Curtis76 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Φιλε αφού έκανες κατι που δεν κανουν πολλοι.... ενα χρονο υπομονή και αφου τον επιασες και τον συζητησες, στη θεση σου δε θα το χαλαγα με ξαφνική καταγγελία. Αυτό μαλλον θα το έκανα απο την αρχή αλλά αφού ίσως γνωρίζεστε και λιγο περισσοτερο λέω να του ξαναμιλήσεις και να του εξηγήσεις τις προθέσεις σου. Ετσι και αλοιώς αν παει η πολεοδομία θα ξέρει ποιος το ζήτησε, οπότε μιλα του παλι καθαρα και νομίζω ότι και θα λυσει το προβλημα και θα εκτημήσει τοσο την υπομονή σου οσο και την καθαρη εξηγηση που θα του κανεις
kleo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Curtis76 είπε Φιλε αφού έκανες κατι που δεν κανουν πολλοι.... ενα χρονο υπομονή και αφου τον επιασες και τον συζητησες, στη θεση σου δε θα το χαλαγα με ξαφνική καταγγελία. Αυτό μαλλον θα το έκανα απο την αρχή αλλά αφού ίσως γνωρίζεστε και λιγο περισσοτερο λέω να του ξαναμιλήσεις και να του εξηγήσεις τις προθέσεις σου. Ετσι και αλοιώς αν παει η πολεοδομία θα ξέρει ποιος το ζήτησε, οπότε μιλα του παλι καθαρα και νομίζω ότι και θα λυσει το προβλημα και θα εκτημήσει τοσο την υπομονή σου οσο και την καθαρη εξηγηση που θα του κανεις είναι μερικοί άνθρωποι, αρκετοί θα έλεγα απο την εμπειρία μου, που δεν καταλαβαίνουν απο λόγια. Αυτούς τους καταλαβαίνεις απο την αρχή. Είναι σα να μιλάς σε τοίχο. Και το κακό είναι ότι όσο σε βλέπουν να υποχωρείς, αντί να το εκτιμήσουν το εκλαμβάνουν σαν δείγμα αδυναμίας. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, δε χρειάζεται κάποιος να σου πει ότι ενοχλείς, το καταλαβαίνεις από μόνος σου. Όπως όταν παρκάρεις μπροστά στην είσοδο ενός parking. Άντε τώρα να βγει άκρη με τέτοια άτομα. είμαστε καλοί άνθρωποι όμως οπότε, πες του το ευγενικά μια ακόμα φορά, χωρίς καυγάδες κι αν δε βγει άκρη κάνε καταγγελία. όπως είπανε όμως φρόντισε να είσαι εσύ εντάξει γιατί δε ξέρεις από που μπορεί να σου έρθει. Αν έχεις κι εσύ κάποια παράβαση, τότε δυσκολεύει το πράγμα
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η φάση, τα πράγματα πλέον είναι σχετικά απλά: 1. δεν του ξαναμιλάς γιατί από λόγια δεν παίρνει 2. κάνεις καταγγελία όπως σου είπαν, και όσο πιο άμεσα μπορείς ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες πριν χειμωνιάσει και την ξανανάψει 3. Αν όντως δεν βγει άκρη με το 2. τότε πετάς πράγματα μέσα για να βουλώσει. Άμα την ξαναφτιάξει την ξαναβουλώνεις μέχρι να την μετακινήσει σε σημείο που να μην σε ενοχλεί. Το τελευταίο ενέχει έναν μικρό κίνδυνο να σου κάνει και αυτός φθορές αλλά θα το κάνεις μόνο όταν εξαντληθεί η νόμιμη οδός
Whargoul Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 ΜΗΝ αρχίσεις να ρίχνεις πράγματα μέσα γιατί αν βουλώσει μερικός θα αρχίσουν να βγαίνουν οι αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι σε άκυρη στιγμή και στο τέλος θα τους δηλητηριάσεις. Αποκλείεται να σου βγει σε καλό. Αν δεν παίρνει από λόγια, απλά ξήλωσε την ή τράβα την να γκρεμιστεί. 3
bill987 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Whargoul είπε ΜΗΝ αρχίσεις να ρίχνεις πράγματα μέσα γιατί αν βουλώσει μερικός θα αρχίσουν να βγαίνουν οι αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι σε άκυρη στιγμή και στο τέλος θα τους δηλητηριάσεις. Αποκλείεται να σου βγει σε καλό. Αν δεν παίρνει από λόγια, απλά ξήλωσε την ή τράβα την να γκρεμιστεί. Εννοείται ότι δεν γίνεται να κάνεις κάτι τέτοιο , κυριολεκτικά κίνδυνος θάνατος!!!!! Απορώ πως άντεξες ένα χειμώνα ..... Μίλα του για τελευταία φορά , εξήγησε του πως έχει η κατάσταση, όμορφα και ωραία πες του τι προτίθεσαι να κάνεις αν δεν ανεβάσει ψηλά την καμινάδα! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από bill987
kat kat Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, bill999r είπε Πολεοδομικά είναι παράνομο. Καταγγελία στην πολεοδομία κ εκτός του προστίμου θα αναγκαστεί να την ξηλώσει. Ούτε να γίνεις κακός ούτε να έρθεις σε αντιπαράθεση. Ένα τηλέφωνο κ άσε τον νόμο να δράσει. Προσοχή όμως να είσαι κ εσύ νόμιμος. Γιατί άπαξ κ σκάσει η πολεοδομία στο κτήριο γράφει οποιαδήποτε παρανομία εντοπίσει κ όχι μόνο την καταγγελία. Δηλαδή αν έχεις κ εσύ κάποια αυθαιρεσία καλύτερα είναι να μην μπλέξεις την πολεοδομία. Πολύ σωστός ο bill, ξέρω περίπτωση γνωστού που έκανε καταγγελία για παρόμοια περίπτωση και η πολεοδομια έριξε πρόστιμα και στους δύο για παραβάσεις. 1
nkmyrtos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καταρχήν ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές / προτάσεις σας, εκεί που προσανατολιζομσι είναι να κάνω μια τελευταία προσπάθεια να του πω να την σηκώσει ψηλά πριν την στήσει πάλι και αν δεν το κάνει θα πάω με τις φωτογραφίες στην πολεοδομία για να τον κυνηγήσω από εκεί. Εγώ δεν έχω καμία παρανομία για να φοβηθω κάτι.
Alexandros7474 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, nkmyrtos είπε Και για το λόγο του αληθές Εγω θα κατουραγα μέσα στην καμινάδα κάθε μέρα ολόκληρο το καλοκαίρι μέχρι να την πάρει μόνος του από εκεί από την βρώμα . Και δεν το λέω για αστείο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα