Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω τη βρύση μου στο ζεστό νερό και για μερικά δεύτερα -όταν βγάζει το καυτό- κάνει και σκασίματα αέρα! Γιατί συμβαίνει αυτό, γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.

Έχει κάνει ατμοποίηση εσωτερικά του θερμοσίφωνα (υπερβολικά καυτό νερό).

Αν έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα σημαίνει ότι υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια και κάνετε σχετικά μικρή κατανάλωση (πχ λείπουν οι μισοί σε διακοπές). Μπορείς να το "διορθώσεις" σκεπάζοντας τον ένα συλλέκτη, αν έχεις δύο, ή τον μισό αν έχεις μόνο ένα.

Αν έχεις ηλεκτρικό θερμοσίφωνα ίσως ο θερμοστάτης να είναι ρυθμισμένος να "κόβει" ψηλά ή και να έχει χαλάσει (και να μην "κόβει" όταν πρέπει)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xμμ ενδιαφέρον αυτό που λες, σε ευχαριστώ. Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει ο θερμοστάτης του ηλιακού ή είναι άσχετο αυτό;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Ο θερμοστάτης του ηλιακού αφορά την αντίσταση (όταν τον ανάβεις με το ρεύμα).

Μπορεί να πάθει το ίδιο με τον θερμοστάτη του ηλεκτρικού (έτσι κι αλλιώς ίδιοι είναι). Απλά το βλέπω μάλλον χλωμό να σε επηρεάζει τη σεζόν του καλοκαιριού αφού λογικά αυτές τις μέρες δεν χρειάζεται να τον ανάβεις, με τόσο ήλιο που υπάρχει

• Like 1
Δημοσ.

Ώ( peace brothers, ο Whargoul δεν είναι κακός κ με έχει βοηθήσει με υπομονή σε άλλο θέμα που είχα αναρτήσει )Ώ

Ωπ τι είναι αυτό;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cumulus είπε

Και εμένα έκανε το ίδιο και είχε χαλάσει η βαλβίδα ασφαλείας του ηλεκτρικού 

Κάτι δε λες (ή δεν σου είπαν) καλά.

Η βαλβίδα ασφαλείας είναι για να εκτονώνει όταν ανεβαίνουν οι πιέσεις αλλά δεν δημιουργεί τις πιέσεις ή τις ατμοποιήσεις. Οι μεγάλες πιέσεις στον ηλεκτρικό δημιουργούνται από λανθασμένη ρύθμιση του θερμοστάτη (υψηλή θερμοκρασία) ή βλάβη του θερμοστάτη

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Κάτι δε λες (ή δεν σου είπαν) καλά.

Η βαλβίδα ασφαλείας είναι για να εκτονώνει όταν ανεβαίνουν οι πιέσεις αλλά δεν δημιουργεί τις πιέσεις ή τις ατμοποιήσεις. Οι μεγάλες πιέσεις στον ηλεκτρικό δημιουργούνται από λανθασμένη ρύθμιση του θερμοστάτη (υψηλή θερμοκρασία) ή βλάβη του θερμοστάτη

Τίποτα δεν μου είπαν λάθος,γιατι την άλλαξα μόνος μου.Οταν την άλλαξα ως δια μαγείας σταμάτησαν τα σκασίματα Μπορεί να είναι placebo .

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cumulus είπε

Τίποτα δεν μου είπαν λάθος,γιατι την άλλαξα μόνος μου.Οταν την άλλαξα ως δια μαγείας σταμάτησαν τα σκασίματα Μπορεί να είναι placebo .

Τα "σκασίματα" ήταν από την βρύση; Όπως λέει ο zoran; Από το ζεστό;

Και λέγοντας "βαλβίδα" εννοείς την εκτόνωσης (υδραυλική) που υπάρχει πάνω στον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...