Joshua21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εναντι γεναρης 2018 250€ εναντι αξιας καταναλωσης ρευματος. (2μηνος) Εναντι γεναρης 2019 580€ με υπολογισμο 2850kw (τον ειχα κανει και μηνιαιο παναθεμα με) Τα στοιχεία που δίνεις δεν βοηθάνε καθόλου, θα πρέπει να γράψεις και τις πραγματικές καταναλώσεις των αντίστοιχων περσινών περιόδων ώστε να μπορέσει να γίνει σύγκριση. Δες τα δικά μου: Έναντι Φεβρουάριος 2018 117€, αφορούσε την περίοδο 15/12/2017 - 12/02/2018. Έναντι Φεβρουάριος 2019 149€ με υπολογισμό 612 KWh, αφορά την περίοδο 14/12/2018 - 11/02/2019. Υπόψιν, το περσινό αντίστοιχο τετράμηνο (15/12/2017 - 16/04/2018) η πραγματική κατανάλωση ήταν 1.569 KWh. Το προπέρσινο αντίστοιχο τετράμηνο (16/12/2016 - 11/04/2017) η πραγματική κατανάλωση ήταν 1.414 KWh. Όπως βλέπεις έχω μια αύξηση περίπου 30€, η οποία είναι δικαιολογημένη μια και η περσινή κατανάλωση ήταν αυξημένη σε σχέση με την προπέρσινη. Κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να έχει συμβεί και με σένα, αλλά με πολύ μεγαλύτερη διαφορά. 5 λεπτά πριν, pantelikas είπε Καλημέρα, μου ήρθε λογαριασμός και πλέον δεν γράφει οικιακό τιμολόγιο. Δεν έχει μεγαλώσει η κατανάλωση ούτε και το εισόδημά μου. Παίρνω στην ΔΕΗ και γίνεται χαμός στη γραμμή εξυπηρέτησης. Αν ξέρει κάποιος να έγινε κάποια αλλαγή Και τι γράφει, επαγγελματικό? Το οικιακό τιμολόγιο πάντως δεν έχει να κάνει ούτε με κατανάλωση ούτε με εισόδημα, έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση της παροχής σε κατοικία.
pantelikas Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και τι γράφει, επαγγελματικό? Το οικιακό τιμολόγιο πάντως δεν έχει να κάνει ούτε με κατανάλωση ούτε με εισόδημα, έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση της παροχής σε κατοικία. Έχεις δίκιο, λάθος το έγραψα γιατί κοιτούσα τον λογαριασμό μου. Δεν γράφει κοινωνικό
rus Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, greengr21 είπε Ναι όλοι οι έναντι έτσι είναι πλέον, τώρα γιατί δεν βγάλανε απο την αρχή μια ανακοίνωση ότι αλλάζουν τους έναντι... Ώστε από δω και περα ο εναντι θα ειναι οπως και ο εκκαθαριστικος, με κιλοβατώρες και ρυθμιζόμενες χρεωσεις? 11 ώρες πριν, pantelikas είπε Καλημέρα, μου ήρθε λογαριασμός και πλέον δεν γράφει οικιακό κοινωνικο τιμολόγιο. Δεν έχει μεγαλώσει η κατανάλωση ούτε και το εισόδημά μου. Παίρνω στην ΔΕΗ και γίνεται χαμός στη γραμμή εξυπηρέτησης. Αν ξέρει κάποιος να έγινε κάποια αλλαγή Και σε μενα το ιδιο, ειμαστε στη φουρνιά που από 1/12 μας πεταξαν εξω λογω αυστηροτερων εισοδηματικων/περιουσιακων κριτηριων. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από rus
pantelikas Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μακάρι να ήταν αυτό. Το εισόδημά μου είναι κάτω από τα όρια και δεν μεταβλήθηκε, ούτε είχα αύξηση κατανάλωσης. Μια αίτηση ένταξης στο κοινωνικό την είχα κάνει. Μένει να πιάσω γραμμή στην δεη για να μάθω.
rus Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, pantelikas είπε Μακάρι να ήταν αυτό. Το εισόδημά μου είναι κάτω από τα όρια και δεν μεταβλήθηκε, ούτε είχα αύξηση κατανάλωσης. Προσεξες τι ειπα? Εγιναν αυστηροτερα τα κριτηρια.
pantelikas Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Είμαι χαμηλότερα κι από αυτά. Έναν μικρό μισθό και 2 παιδιά είμαι οκ. Ίσως έκανα κάτι λάθος στην αίτηση. Θα το ψάξω με την δεη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
rus Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δε νομιζω Όταν παρεις τηλ. και μιλησεις με αυτους θα σου επιβεβαιωσουν αυτό που ειπα. Σκεψου ότι εγω εχω 0 μισθο.
fotodv7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις μου ήρθε έναντι λογαριασμός της ΔΕΗ, και βλέπω ότι για πρώτη φορά χρεώνουν ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ, ΕΤΜΕΑΡ κλπ σε λογαριασμό έναντι και επιπλέον δεν έχω την έκπτωση συνέπειας πάρα το γεγονός ότι ήμουν συνεπής. Έχει αλλάξει κάτι που δεν γνωρίζω;
GREGORYMO Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Το άλλαξαν και χρεώνουν ΟΙΚΟΝΙΚΕΣ καταναλώσεις, οπότε δεν αλλάζει κάτι. Έκπτωση συνέπειας αφού δεν βάλανε, είναι είτε δικό σου λάθος, είτε δικό τους!
takoulou Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, fotodv7 είπε Μόλις μου ήρθε έναντι λογαριασμός της ΔΕΗ, και βλέπω ότι για πρώτη φορά χρεώνουν ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ, ΕΤΜΕΑΡ κλπ σε λογαριασμό έναντι και επιπλέον δεν έχω την έκπτωση συνέπειας πάρα το γεγονός ότι ήμουν συνεπής. Έχει αλλάξει κάτι που δεν γνωρίζω; Καλησπερα... Μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις για τις χρεωσεις..
rus Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, fotodv7 είπε Μόλις μου ήρθε έναντι λογαριασμός της ΔΕΗ, και βλέπω ότι για πρώτη φορά χρεώνουν ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ, ΕΤΜΕΑΡ κλπ σε λογαριασμό έναντι To ειπα κι εγω αυτο τις προαλλες και μου απαντησαν οτι ετσι θα ειναι απο δω και περα, ο εναντι θα εχει μετρηση κιλοβατωρων αρα θα υπαρχουν και σε αυτόν οι ρυθμιζομενες χρεωσεις, ερτ, δημος φπα και το παγιο. 6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Το άλλαξαν και χρεώνουν ΟΙΚΟΝΙΚΕΣ καταναλώσεις, οπότε δεν αλλάζει κάτι. Τι ηθελες να πεις, εικονικες ή κανονικες? Εικονικες παντως δε μπορει να είναι, αφου υπαρχει συγκεκριμενη μετρηση κιλοβατωρων. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από rus
GREGORYMO Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, rus είπε To ειπα κι εγω αυτο τις προαλλες και μου απαντησαν οτι ετσι θα ειναι απο δω και περα, ο εναντι θα εχει μετρηση κιλοβατωρων αρα θα υπαρχουν και σε αυτόν οι ρυθμιζομενες χρεωσεις, ερτ, δημος φπα και το παγιο. Τι ηθελες να πεις, εικονικες ή κανονικες? Εικονικες παντως δε μπορει να είναι, αφου υπαρχει συγκεκριμενη μετρηση κιλοβατωρων. Άμα σου έρθει και εσένα ο λογαριασμός, θα καταλάβεις τι εννοώ ΟΙΚΟΝΙΚΕΣ !!!
rus Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Άμα σου έρθει και εσένα ο λογαριασμός, θα καταλάβεις τι εννοώ ΟΙΚΟΝΙΚΕΣ !!! Αν γυρισεις στη προηγουμενη σελιδα θα δεις οτι μου εχει ερθει. Περιμενα οτι θα σε καλυπτε το προηγουμενο ποστ μου, τελικα τι εννοεις "οικονικες"? Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από rus
Joshua21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Το ένα τρολ επιμένει να γράφει "ΟΙΚΟΝΙΚΕΣ" αντί για "ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ", και το άλλο επιμένει πως δεν καταλαβαίνει τι γράφει το πρώτο...
rus Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για τρολ κοιταξε το καθρεφτη σου. Με το προ-προηγουμενο ποστ μου πιστευω οτι καλυφθηκαν οσοι εχουν θεμα με το νεο λογ/σμο. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα