Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Μη γίνει καμιά έκρηξη με το ξύδι σε μεγάλη θερμοκρασία;
Dispenser εννοείτε εκεί που βάζω μαλακτικό κ απορρυπαντικό;

πως ακριβως θα εκραγει το ξυδι; και που ειδες την μεγαλη θερμοκρασια;

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zoranb είπε

Μη γίνει καμιά έκρηξη με το ξύδι σε μεγάλη θερμοκρασία;
Dispenser εννοείτε εκεί που βάζω μαλακτικό κ απορρυπαντικό;

Δεν γίνεται τίποτα, μην έχεις άγχος.
Ναι αυτό εννοώ ως dispenser απλα δεν ξέρω πως λέγεται στα ελληνικά :p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμείς χρησιμοποιούμε και σόδα πλυντηρίου  ,  1€το σακουλάκι έχει ...  αλλά μη τη βάλεις μαζί με το ξύδι 😛

Έχεις δοκιμάσει άλλο απορρυπαντικό ;

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ.

Tί σκριβώς γίνεται με τη διαδικασία αυτή με το ξύδι. Τί καθαρίζει; Mην γίνει καμιά έκρηξη κ μου γκρεμίσει κανάς τοίχος, γιατί αυτό είναι το πλυντήριό μου!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zoranb είπε

Εεε επειδή το ξύδι είναι όξινο και 60 βαθμοί δεν είναι κ λίγο!

Δεν υπάρχει πρόβλημα. 3-4 φορές το χρόνο κάνω μία πλύση μόνο με ξύδι στους 60 (χωρίς στύψιμο εννοείται). Αφαιρεί άλατα και μυρωδιές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πού βρίσκονται τα άλατα και τα αφαιρεί;

1 λεπτό πριν, mynam3 είπε

Χώρισες και γέμισες απορίες;

Ή θα χωρίσω κ προετοιμάζομαι! :D

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, terry308 είπε

Εμείς χρησιμοποιούμε και σόδα πλυντηρίου  ,  1€το σακουλάκι έχει ...  αλλά μη τη βάλεις μαζί με το ξύδι 😛

Έχεις δοκιμάσει άλλο απορρυπαντικό ;

Είναι διαφορετική από υην απλή σόδα; Εγώ μαγειρική σόδα βάζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, zoranb είπε

Tί σκριβώς γίνεται με τη διαδικασία αυτή με το ξύδι. Τί καθαρίζει; Mην γίνει καμιά έκρηξη κ μου γκρεμίσει κανάς τοίχος, γιατί αυτό είναι το πλυντήριό μου!

Αυτό μόνο κανονικό πλυντήριο δεν το λες και με 700 rpm αμφιβάλω ότι διαλύεται σωστά το οποιοδήποτε high concentrated (όπως αυτό που χρησιμοποιείς) απορρυπαντικό.
Επίσης με 3 kg μαξιμουμ βάρος για να πεις ότι δουλεύει σωστά θα πρέπει να βάλεις 4-5 ρούχα των 2 κιλών περίπου σύνολο ή μόνο σωβρακοκάλτσες.
Επίσης η ίδια η εταιρία λέει ότι είναι κατάλληλο για τα παιδικά ρούχα (for childen clothes συγκεκριμένα). Και τείνω να πιστέψω πως έχει λόγο που το γράφει.
http://www.daewoo-electronics.de/eng_germany/dwd-cv701pc-wall-mounted-washing-machine-3kg-700rpm

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Είναι διαφορετική από υην απλή σόδα; Εγώ μαγειρική σόδα βάζω.

Θα σε γελάσω , αλλά του Μασούτη που παίρνουμε είναι σε "πετραδακια " , ενω του φαγητού είναι σε σκόνη

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, zoranb είπε

Εεε επειδή το ξύδι είναι όξινο και 60 βαθμοί δεν είναι κ λίγο!

60 βαθμοι δεν ειναι τπτ και οξεα δεν εκρηγνύονται, ποσο μαλλον τα ασθενή και αραιωμένα οσο δεν παει αλλο οπως ειναι το ξυδι. Για την ακριβεια δεν νομιζω να κανει και πολλα το ξυδι. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βρωμαει το πληνυτριο μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάση και το παραπάνω ποστ της evabb που ανέφερε το ξύδι και τη μυρωδιά να υπενθυμίσω αυτό που έγραψα παραπάνω (με τεράστια bold γράμματα.).
Στο πλυντήριο δεν βάζουμε -έτσι απλά- ξύδι.
Στο πλυντήριο βάζουμε λευκό ξύδι.

Επεξ/σία από l337
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, l337 είπε

Αυτό μόνο κανονικό πλυντήριο δεν το λες και με 700 rpm αμφιβάλω ότι διαλύεται σωστά το οποιοδήποτε high concentrated (όπως αυτό που χρησιμοποιείς) απορρυπαντικό.
Επίσης με 3 kg μαξιμουμ βάρος για να πεις ότι δουλεύει σωστά θα πρέπει να βάλεις 4-5 ρούχα των 2 κιλών περίπου σύνολο ή μόνο σωβρακοκάλτσες.
Επίσης η ίδια η εταιρία λέει ότι είναι κατάλληλο για τα παιδικά ρούχα (for childen clothes συγκεκριμένα). Και τείνω να πιστέψω πως έχει λόγο που το γράφει.
http://www.daewoo-electronics.de/eng_germany/dwd-cv701pc-wall-mounted-washing-machine-3kg-700rpm

Λέει "It is perfect for washing the children’s clothes" αυτό δεν το αποκλείει στο να πλένει κ άλλα ρούχα, απλώς δίνει έμφαση στα παιδικά.
Ποιό απορρυπαντικό θα πρότεινες που να μην είναι συμπυκνωμένο; Να πω βέβαια πως δε νομίζω αυτά τα ασπράδια πως έχουν να κάνουν με το απορρυπαντικό, μάλλον σαν άλατα φαίνονται.

Επεξ/σία από zoranb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...