Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια δουλεια που σιγουρα δεν θα την εκανα ξανα... Καλυτερα πηγαινε δουλεψε σε καφε, θα γυρνας σπιτι με λιγοτερα νευρα, οι συνθηκες εργασιας παιζομενες μεν αλλα θα χεις πιο ελευθερο ωραριο + οτι ο εργοδοτης δεν θα στα πριζει αν δεν ειναι εκει ολη μερα.....  Οπου υπαρχουν πολλα ατομα σε οποιαδηποτε δουλεια συνηθως δημιουργουνται προβληματα πχ κουτσομπολια τι ειπε ο ταδε η ταδε κλπ κλπ,  συμβουλη μου μακρυα, αν καιγεσαι απο δουλεια ομως ξεκινα το εφοσον δεν εχεις να κανεις κατι καλυτερο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Επειδή το είχα κάνει για λίγους μήνες  μέχρι που με απέλυσαν επειδή  αργούσα επίτηδες και πολλές φορές ειρωνευoμουν τα βόδια που έπαιρναν (εξυπηρέτηση πελατών πάντα) και είναι ότι πιο ανούσιο έχω κάνει στη ζωή μου θα σου πω τα εξής:

Σχεδόν σε όλες τις εταιρίες δίνουν τον βασικό, μάλιστα σε νέους κάτω των 25 όπως εγώ δίναν 320 το εξάωρο ( οχτάωρους δεν παίρνουν). Αν κάνεις υπερωρίες θα σου δώσουν κουπόνια για σούπερ μάρκετ, πάλι καλά που δεν δίνουν και για κανά σισίτιο να συμπληρώνει τον άθλιο μισθό που δίνουν.

Δεν θα δουλεύεις για μια μεγάλη εταιρία (πχ viva ή κάποια τράπεζα) αλλά θα σε παίρνουν και θα σε ''δανείζουν'' όπου υπάρχει ανάγκη. Γνωστές εταιρίες του χώρου ενοικίασης προσωπικού manpower και melon και τηλεφωνικά κέντρα teleperfomance και evalue.

Πολλή πίεση και έχεις το κάθε σκουπίδι υπεύθυνο να σε χρονομετρεί και να σου την λέει αφού οι κλήσεις ηχογραφούνται και τις ακουν για αξιολόγηση.

Τεράστια αναλωσιμότητα, οι περισσότεροι φεύγουν μόνοι τους γιατί δεν αντέχουν τα ωράρια και το άγχος.

Χαμηλό επίπεδο ''συναδέλφων'' οι μεγαλύτεροι συνήθως είναι ανειδίκευτοι εργάτες, οι μικρότεροι πτυχιούχοι θεωρητικών σχολών ή ΙΕΚ. Σπάνιο να βρεις κάποιον αξιόλογο εκεί μέσα, για το μόνο που θα έχεις να συζητήσεις μαζί τους είναι τι σου είπε ο πελάτης στο τηλέφωνο.

Μέχρι και τα διαλείματα θα σου λένε αυτοί πότε να τα κάνεις, το ακουστικό θα σου ζαλίζει τα αυτιά όπως και ο κάθε ψυχανώμαλος που θα σε έχει στη γραμμή και θα σου λέει ότι του κατέβει, οι υπολογιστές παλιοί και όλο προβλήματα κτλπ.

Βασικά βαριέμαι να γράφω, επειδή όπως βλέπω τρώγεσαι πήγαινε και δες μόνος σου. 

Άλλωστε όταν ήμουν εκεί υπήρχαν κάτι ναυάγια που δεν τους πείραζε και είχαν με τον καιρό συνηθίσει.

Δες τελευταία πρόταση μου ακριβώς από πάνω.

1)  E value και η teleperformance δεν δανείζουν προσωπικο 

2) Αυτός που αποκαλείς σκουπίδι είναι ένας συνάνθρωπος σου που δουλεύει για να ζήσει την οικογένεια του .

3) Κουπόνια είναι του στοιχήματος ... αυτό που έπαιρνες για το super market ονομάζεται αλλιώς και το έπαιρνες έτσι γιατί δεν φορολογείτε για εσένα 

4) Τα βόδια όπως αποκαλείς είναι συνάνθρωποι σου που είχαν ένα πρόβλημα και πήραν να το λύσουν 

5) πηγές με το ζόρι για αυτόν τον άθλιο μισθό η δεν σου τον είχαν πει .

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

2) Αυτός που αποκαλείς σκουπίδι είναι ένας συνάνθρωπος σου που δουλεύει για να ζήσει την οικογένεια του .

3) Κουπόνια είναι του στοιχήματος ... αυτό που έπαιρνες για το super market ονομάζεται αλλιώς και το έπαιρνες έτσι γιατί δεν φορολογείτε για εσένα 

4) Τα βόδια όπως αποκαλείς είναι συνάνθρωποι σου που είχαν ένα πρόβλημα και πήραν να το λύσουν 

Συμφωνω μαζι σου εκτος το 1) τουλαχιστον για teleperformance.

Ολλες αυτες οι εταιρειες "νοικιαζουν" ατομα σε επιχειρησεις κλπ .

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Rpanagos είπε

Τα λευτα ειναι 800 μικτα..
+οτι δεν εχω σπιτι στην αθηνα..με οτι αυτο συνεπαγετε..

Η δουλεια οντως οπως καποιοι ειπαν περιμμενω να ειναι με το κεφαλι καζανι και με βρισιες(κλασσικος ελληνας).

Ειναι καλη επιλογη για καποιον που θα εχει ενοικιο κλπ?σαν πρωτη δουλεια?

τα σπιτια στην αθηνα αυτη την περιοδο λογω airbnb πανε 300-400 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Δεν δανείζει αλλά...δανείζεται.

Πιο συγκεκριμένα  η teleperformance έχει προσωπικό που προσλαμβάνεται από τη randstad και το οποίο της το νοικιάζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Δεν δανείζει αλλά...δανείζεται.

Πιο συγκεκριμένα  η teleperformance έχει προσωπικό που προσλαμβάνεται από τη randstad και το οποίο της το νοικιάζει

Κι αυτη το ξανανοικιαζει .....Κανει ομως και απευθειας δικες τις προσληψεις .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Απ' όσο μπορώ να ξέρω δεν τους ξανανοικιάζει. Τουλάχιστον ως προς τις ξένες εταιρίες. Έχει πάρει εργολαβίες διάφορες εταιρίες (apple, microsoft, κλπ) και τα δουλεύει η ίδια με τους "νοικιασμένους" από τη randstad.

Φυσικά θα αφήσω και το περιθώριο κάτι να έχει αλλάξει στο μεταξύ αφού δεν την "παρακολουθώ" και συνέχεια ή να είναι διαφορετική η προσέγγιση στις ελληνικές εταιρίες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

1) Μια χαρά δανείζουν και μην το παίζεις εξυπνάκιας γιατί ήμουν σε μία εκ των δύο.

2)Δεν με νοιάζει για το τι δουλεύει και ποιους θα ζήσει, αυτό που με νοιάζει είναι η συμπεριφορά που έχει στους τηλεφωνήτες. Φαντάζομαι θα είσαι κανάς υπεύθυνος σε κάποιο άθλιο τηλεφωνικό κέντρο και προσβλήθηκες.

3)Αυτό κοίτα εσύ αν λέγονται κουπόνια ή λαχεία, όχι οτι δεν πληρώνουν τις υπερωρίες αλλά δίνουν τέτοια

4)Όπως γουστάρω θα αποκαλώ τους ΄΄συνανθρώπους΄΄ μου, ειδικότερα όταν αυτοί συμπεριφέρονται σαν ζώα.

5)Από την πρώτη στιγμή που πήγα κοίταζα για  δουλειά στο αντικείμενο μου και έκανα την δουλειά όσο πιο αργά και κακά μπορούσα :)

Επεξ/σία από Vasivouzoukos
Δημοσ.
44 minutes ago, Rpanagos said:

Απο οτι διαβαζω δεν ειναι και η καλυτερη δουλεια..
Κατι θετικο εχει? :P

Ναι αφού θα έχεις μάθει απ έξω τα 12 ευαγγέλια και όλους τους Άγιους από τα καντήλια που θα έχεις ρίξει μπορείς να πας μετά άνετα για Παππάς!

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά υπερβάλετε λίγο νομίζω δηλαδή εμείς που έχουμε 6 χρόνια τι πάθαμε, τέλεια δεν είναι άλλα όχι και έτσι που λέτε μερικοί ειδικά αν είσαι σε εξυπηρέτηση σε κάνα κατάλογο η σταθερή χάλαρα είσαι, θα φας κάνα βρισίδι ε και τι έγινε λες και οι πωλήτριες δεν τρώνε η οι αντίστοιχοι συνάδελφοι στα καταστήματα τηλεφωνίας, μιλάω και πάλι καθαρά για το αντικείμενο δεν γνωρίζω πως είναι οι συνθήκες εκεί από λεφτά συμπεριφορά supervisor κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ottobock είπε

Ναι αφού θα έχεις μάθει απ έξω τα 12 ευαγγέλια και όλους τους Άγιους από τα καντήλια που θα έχεις ρίξει μπορείς να πας μετά άνετα για Παππάς!

Ψαχνεις και βρισκεις αλλη ή καθεσαι σπιτι σου αν  μπορεις .Ετσι απλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πάει αρκετά χρόνια πριν σε μια τέτοια εταιρεία ψάχνοντας κάτι ευκαιριακό για το τότε χαρτζιλικι.

Στην αγγελία κλασσικά δεν έλεγαν ότι είναι τηλεφωνικό κέντρο (και το ρώτησα και στο τηλεφωνο και το είχαν αρνηθεί).

Μια εβδομαδα απλήρωτη εκπαίδευση έλεγαν.

Πάω πρώτη μέρα, μας πάνε σε μια αιθουσα με στρογγυλο τραπέζι με 30 τηλέφωνα επάνω, καθόμαστε, δίνουν στον κάθε έναν από έναν τηλεφωνικό κατάλογο "ξεκινήστε τα τηλέφωνα".

Αυτή ήταν η απλήρωτη εκπαιδευση.

Σηκώνομαι όρθιος, "Συγνώμη, στο τηλέφωνο που ρώτησα μου είπατε ότι δεν έχει σχέση με κλήσεις".

Με κοιτάνε αμήχανα μερικά δευτερόλεπτα, έφυγα.

Προσωπικά δε θα έκανα ποτέ αυτήν τη δουλειά. Δεν είμαι άτομο που βρίζει και αντιδρώ άσχημα αν με βρίσουν, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά σε τέτοιες δουλειές. Νομίζω πως πρέπει να είναι αρκετά αναίσθητος κάποιος ώστε να μην επηρεαζεται από αυτά που θα ακούει (ή να έχει τεράστια ανάγκη από χρήματα).

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ας γραψω και εγω την αποψη μου.εχω δουλεψει 5 χρονια συνολο τηλεφωνα.4 κρυα λιστα+1 χρονο εισερχομενα.απο τα 4 χρονια κρυα λιστα(για οσους δε ξερουν ειναι πωληση σε καποιον που ΔΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να αγορασει πακετο τηλεφωνιας)στα οποια αυτα τα 4 χρονια που αντεξα,μου ειχε τυχει σε γνωστο τηλεφωνικο κεντρο να δουλευω απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ με 2 ωρες διαλλειμα και καλα 3-5 για να μη καλουμε μεσημερια και με ενσυμα 5ωρου και 6ωρο μισθο.δλδ μιλαμε για μεγαλη απατη καθοτι η καθε αιτηση που τους εκανα τοτε πηγαιναν 150 περιπου ευρο τσεπατα σε αυτον που ειχε το call center.απο οταν τελειωσα με την κρυα λιστα (με κεφαλι τουμπανο να μη θελω να μιλαω γενικα στο τηλ και φουλ ψυχολογικα)ειχα πει στον εαυτο μου οτι ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΩ ΣΕ ΤΗΛ ΚΕΝΤΡΟ.εμεινα καποια χρονια ανεργος δεν εβρισκα τπτ και τελικα ειπα να παω εισερχομενες μιας και εκανα μονο κρυα λιστα μπας και ειναι καλυτερα.1 χρονο αντεξα....ειναι δουλεια στην οποια πας και πραγματικα κοιτας την ωρα να σχολασεις γιατι ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΕ!οι κλησεις πεφτουν βροχη και στα εισερχομενα δεν μπορεις ουτε 30 δευτερολεπτα να χαζεψεις λιγο και το ωραριο ειναι βουνο.σε αλλες δουλειες πχ που ειχα κανει πριν μπλεξω με τα τηλ δεν ειχε καμμια σχεση,δεν εχεις τοσο τσιτα στο να μη καθεσε ουτε λεπτο συμπεριλαμβανω και δουλειες θεωρητικα κουραστικες οπως  λαικη αγορα ψαρια.οποιος δεν εχει κανει τη συγκεκριμενη δουλεια νομιζει οτι απλα καθεσαι και τα ξυνεις και ειναι τελειως ξεκουραστο το θεμα.προτιμω να εχω σωματικη κουραση παρα αυτο το πραμα με τον καθε κομπλεξικο που παιρνει τηλ για να κραξει βρισει τον χ ψ υπαλληλο που παιρνει 400 ευρο.φιλε μου πραγματικα σου μιλαω αν εχεις και σκοπο να νοικιασεις σπιτι μη το κανεις καν γιατι θα καταληξεις δεμενος στα call center.οπου και καλα εισαι υπαλληλος γραφειου....ενω εισαι τηλεφωνητης και θα επρεπε να ειχες ενα καρο επιδοματα.οσο για εξελιξη.....συνεχεια απο τους πρωτους στην κρυα λιστα στις αιτησεις,παρεμεινα μονιμα agent και να βλεπω team leader τυπισσες 20 χρονων που για το μονο λογο που χαν πιασει τηλ στη ζωη τους ηταν για να κλεισουν ραντεβου με μανικιουριστα.στο γραφω αυτο το τελευταιο γιατι σε οοοοοοοολα τα call center γραφει δυνατοτητα εξελιξης

Επεξ/σία από necrothaftis
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...