Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ χτες βράδυ Παρασκευής με άλλα δύο φιλαράκια έχουμε βγει Χαλκίδα, πεζοί κάνουμε τη βόλτα μας, βλέπουμε νάρχεται στο χαλαρό από απέναντι έναν ντούκι με μια βίζιτα από δίπλα, λαμέ και κακό, και μόλις έχει περάει ξυστά σκουντώντας με στον ώμο ακόυω ένα "ψιτ, να τις φας θες ρε αλβανέ;" γυρνάω "σε μένα μιλάς φίλε" μου κάνει "ξέρει αυτός σε ποιον μιλάω, τη γυναίκα από δω θα τη σέβεσαι, μαζέψου" . Οτι να ναι, κάνω και γω "δεν ξέρω για τη γυναίκα ποιος δε τη σέβεται αλλά εμένα σκούντηξες, να προσέχεις τους τρόπους σου" Λεει το μπετό "Δεν δέχομαι εντολές από αλβανόπ...στες" (καμια σχεση δεν είμαστε αλβανοί) του κάνει ο φίλος μου "Μίλα όμορφα" και απαντά η κρεατίνη"Αυτό που σου λέω π..στράκι, άμα έρθω κει (δυο μέτρα απόσταση όλα αυτά) θα σου κοπεί ο τσαμπουκάς" Του κάνω και γω "Θα μου κλάσεις" και μου σκάει ένα σπρωξίδι, μέ στειλε λίγο η αλήθεια είναι αλλά χώνομαι και γω με βρισίδια και κλωτσίδια, έφαγε κάτι καλά, μπαίνουν οι φίλοι στη μέση με γκαρίδες και κρατάνε τον ούγκανο να μη ξαναχωθεί και οπισθοχωρεί αυτός σε φάση έχε χάρη που έχω και τη γυναίκα, βέβαια ένα ζώο και αυτή, καμάρωνε το νταβατζή. Μετά μάθαμε από άλλο φιλαρακι στη πόλη που έχει μαγαίζ ότι ο τύπος ειναι γνωστό σιστάκι από το διπλανό χωριό κανει τσαμπουκάδες όπου βρει την έχει δει τάγμα εφόδου μόνος του και έχει ένα θεματάκι με τη ντόπα που του δίνουν στο σιδεράδικο του τα σκάει λίγο άσχημα. Εχει παίξει και μάπες στο δρόμο με άλλο οδηγό και έχει δικαστήρια διάφορα για τσακπουκάδες. Ηθικο διδαγμα δε βλεκόμαστε με τετοια μπετά οσο και να μας προκαλούνε ειδικά αν δεν ειμαστε στο χώρο μας να έχουμε τουλάχιστο το εντός έδρας πλεονέκτημα. Εχει κανείς άλλος ιστορία με τσαμπουκάδες και πώς το χειρίστηκε.
txcellas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Περιγραφικός! Ένιωθα σα να το έβλεπα μπροστά μου φίλε. Εύγε! τελευταια φορά που μάλωσα μάζεψα κάτι μπουνιδια και από τότε κάνω την κοτα! 8 2
Curtis76 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ετσι ειναι αυτα... εδω κολλαει η προταση εφαγα αλλα μου 'ρηξαν κι ολας 2
razimar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά κάνω τον μαλάκα και αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι να τσακωθώ. Οι λόγοι: 1. Δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος και τι μπορεί να κουβαλάει πάνω του. Μπορεί να έχει μαχαίρι, όπλο κτλ και να πας άκλαφτος. 2. Ακόμα και να νομίζεις ότι τον έχεις τον άλλον μπορεί να βρεθείς προ (αρνητικής) εκπλήξεως. Εχω δει με τα μάτια μου ενάμιση μέτρο άνθρωπο να ρίχνει σέκο κάτω με καρατιά ένα βόδι 150 κιλά σαν τον Μπρους Λι. Συν τοις άλλοις δεν τον ξέρεις τον άλλον. Μπορεί να έχει παρέες της νύχτας(Μπράβους, φυλακόβιους κτλ) και να μπλέξεις άσχημα ή στην χειρότερη να σε βρούν σε κανα χαντάκι. 3. Δεν αξίζει να χαλάσεις την βραδιά σου/έξοδο σου για ένα όρθιο ζώο. Θα τη πάθει σίγουρα κάποια στιγμή, θέμα χρόνου είναι. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από razimar 26 2
men in black Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτε....................... 10 3
momotis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, kingsize21 είπε Ηθικο διδαγμα δε βλεκόμαστε με τετοια μπετά Η διδαχή kingsize21 σοφή και και καταγεγραμένη. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από momotis 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μάλλον δεν θα "ικανοποιεί" την βίζιτα στο κρεβάτι με τόσα αναβολικά που θα έχει πάρει και θα του έχει γίνει σαν κουρκουμπινι και προσπαθεί μπας ανεβεί λίγο στα μάτια της.... 1
txcellas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Μάλλον δεν θα "ικανοποιεί" την βίζιτα στο κρεβάτι με τόσα αναβολικά που θα έχει πάρει και θα του έχει γίνει σαν κουρκουμπινι και προσπαθεί μπας ανεβεί λίγο στα μάτια της.... Πω ρε φίλε τι γλυκά είναι αυτά τα σιροπιαστά; 1 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, txcellas είπε Πω ρε φίλε τι γλυκά είναι αυτά τα σιροπιαστά; κουρκουμπινια ! τα σπανε !!! 1
postfire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, momotis είπε Η διδαχή kingsize21 σοφή και και καταγεγραμένη. εκλαψα 😄 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από postfire
g_alkis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Η βίζιτα, το μπετό και ο kingsize21. Στα βιβλιοπωλεία. 5 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως εμένα αυτό το σκηνικό, μου θυμίζει ιστορίες από Κρήτη.
talibanakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Εμενα μου θυμισε γνωστο τρολ που ελεγε οτι τους εφτυσε ενας το αμαξι που ηταν παρκαρισμενο μπροστα στην πολυκατοικια και κατεβηκαν κατω 5 ατομα και τον εδειραν. Δεν ειναι πλεον αναμεσα μας βεβαια,αλλα αυτα συμβαινουν στο ειδος του. Σε παρομοια πραγματικα νεα,τις προαλλες ημουν σε ενα ΑΤΜ με ενα φιλο και χαζευα τριγυρω. Στη γωνια του δρομου εμφανιζεται γνωστος βλαμμενος της περιοχης με μια πρεζοlike γκομενα. Απο την αλλη ερχεται μεσηλικας που παει το δρομο του και απο οσο ειδα πρεπει να "εξυσε" ενα χιλιοστο την πρεζογκομενα. Αυτη αρχιζει να φωναζει "ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ",o βλαμμενος δεν ηθελε και πολυ για να τσακωθει και αρχισε να φωναζει,να βγαζει ζακετες και να..φουσκωνει. Οσο γινοταν αυτο εμεις ειχαμε ανεβει στο παπι,αλλα μολις ειδα πως παει το πραμα εβαλα σταντ και κατεβηκα,γιατι του τα ειχα μαζεμενα απο παλια. Καθε φορα που πλησιαζε τον ανθρωπο ο βλαμμενος,η πρεζογκομενα φωναζε "ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗ ΑΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ". Kαθε φορα που ο Γιαννης..ξεφουσκωνε,η πρεζου φωναζε παλι για να τον κανει να τσακωθει. Τελικα ο Γιαννης καταλαβε οτι θα φαει πολυ ξυλο αν απλωσει χερι( ασχετα που ειχε παρει θεση irish boxing ) και την πηρε και φυγαν. Καλο ειναι να αποφευγουμε τους καυγαδες γιατι δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει. Απο την αλλη,οσες φορες απεφυγα καυγα στο δρομο,συνηθως πανω στη δουλεια οταν καποιος πηγαινε να με ριξει,την υπολοιπη μερα το σκεφτομουν και ο εγωισμος μου με εκανε να σκαω.. 6 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Oλο αυτο το κατεβατο και για αιμα δεν διαβασαμε ακομα, ή εστω κανα κρατητηριο, αστυνομια, κατι με σασπενς τελος παντων... Του τελειωσε η φαντασια.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Τα ειπες σωστα εχει γεμισει ο τοπος…………..δεν το γραφω μην με μπλοκαρουνε 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Προτεινόμενες αναρτήσεις