρτα με ότι άλλο συνεπάγεται αυτό γιατί κυκλοφορούν και πολλοί γύφτοι στην περιοχή.

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Γιάννη με τα τηλέφωνα ξέρεις άντε να το σηκώσουν και άντε να βρεις άκρη.

Αυτό παραπάνω δεν το ήξερα και είναι πολύ καλό.Μου λύνει τα χέρια και δεν πρέπει να θυμάμαι ποια μέρα είναι καταμέτρηση να αφήνω ανοιχτά την πόρτα με ότι άλλο συνεπάγεται αυτό γιατί κυκλοφορούν και πολλοί γύφτοι στην περιοχή.

Το 5ψηφιο το σηκωνουν πολυ γρηγορα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Το 5ψηφιο το σηκωνουν πολυ γρηγορα.

Γιάννη μπορεί να το σηκώνουν αλλά γενικά τα φοβάμαι τα 5ψήφια γιατί δεν ξέρεις τι  χρεώνει το καθένα.

Να το πάρεις για κάποια σοβαρή ανάγκη π.χ. για γιατρό οκ. Αλλά για τέτοια θέματα και να μην ξέρεις τι χρεώνεσαι δεν αξίζει τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση Γιάννη.

*Το 5ψηφιο χθες που κάλεσα -το 11770 της εξυπηρέτησης- πριν ποστάρω ( δουλεύουν όμως μέχρι τις 7) έλεγε από σταθερό χρεώνει 1 αστική μονάδα ανά λεπτό. Από κινητό δεν θυμάμαι ακριβώς, έλεγε εξαρτάται από τον πάροχο, κάτι τέτοιο...).

Επεξ/σία από scullyist
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, scullyist είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση Γιάννη.

*Το 5ψηφιο χθες που κάλεσα -το 11770 της εξυπηρέτησης- πριν ποστάρω ( δουλεύουν όμως μέχρι τις 7) έλεγε από σταθερό χρεώνει 1 αστική μονάδα ανά λεπτό. Από κινητό δεν θυμάμαι ακριβώς, έλεγε εξαρτάται από τον πάροχο, κάτι τέτοιο...).

Καμμια σχεση το 11770

Αυτο ειναι μονο  για ΔΕΗ και θεματα καταναλωτων αντιστοιχο  του 11500 του ΔΕΔΔΗΕ για χρηστες δικτυου .

Αυτο το 5ψηφιο που εγραψα  ειναι για καταμετριση ανεξαρτητα απο παροχο  αν ειναι η ΔΕΗ ή καποιος αλλος.

1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Γιάννη μπορεί να το σηκώνουν αλλά γενικά τα φοβάμαι τα 5ψήφια γιατί δεν ξέρεις τι  χρεώνει το καθένα.

Να το πάρεις για κάποια σοβαρή ανάγκη π.χ. για γιατρό οκ. Αλλά για τέτοια θέματα και να μην ξέρεις τι χρεώνεσαι δεν αξίζει τον κόπο.

Για το 11500 , 11770 που εχω ρωτησει σε ΟΤΕ ειναι ελαχιστη η χρεωση .Καπου 2 ευρω την ωρα .Επρεπε οομως και νομιζω το προβλεπει η ΕΕΤΤ να εχουν κανονικο 10ψηφιο αριθμο .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό λέω δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά ενιαία χρέωση 5ψήφιο με 5ψήφιο έχουν διαφορετικές χρεώσεις καθώς επίσης διαφορετικές από πάροχο σε πάροχο.Ο καθένας ότι του λείπει χρεώνει. Σου λέει μία αστική μονάδα ανά λεπτό.Αν έχεις απεριόριστα αστικά υπεραστικά από σταθερό όπως οι περισσότεροι πληρώνεις;;;; Δεν σου λέει δεν ξέρεις ούτε είσαι σίγουρος.Εάν δεν χρεώνει δώσε μου ένα 10ψήφιο σταθερό να είμαι σίγουρος και μη μου δίνεις ένα 5ψήφιο.

Από τη στιγμή όμως που υπάρχει η εφαρμογή, όλη μέρα στο ίντερνετ είμαστε ποιος ο λόγος να μην καταχωρίσουμε εκεί τα στοιχεία αφού ξέρουμε ότι δεν μας κοστίζει τίποτε και μπορούμε να το κάνουμε οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου;;;;

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Καμμια σχεση το 11770

Αυτο ειναι μονο  για ΔΕΗ και θεματα καταναλωτων αντιστοιχο  του 11500 του ΔΕΔΔΗΕ για χρηστες δικτυου .

Αυτο το 5ψηφιο που εγραψα  ειναι για καταμετριση ανεξαρτητα απο παροχο  αν ειναι η ΔΕΗ ή καποιος αλλος.

Για το 11500 , 11770 που εχω ρωτησει σε ΟΤΕ ειναι ελαχιστη η χρεωση .Καπου 2 ευρω την ωρα .Επρεπε οομως και νομιζω το προβλεπει η ΕΕΤΤ να εχουν κανονικο 10ψηφιο αριθμο .

ΟΚ, νόμιζα  πως ήταν κάποια υπηρεσία εντός της ΔΕΗ, οπότε ανέφερα το 11770 ως δείγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα... Ειναι  αυτα τα τηλεφωνα..

Η εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. διαθέτει τον αριθμό 210 6967500

►Η εταιρεία ΔΕΗ Α.Ε. διαθέτει τον αριθμό 211 2110770

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτή τη διαδικασία και με τη χρεωστική μου κάρτα μπορώ να πληρώσω τη ΔΕΗ μέσω του υπολογιστή μου;;;;;;

Πληρώνει κάποιος με αυτό τον τρόπο;;; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος διαρροής στοιχείων;;;;;;;

https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Με αυτή τη διαδικασία και με τη χρεωστική μου κάρτα μπορώ να πληρώσω τη ΔΕΗ μέσω του υπολογιστή μου;;;;;;

Πληρώνει κάποιος με αυτό τον τρόπο;;; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος διαρροής στοιχείων;;;;;;;

https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html

Παππού άρχισες να ξεχνάς, ούτε 20 ημέρες δεν πέρασαν από τότε που έκανες ακριβώς την ίδια ερώτηση σε άλλο θέμα:

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω κτ κ εγω ρε παιδια? 

Εχω κανει τη ΔΕΗ μηνιαια μεσω e bill.. Ποια η διαδικασια? Ερχονται κ μετρανε καθε μηνα η βαζουν 3 εναντι κ τον 4ο μηνα εκκαθαριστικο? Τον 1ο μηνα μου ηρθε 32 κ τον 2ο 95,γι αυτο ρωταω.. 

Τελος, με την έκπτωση συνεπειας τι γινεται? Ποτε μπαινει? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πανος999 είπε

Να ρωτησω κτ κ εγω ρε παιδια? 

Εχω κανει τη ΔΕΗ μηνιαια μεσω e bill.. Ποια η διαδικασια? Ερχονται κ μετρανε καθε μηνα η βαζουν 3 εναντι κ τον 4ο μηνα εκκαθαριστικο? Τον 1ο μηνα μου ηρθε 32 κ τον 2ο 95,γι αυτο ρωταω.. 

Τελος, με την έκπτωση συνεπειας τι γινεται? Ποτε μπαινει? 

Εκεί που έχει την επιλογή να σου έρχεται μηνιαίος λογαριασμός το εξηγεί αναλυτικά, βάζουν 3 έναντι και τον 4ο εκκαθαριστικό.

Η έκπτωση συνέπειας υπολογίζεται πάνω στον εκκαθαριστικό, συνεπώς την βλέπεις στον ακριβώς επόμενο.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εκεί που έχει την επιλογή να σου έρχεται μηνιαίος λογαριασμός το εξηγεί αναλυτικά, βάζουν 3 έναντι και τον 4ο εκκαθαριστικό.

Η έκπτωση συνέπειας υπολογίζεται πάνω στον εκκαθαριστικό, συνεπώς την βλέπεις στον ακριβώς επόμενο.

Ευχαριστώ πολυ φιλε.. Δεν το κοιταξα καν.. Πως εξηγουν ομως τα 95 ευρω εναντι? Απ τα 32?

Απ τν περσινη καταναλωση? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πανος999 είπε

Ευχαριστώ πολυ φιλε.. Δεν το κοιταξα καν.. Πως εξηγουν ομως τα 95 ευρω εναντι? Απ τα 32?

Απ τν περσινη καταναλωση? 

Ακριβώς, κατά προσσέγγιση από το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον,  γιατί τώρα τελευταία έχουν ακουστεί παράπονα από πολλούς(το έχω διαπιστώσει και ο ίδιος) ότι οι έναντι είναι φουσκωμένοι.

Μικρό το κακό πάντως, και παραπάνω να έχουν βάλει στον έναντι θα αφαιρεθεί στην εκκαθάριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...