Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες το s4 mini μου έσβησε ξαφνικά και δεν άναψε ποτέ ξανά. Όταν το βάζω στον φορτιστή δονείται και εμφανίζεται στην οθόνη η μπαταρία με το σύμβολο της φόρτισης (η μπαταρία φαίνεται εντελώς άδεια), έπειτα από 2" φεύγει και μετά ότι και να πατήσω δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη.

Υπάρχει περίπτωση για κάποιο λόγο εντελώς ξαφνικά η μπαταρία να έχασε εντελώς το φορτίο της, τόσο που να μην μπορεί να ανάψει το κινητό ακόμα και όταν είναι στην φόρτιση?

Δημοσ.

Τη περιμένεις από ένα κινητό που είναι του 13!!!....

Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις είναι η μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν έχω 2η μπαταρία για να δοκιμάσω και μιας και είσαι Θεσ/νίκη, ξέρεις κανένα μαγαζί εδώ που να κάνει δωρεάν διάγνωση? Είναι παλιό κινητό και δεν θέλω να ξοδέψω λεφτά πάνω του αν είναι κάτι που δεν φτιάχνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε σε έναν Γερμανό....

Γύρω στα 5€ κάνει μια μπαταρία.

Αυτό είναι στις Συκιές αν σε βολεύει https://www.e-hardware.gr/communication/smartphone-batteries/drsi9190.html

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kpapageo1 είπε

Επειδή δεν έχω 2η μπαταρία για να δοκιμάσω και μιας και είσαι Θεσ/νίκη, ξέρεις κανένα μαγαζί εδώ που να κάνει δωρεάν διάγνωση? Είναι παλιό κινητό και δεν θέλω να ξοδέψω λεφτά πάνω του αν είναι κάτι που δεν φτιάχνεται.

Δωρεάν δεν είναι ούτε το νερό...

Δημοσ.

Και όμως, το πήγα το απόγευμα σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου που είχε και καλές κριτικές στο google και χωρίς να του πω τίποτα μου είπε ότι η διάγνωση είναι δωρεάν και από εκεί και πέρα αποφασίζω τι θέλω να κάνω. Πολύ σωστός, πχ αν φταίει η μπαταρία θα πάρω μια άλλη από αυτόν και ας είναι και πιο ακριβή γιατί τον σωστό επαγγελματία τον τιμάω.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, poli361 είπε

Το είχα και εγώ αυτό το κινητό . Επειγόντως αλλαγή φίλε το κινητό θα σου τρώει μπαταρίες συνέχεια.

Συμφωνώ, και εγω σε note 2 τα ιδια αντιμετωπίζω. Το έχω σαν 2ο σπιτι κυριως αλλά εχω δωσει ηδη 3 φορες απο 10 € για μπαταριες. Αυτη ειναι και η τελευταια του... 

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό έχω να κάνω ένα 6μηνο ταξίδι και το ήθελα απλά για 2ο, δεν είναι το κυρίως μου κινητό. Όχι ότι το s5 mini που έχω τώρα είναι καλύτερο αλλά anyway. Αν δεν φτιάχνεται ή δεν είναι η μπαταρία και θέλει πάνω από 20€ να φτιαχτεί θα ανοίξω θεματάκι για νέο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις πιάσει όλα τα μίνι ε; Εγώ είχα το s3 mini κάποτε, ψιλοσαπια είναι.Πάρε κάνα redmi note 5, που είναι κ οικονομικό, θα σου φανει διαστημικό σε σχέση με αυτό που έχεις. 

Επεξ/σία από 26ska
  • Like 1
Δημοσ.

Τα μαντάτα από το μέτωπο δεν ήταν καλά. Ελαττωματική πλακέτα και αδυναμία επιδιόρθωσης. Πάμε για καινούριο λοιπόν, έχω ανοίξει θεματάκι εδώ οπότε όσοι θέλετε μετακομίστε!

Δημοσ.

Γενικά φίλε αν δοκιμάσεις κινητά με μεγάλη μπαταρία τυπου Redmi note 5 (που ειναι και της μόδας ) δεν θα αλλάξεις εύκολα . Εγώ έχω το redmi note 3 pro και έχω ησυχάσει από κινητά τύπου μίνι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...