varg88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Καλημέρα σας. Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποιο θέμα λόγω capital controls με το να ολοκληρωθεί μια πληρωμή μεσω paypal για μια πώληση στο ebay. Πούλησα ένα αντικείμενο πριν από περίπου έναν μήνα και ενώ η πληρωμή έγινε κανονικά την επόμενη μέρα της πληρωμής τα λεφτά επεστράφησαν στον αγοραστή χωρίς να ζητήσει αυτός refund. Είναι η πρώτη πώληση που κάνω και νόμιζα πως πρέπει να περιμένω για να αποδέσμευσει το paypal τα λεφτά μου, αλλά τελικά δεν είναι αυτός ο λόγος. Γνωρίζει κανείς ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;;; (Ο αγοραστής είναι από Καναδά και έχει παραλάβει το προϊόν.)
spartak1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, varg88 είπε Καλημέρα σας. Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποιο θέμα λόγω capital controls με το να ολοκληρωθεί μια πληρωμή μεσω paypal για μια πώληση στο ebay. Πούλησα ένα αντικείμενο πριν από περίπου έναν μήνα και ενώ η πληρωμή έγινε κανονικά την επόμενη μέρα της πληρωμής τα λεφτά επεστράφησαν στον αγοραστή χωρίς να ζητήσει αυτός refund. Είναι η πρώτη πώληση που κάνω και νόμιζα πως πρέπει να περιμένω για να αποδέσμευσει το paypal τα λεφτά μου, αλλά τελικά δεν είναι αυτός ο λόγος. Γνωρίζει κανείς ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;;; (Ο αγοραστής είναι από Καναδά και έχει παραλάβει το προϊόν.) Πως είσαι σίγουρος ότι δε ζητησε αυτός refund? Αν είσαι μίλα με το paypal, έπρεπε ηδη να το έχεις κάνει
moutsa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Σιγουρα αυτο που αναφερεις δεν ειναι θεμα καπιταλ κοντρολ. Όταν έγινε η αγορά τσεκάρεις να δεις αν η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί και τα λεφτά έχουν μεταφερθεί στο λογαριασμό σου? Αυτό ίσως χρειαστεί έως και τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Αυτόματο refund χωρίς να λαβεις κάποια ειδοποίηση από eBay-PayPal είναι πολύ ύποπτο.
varg88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Πως είσαι σίγουρος ότι δε ζητησε αυτός refund? Αν είσαι μίλα με το paypal, έπρεπε ηδη να το έχεις κάνει Με το paypal έχω την εντύπωση πως ο μόνος τρόπος για να έρθεις σε επικοινωνία είναι το τηλέφωνο. Κι εκεί δεν ξέρω τι παίζει.... Πάντως με κάθε άλλο τρόπο που προσπάθησα απέτυχε. Ξεκίνησα θέμα και με το ebay και θα πάρω τηλέφωνο και στο paypal μπας και βγάλω άκρη. Πέρασα ρώτησα και από την τράπεζα και όντως δεν υπάρχει θέμα με capital control (κάτι για το οποίο έκανε θέμα το paypal σε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που μου έστειλε, δε το κατέβασα από το κεφάλι μου). Οψομεθα!
Hapatingo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μπορεί να ζήτησε αμφισβήτηση συναλλαγής από την τράπεζα του αν και παίρνει χρόνο. Μήπως έχεις καμία ρύθμιση ενεργοποιημένη για επιστροφή προϊόντος και ο αγοραστής μετάνοιωσε την αγορά? Το προϊόν φαίνεται αγορασμένο ή όχι? Κακώς που πέρασε ήδη ένας μήνας.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Αποκλείεται το παυπαλ να επέστρεψε την επόμενη μέρα τα χρήματα, κατι έκανες λάθος.
varg88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μάλιστα... Το προϊόν φαίνεται πως το έχει παραλάβει και επειδή μιλάμε μέσω ebay με μυνήματα με τον αγοραστή είναι ξεκάθαρο πως παρέλαβε και πώς θα το κρατήσει. Τι να πω ... δεν νομίζω πως έκανα κάτι λάθος αλλά δε το αποκλείω κιόλας μιας και δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Ο λόγος για το ότι περίμενα τόσο καιρό είναι πως μου έχει εμφανιστεί μια ειδοποίηση στο προφίλ μου στο paypal πως επειδή δεν έχω ιστορικό πωλήσεων μπορεί να πάρει και 21+ μέρες μέχρι να γίνουν διαθέσιμα τα λεφτά μου. Αλλά μάλλον κάτι άλλο έχει πάει στραβά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα