Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Λόγω του επαγγέλματος μου μπορώ να αθλουμαι μόνο Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο. Σκέφτομαι ότι θέλω να ξεκινήσω κάποια μορφή άσκησης (κροσφιτ, κολυμβητήριο, kick box έχω σκεφτεί μέχρι τώρα από αυτά που με ενδιαφέρουν, βαριέμαι το γυμναστήριο θανατηφόρα πολύ) αλλά μπορώ μόνο αυτές τις δύο μέρες δεν θα ήθελα να δίνω πχ 40-50€ για 8 μέρες τον μήνα. Υπάρχει κάτι στην Αθήνα και συγκεκριμένα κοντά σε Αιγάλεω ή Δάφνη που να μπορεί να μου προσφέρει αυτό που ζητάω; Συγκεκριμένα κάτι από αυτά τα τρία; Το κολυμβητήριο του Αιγάλεω πχ; Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα και ωράρια και τέτοια λόγω του περίεργου προγράμματος μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων!! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis808 είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ. Λόγω του επαγγέλματος μου μπορώ να αθλουμαι μόνο Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο. Σκέφτομαι ότι θέλω να ξεκινήσω κάποια μορφή άσκησης (κροσφιτ, κολυμβητήριο, kick box έχω σκεφτεί μέχρι τώρα από αυτά που με ενδιαφέρουν, βαριέμαι το γυμναστήριο θανατηφόρα πολύ) αλλά μπορώ μόνο αυτές τις δύο μέρες δεν θα ήθελα να δίνω πχ 40-50€ για 8 μέρες τον μήνα. Υπάρχει κάτι στην Αθήνα και συγκεκριμένα κοντά σε Αιγάλεω ή Δάφνη που να μπορεί να μου προσφέρει αυτό που ζητάω; Συγκεκριμένα κάτι από αυτά τα τρία; Το κολυμβητήριο του Αιγάλεω πχ; Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα και ωράρια και τέτοια λόγω του περίεργου προγράμματος μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων!! 

Αν εχεις κολυμβητηριο κοντα, κατα 99% θα εχει και ελευθερο με πχ 1-2-3 ευρω εισοδο. Αλλα πρεπει να ρωτησεις τις ωρες για το ελευθερο

Δημοσ.
1 hour ago, giannis808 said:

τα περισσοτερα κολυμβητηρια το απογευμα δεν ειναι ανοικτα για το κοινο, αλλα για αθλητικες ομαδες. στο δικο μου ετσι ειναι παντως ( Πειραιως & Πετρου Ραλλη). Νομιζω κ τα αλλα τα δημοσια ετσι ειναι

• Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kallair είπε

Τρεξιμο/περπατημα. ή ποδηλατο.

Άμα δεις ότι δε σε βολεύουν οι άλλες επιλογές, υπάρχει πάντα κι αυτό. Συν διάφορες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις μόνος σου. Στο πάρκο θα έχεις και την ησυχία σου...

Δημοσ.

επισης, πιστευω οτι μπορεις να αφιερωσεις 30-60 λεπτα την ημερα, ή καθε 2-3 μερες για να κανεις καποιες βασικες ασκησεις σπιτι σου με αλτηρες/ιμαντες. ειδικα αν χωρισεις κ κανεις 2 μυικες ομαδες ανα μερα ή εστω και μια αν κανεις σχεδον καθε μερα, μια χαρα εκγυμναση θα εχεις, ταυτοχρονα με αεροβια (πχ τρεξιμο) σε αυτες τις μερες που μπορεις να αφιερωσεις περισσοτερο χρονο.

θεληση να υπαρχει κ ολα γινονται.

Δημοσ.

Κολυμβητήριο σου προτείνω και εγώ, καθότι είναι από τις καλύτερες και χωρίς τραυματισμούς γυμναστικές. Η λύση που πρότεινε ο overpower είναι καλή ώστε να μην πληρώνεις μηνιαία συνδρομή αλλά μόνο την ημερήσια. Και το κολυμβητήριο που πηγαίνω υποστηρίζει ημερήσια και τα ωράρια είναι 9:00 Μ.β. εώς 10:00 και κάτι για το κοινό(Άλιμος). 

Δημοσ.

Τα περισσότερα μεγάλα γυμναστηρια έχουν προσφορες του τύπου 100-150€ το χρόνο, και σίγουρα τα περισσότερα εχουν τα προγραμματα που θες, οπως καποια διαθέτουν και πισίνα. Επίσης θετικό σε αυτη την επιλογή ειναι οτι αν καποια μερα εχεις ελευθερο χρονο και θες να πας, μπορεις ανα πασα στιγμη. Απο δημοτικα κολυμβητηρια εχω τις χειρότερες εμπειρίες καθως αν εξαιρεσεις αυτους που  πηγαινουν με προπονητη και ειναι σε σύλλογο και καποιους αλλους που θεωρουν οτι επειδη κανουν χρόνια εχουν δικο τους διαδρομο μονιμα κλεισμενο στην ουσία μένουν 2 διαδρομές στη καλύτερη για όσους θελουν απλα να κανουν την ασκηση τους πανω κατω... ειδικα σε ωρες αιχμης καλυτερα να φορας κρανος. 

Δημοσ.

Μίλησα και με μια φίλη και έμαθα περισσότερα για σχολή kick boxing κοντά μου. Τι λέτε για αυτό; Γενικά είμαι σε στρατιωτική σχολή και έχουμε άθληση 1μιση ώρα κάθε μέρα οπότε δεν μου λείπει η εκγύμναση κλπ. Πιο πολύ να εκτονώνομαι και να περνάω την ώρα μου τα σκ ψάχνω 

Δημοσ.

Nομιζω ότι ειναι πολύ λιγο το 2 μερες και ειδικα συνεχόμενα για τετοιο αθλημα. αν ειναι σπαστά 2 φορες την βδομαδα με κενο ενδιαμεσο θα ηταν προτιμοτερο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kallair είπε

Nομιζω ότι ειναι πολύ λιγο το 2 μερες και ειδικα συνεχόμενα για τετοιο αθλημα. αν ειναι σπαστά 2 φορες την βδομαδα με κενο ενδιαμεσο θα ηταν προτιμοτερο.

Ντάξει δεν θέλω να γίνω και ανταγωνιστικος kick boxer. Μέσα στην βδομάδα αθλουμαι κάθε μέρα οπότε το σκ είναι ουσιαστικά για την ευχαρίστηση μου πάρα για την εκγύμναση αυτή καθ αυτή 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Τένις θα έκανες;

Είχα κάνει κάποια στιγμή και το θεωρώ βαρετό άθλημα αν και κάνεις καλές φιλίες από ότι ξέρω από έναν φίλο. Δεν θα το προτιμούσα, ειδικά για τόσο λίγο. Θέλω κάτι με ένταση να ξεδινω. Κλίνω περισσότερο στο kick boxing από τις επιλογές να πω την αλήθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...