zoranb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Είσαι τρελός; Ποτά κ ναρκωτικά κοστίζουν, μπαταριούλες, μπαταριούλες, ακόμα και τελειωμένες είναι ταμάμ!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Shisha θα φτιαξεις για να ξεχασεις την γκομενα? Spoiler ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΣΙΣΑ Το σίσα περιέχει έναν τύπο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης που παρασκευάζεται με την ανάμειξη διεγερτικών ουσιών με πολύ τοξικές ουσίες όπως οινόπνευμα, χλωρίνη, ακόμη και υγρά από μπαταρίες αυτοκινήτων. https://www.newsit.gr/ellada/ti-einai-to-narkotiko-sisa-poy-periexei-ygro-mpatarias-aytokinitoy-i-xlorini/1904089/
zoranb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Shisha θα φτιαξεις για να ξεχασεις την γκομενα? No comment
duende Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 φανταζομαι ο,τι ειναι θα το μαθουμε στις ειδησεις 😛 στο θεμα, παλια το ικεα πουλουσε κατι noname δικες του κιτρινες, αλλα τωρα βλεπω εχουν σταμπα. μπορεις παντως να παρεις τη πιο φτηνη μπαταρια και με πολυ ψιλο γυαλοχαρτο η σβουρακι να "καθαρισεις" ο,τι ειναι τυπωμενο πανω της, βγαινει για πλακα
haris_216 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τον καταλαβαίνω τον zoran. Κι εγώ πιτσιρικάς κάποιες φορές έπαιρνα κάποια από το στρατιωτάκια μου και τα έκανα...δύτες, τοποθετώντας στην πλάτη τους μπαταρίες τις οποίες στερέωνα με λαστιχάκια. Η αλήθεια είναι ότι με χαλούσαν κι εμένα οι φίρμες πάνω στην μπαταρία (ucar-berec) αφού προτιμούσα να έδειχναν καθαρό ασημί χρώμα. ΥΓ Ουπς, καρφώθηκα ηλικιακά λέγοντας τις παραπάνω μάρκες Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από haris_216
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Τις θυμάστε τις επαναφορτιζόμενες που πουλούσε η Apple? Ήταν ασημένιες και έγραφαν πάνω τους μόνο "Rechargeable" (τις έχω ακόμη και δουλεύουν)...
zoranb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε Τις θυμάστε τις επαναφορτιζόμενες που πουλούσε η Apple? Ήταν ασημένιες και έγραφαν πάνω τους μόνο "Rechargeable" (τις έχω ακόμη και δουλεύουν)... Έλεος, πόσο καιρό τις έχεις; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από zoranb
lazkalai Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 8/9/2018 στις 5:13 ΜΜ, Seldon68 είπε Με τις μπαταρίες δεν παίζουμε δεν είναι σαν τα φτηνά ρούχα που και χαλί μαύρο να είναι τις πετάς και δεν έγινε τίποτα. Είναι επικίνδυνες. δηλαδή εγώ που τις πετάω σαν τα φτηνά ρούχα τι μπορεί να πάθω;
Whargoul Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Σωστή απόρριψη τοξικών αντικειμένων? Κάνει click κάπου η έννοια αυτή?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, zoranb said: Έλεος, πόσο καιρό τις έχεις; Χρόοοοοοονια! Τώρα πλεον δεν κρατάνε πολύ και είναι προς απόσυρση. Αλλά τα έβγαλαν τα λεφτά τους και με το παραπάνω! 1
Seldon68 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, lazkalai είπε δηλαδή εγώ που τις πετάω σαν τα φτηνά ρούχα τι μπορεί να πάθω; Οι μπαταρίες μπορεί να βγάλουν υγρά και να σου καταστρέψουν την συσκευή που τις έχεις βάλει (πέρα από την επικινδυνότητα των ίδιων των υγρών) ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που οι μπαταρίες απλά σκάνε. Αυτα μπορουν να συμβουν ακόμα και σε καλές μπαταρίες απλά με τις φτηνιαρικες η πιθανότητα να σου συμβεί κάτι αυξάνονται δραματικά. Ακόμα και οικονομικά να το δεις η διαφορά στο φορτίο που μπορούν να αποθηκευσουν και την διάρκεια για την οποία μπορούν να το κρατήσουν χωρίς διαρροές ,πάλι οι καλές μπαταρίες είναι πιο συμφέρουσα αγορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα