Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Παππού άρχισες να ξεχνάς, ούτε 20 ημέρες δεν πέρασαν από τότε που έκανες ακριβώς την ίδια ερώτηση σε άλλο θέμα:

Έχεις δίκιο ρε σύ.:lol:

Μάλλον αρχόμενο αλτσχάιμερ με τριγυρίζει.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιεργα πραγματα, ελαβα λογαριασμο "Εναντι" που ομως εχει κανονικα κιλοβατώρες, ρυθμιζόμενες χρεωσεις, φπα, δημο. Το εχετε ξαναδει?

25s8ygw.png

Δημοσ.

Ναι όλοι οι έναντι έτσι είναι πλέον, τώρα γιατί δεν βγάλανε απο την αρχή μια ανακοίνωση ότι αλλάζουν τους έναντι... 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Ναι όλοι οι έναντι έτσι είναι πλέον, τώρα γιατί δεν βγάλανε απο την αρχή μια ανακοίνωση ότι αλλάζουν τους έναντι... 

Δεν υπάρχει το έναντι δηλαδή πλέον? Έρχονται και μετράνε με μεγαλύτερη συχνότητα?

Δημοσ.

Μπα, νομίζω ότι απλά σου βάζουν ενδεικτικές κιλοβατώρες 

Εμάς btw μας έχουν έρθει 2 σερί έναντι, μάλλον το ανάποδο συμβαίνει :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι απλως στον έναντι "μετράνε" θεωρητικές kwh μαζί με όλες τις χρεώσεις που έχουν αυτές οι kwh(ετμεαρ κτλπ), αντί με τον παλιό τρόπο που γράφανε ένα σκέτο πόσο έναντι και το αφαιρουσαν απο τον εκκαθαριστικό. 

Επεξ/σία από greengr21
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, rus είπε

Περιεργα πραγματα, ελαβα λογαριασμο "Εναντι" που ομως εχει κανονικα κιλοβατώρες, ρυθμιζόμενες χρεωσεις, φπα, δημο. Το εχετε ξαναδει?

25s8ygw.png

Τα ιδια τραβηξα και εγω ..

Στελνουν εναντι με βαση τη περσινη σου καταναλωση....

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Τα ιδια τραβηξα και εγω ..

Στελνουν εναντι με βαση τη περσινη σου καταναλωση....

Καλά, δεν "τραβάς" κάτι, λογικά το ίδιο ποσόν θα πλήρωνες one way or another, απλά τώρα στο αναλύει ενώ παλιά θα σου έβαζε "έναντι αξίας ηλεκτρικού ρεύματος"... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Καλά, δεν "τραβάς" κάτι, λογικά το ίδιο ποσόν θα πλήρωνες one way or another, απλά τώρα στο αναλύει ενώ παλιά θα σου έβαζε "έναντι αξίας ηλεκτρικού ρεύματος"... 

Οχι τραβηξα γιατι περσυ ειχα νεογεννητο στο σπιτι και ειχα κανει μεγαλυτερη καταναλωση σε σχεση με φετος...

Σχεδον την διπλασια . Μου λεγαν κατι για πιστωση στον επομενο κτλ...

Εφυγα για εναλλακτικο παροχο και ηρθαν να παρουν αναγκαστικα μετρηση και ηταν ο εκκαθαριστικος για 3,5 μηνες μικροτερος απο τον Εναντι..

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Οχι τραβηξα γιατι περσυ ειχα νεογεννητο στο σπιτι και ειχα κανει μεγαλυτερη καταναλωση σε σχεση με φετος...

Σχεδον την διπλασια . Μου λεγαν κατι για πιστωση στον επομενο κτλ...

Εφυγα για εναλλακτικο παροχο και ηρθαν να παρουν αναγκαστικα μετρηση και ηταν ο εκκαθαριστικος για 3,5 μηνες μικροτερος απο τον Εναντι..

Μα ούτως ή άλλως εξαιτίας της περσινής σου κατανάλωσης, πάλι θα σου ερχόταν μεγάλος έναντι, αυτό εννοώ 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Μα ούτως ή άλλως εξαιτίας της περσινής σου κατανάλωσης, πάλι θα σου ερχόταν μεγάλος έναντι, αυτό εννοώ 

Απλα οι παλιοτεροι εναντι ειχαν μονο εναντι αξιας καταναλωσης ρευματος και οχι ολα τα αλλα ....

ΑΔΜΗΕ,ΔΕΔΔΗΕ,ΥΚΩ κτλ... Τα οποια υπολογιζονται στην πραγματικη καταναλωση...

Η μονη λυση προς το παρον ειναι να δινεις εσυ την καταμετρηση καθε μηνα μεχρι να βαλουν τα καινουργια ρολογια..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Απλα οι παλιοτεροι εναντι ειχαν μονο εναντι αξιας καταναλωσης ρευματος και οχι ολα τα αλλα ....

Η μονη λυση προς το παρον ειναι να δινεις εσυ την καταμετρηση καθε μηνα μεχρι να βαλουν τα καινουργια ρολογια..

Είσαι σίγουρος για αυτό ; 

Αν ήταν έτσι, θα είχαν πολύ μεγάλη διαφορά οι έναντι με τους εκκαθαριστικούς

Σε εμένα π.χ. δεν έχω τόσο μεγάλες διαφορές, έναντι με εκκαθαριστικό παίζουν κάνα 30άρι διαφορά, αν δεν ήταν και τα κερατιάτικα στον έναντι, η διαφορά θα ήταν τόσο μικρή ; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Λάθος το έχεις καταλάβει, και οι παλιοί έναντι είχαν και όλα τα άλλα μέσα, απλά δεν τα είχαν αναλυτικά όπως τα έχουν οι νέοι.

Και όχι, "ΑΔΜΗΕ,ΔΕΔΔΗΕ,ΥΚΩ κτλ" ΔΕΝ υπολογίζονται στην πραγματική κατανάλωση, υπολογίζονται στην κατά προσέγγιση κατανάλωση με βάση το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Και όντως στην περίπτωση σου είναι λύση να δίνεις εσύ την καταμέτρηση, μόνο που είναι λύση για την "ανωμαλία" στην δική σου κατανάλωση(η μισή φέτος από ότι πέρσι), όχι για τον τρόπο που εκδίδονται πλέον οι έναντι. Και με τον παλιό τρόπο να συνέχιζαν να εκδίδονται οι έναντι, πάλι το ίδιο ποσό θα είχε ο δικός σου έναντι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Είσαι σίγουρος για αυτό ; 

Αν ήταν έτσι, θα είχαν πολύ μεγάλη διαφορά οι έναντι με τους εκκαθαριστικούς

Σε εμένα π.χ. δεν έχω τόσο μεγάλες διαφορές, έναντι με εκκαθαριστικό παίζουν κάνα 30άρι διαφορά, αν δεν ήταν και τα κερατιάτικα στον έναντι, η διαφορά θα ήταν τόσο μικρή ; 

Εναντι γεναρης 2018 250€  εναντι αξιας καταναλωσης ρευματος. (2μηνος)

Εναντι γεναρης 2019 580€ με υπολογισμο 2850kw (τον ειχα κανει και μηνιαιο παναθεμα με)

Δημοσ.

Καλημέρα, μου ήρθε λογαριασμός και πλέον δεν γράφει οικιακό τιμολόγιο. Δεν έχει μεγαλώσει η κατανάλωση ούτε και το εισόδημά μου. Παίρνω στην ΔΕΗ και γίνεται χαμός στη γραμμή εξυπηρέτησης. Αν ξέρει κάποιος να έγινε κάποια αλλαγή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...