karthan7 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου https://obdeleven.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=22477967991&adgroupid=183835869772&utm_term=obdeleven&adpos=&campaignid=22477967991&adid=748789866451&gad_source=1&gad_campaignid=22477967991&gbraid=0AAAAACmF5GWGeagE0UYjOqugsssNhE9IU&gclid=Cj0KCQjwoNzABhDbARIsALfY8VMT2a83MPiKBTL-bdD0hxCt1fEI01C2clHEWvcjNYAgf6lmCI2hgGoaAqtgEALw_wcB
ma3stros Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Παια η γνωμη σας για τα skoda scala cng? Σκεφτομαι αγορα μεταχειρισμενου.... και ειμαι αναμεσα σε i30 βενζινη αλλα επεσε το ματι μ στο συγκεκριμενο.. Τραβαει? Οσοι εχετε cng καιρο, ποια ειναι η γνωμη σας για το καυσιμο? Εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο π κοιταω? Τα πρατηρια cng αυξανονται ή θα μειωθουν και δεν θα βρισκω να βαλω?
fabiawrc Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το scala ειναι τιμιο αμαξι,με 17 κιλα ροπη κινειται αξιοπρεπως,νομιζω τα cng με τα 90 εχουν δυναμομετρηθει στα 100.Με προγραμμα πανε 110 και 20 κιλα ροπη. Eνα αρνητικο του 3κυλινδρου μοτερ ειναι οταν ξεκινας πρεπει να πατησεις αρκετα το γκαζι γιατι αλλιως κρεμαει και το εχουν επισημανει πολλοι.Εαν μπορεις καντο test drive. Για εμενα δεν συμφερει πλεον.Με τιμη 1.20 κερδιζεις 300 ευρω περιπου απο το υγραεριο το χρονο στα 20.000 χλμ. αλλα εχεις πολλα μεινοκτηματα.Εαν το εχεις μονο για την δουλεια σου και εχεις πρατηριο κοντα σου εισαι οκ. Αρνητικα 1:Μπορει να πετυχεις ουρα και ειδικα απο ταριφες και να περιμενεις παρα πολυ. 2:Μπορεις να πας και να πετυχεις βλαβη στην αντλια και να μην βαλεις η να μην εχει καλη πιεση και δεν βαλεις πολυ. 3:Δεν πωλουνται καινουρια cng αυτοκινητα εχουν καταργηθει.Το group vag εβαλε ταφοπλακα. 4:Αστειο δικτυο πρατηριων. 5:Πρεπει να ξερεις εαν φυγεις εκτος αθηνων και θελεις να βαλεις βραδυ το πρατηριο να μην εχει κλεισει. 6:Στο Scala-Kamiq-Arona-Ibiza και oσα εχουν τον 1.5(Octavia-Golf-Leon) τεποζιτο βενζινης 9 λιτρα.... 7:Δυσκολη μεταπωληση. 8:Μειωμενος χωρος αποσκευων. Ημουν καιρο στο cng group στο Facebook και πραγματικα απορω με την υπομονη τους. Για εμενα 10000 φορες παρε το i30 και βαλε Master direct υγραεριο με 1.5% καταναλωση βενζινης. Επεξ/σία 14 Μαϊου από fabiawrc 1
ma3stros Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 2 ώρες πριν, fabiawrc είπε Το scala ειναι τιμιο αμαξι,με 17 κιλα ροπη κινειται αξιοπρεπως,νομιζω τα cng με τα 90 εχουν δυναμομετρηθει στα 100.Με προγραμμα πανε 110 και 20 κιλα ροπη. Eνα αρνητικο του 3κυλινδρου μοτερ ειναι οταν ξεκινας πρεπει να πατησεις αρκετα το γκαζι γιατι αλλιως κρεμαει και το εχουν επισημανει πολλοι.Εαν μπορεις καντο test drive. Για εμενα δεν συμφερει πλεον.Με τιμη 1.20 κερδιζεις 300 ευρω περιπου απο το υγραεριο το χρονο στα 20.000 χλμ. αλλα εχεις πολλα μεινοκτηματα.Εαν το εχεις μονο για την δουλεια σου και εχεις πρατηριο κοντα σου εισαι οκ. Αρνητικα 1:Μπορει να πετυχεις ουρα και ειδικα απο ταριφες και να περιμενεις παρα πολυ. 2:Μπορεις να πας και να πετυχεις βλαβη στην αντλια και να μην βαλεις η να μην εχει καλη πιεση και δεν βαλεις πολυ. 3:Δεν πωλουνται καινουρια cng αυτοκινητα εχουν καταργηθει.Το group vag εβαλε ταφοπλακα. 4:Αστειο δικτυο πρατηριων. 5:Πρεπει να ξερεις εαν φυγεις εκτος αθηνων και θελεις να βαλεις βραδυ το πρατηριο να μην εχει κλεισει. 6:Στο Scala-Kamiq-Arona-Ibiza και oσα εχουν τον 1.5(Octavia-Golf-Leon) τεποζιτο βενζινης 9 λιτρα.... 7:Δυσκολη μεταπωληση. 8:Μειωμενος χωρος αποσκευων. Ημουν καιρο στο cng group στο Facebook και πραγματικα απορω με την υπομονη τους. Για εμενα 10000 φορες παρε το i30 και βαλε Master direct υγραεριο με 1.5% καταναλωση βενζινης. Υπερ ευχαριστω για την αναλυση που εκανες και τον χρονο σου!! Αρα το cng εναι κατι που θα πεθαινει αν δεν εχει πεθανει ηδη. Αρα ναι καλυτερα να κινηθω προς i30 Τουλαχιστον εβγαλα το cng απο το μυαλο μου και θα μπορεσω επιτελους να συγκετρωθω σε κατι συγκεκριμενο! 1
kaktos77 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ma3stros είπε Υπερ ευχαριστω για την αναλυση που εκανες και τον χρονο σου!! Αρα το cng εναι κατι που θα πεθαινει αν δεν εχει πεθανει ηδη. Αρα ναι καλυτερα να κινηθω προς i30 Τουλαχιστον εβγαλα το cng απο το μυαλο μου και θα μπορεσω επιτελους να συγκετρωθω σε κατι συγκεκριμενο! Καλημέρα φίλε μου, αγόρασα το kamiq το καλοκαίρι του 2022, υπέρ ευχαριστημένος από όλα και οικονομία και τα πάντα. Έχω πρατήριο δίπλα στο σπίτι μου πλέον στο Παλαιό Φάληρο, ούτε αυτό δεν με προβληματίζει. Πριν ανοίξει πήγαινα Ρέντη και υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με την αναμονή. Αν όμως έπαιρνα τώρα κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο θα πήγαινα προς εργοστασιακό υγραέριο (Renault ή dacia) θυσιάζοντας την ποιότητα σε σχέση με τη skoda που τη θεωρώ καλύτερη ή σε κάποιο full hybrid (toyota, nissan). Δυστυχώς αυτά που σου είπε ο συμφορουμίτης από πάνω ισχύουν όλα, άρα αν θες οικονομία είτε πας σε lpg είτε σε υβριδικό. Ηλεκτρικό θα σκεφτόμουν μόνο αν είχα παρκινγκ για εγκατάσταση φορτιστή, δεν έχω στην παρούσα φάση, οπότε προσωπικά δεν το έχω ως λύση για αυτό και δεν στο πρότεινα. Επεξ/σία 14 Μαϊου από kaktos77 1
ma3stros Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου @kaktos77 Σ ευχαριστω και εσενα!! Δεν παω για καινουργιο αμαξι αλλα προσπαθω να βρω ενα τιμιο μεταχειρισνενο με σχετικα χαμηλη καταναλωση για να κανω τις δουλειες μου κυριως (εως και μονο) εντος πολης. Οποτε ετσι επεσε το ματι μου στο cng αλλα με αυτα π μου ειπατε και αυτα που διαβασα δεν αξιζει. Τουλαχιστον το απεκλεισα απο το μυαλο μου για να επικεντρωθω σε κατι αλλο. 1
Parolos4 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Μόλις άνοιξαν 3 καινούρια πρατήρια στη Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει το CNG όσο σου δίνει μετακίνηση με 5€/100χλμ.
NT1G Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 20 λεπτά πριν, Parolos4 είπε Μόλις άνοιξαν 3 καινούρια πρατήρια στη Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει το CNG όσο σου δίνει μετακίνηση με 5€/100χλμ. Τι επιλογές υπάρχουν σε καινούργια εργοστασιακά CNG αυτοκίνητα;
Parolos4 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Κανένα. Παράγονται όμως επαγγελματικά. Μιλάμε για τον υπάρχον στόλο. Ούτε με ντίζελ παράγονται παρά ελάχιστα πλέον, όπως ούτε με υγραέριο εκτός από 3 μοντέλα. Όλα τα καύσιμα θα παραμείνουν ως έχουν σε διαθεσιμότητα για μια 20ετια τουλάχιστον.
gbras Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 9 hours ago, ma3stros said: Αρα το cng εναι κατι που θα πεθαινει αν δεν εχει πεθανει ηδη Οι πωλησεις καινουργιων οχηματων ειναι στο μηδεν εδω και πολυ καιρο. Ναι εχει πεθανει και τυπικα. 1
imr Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Για πρατηριο στην πελοπονησο τωρα που προχωραει η συνδεση εχει ακουστει κατι? Υπαρχει ελπιδα για καποιο νεο?
korakios Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Στις 30/5/2025 στις 1:43 ΜΜ, imr είπε Για πρατηριο στην πελοπονησο τωρα που προχωραει η συνδεση εχει ακουστει κατι? Υπαρχει ελπιδα για καποιο νεο? περιμένουν τα φακελάκια ακόμα .
imr Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 2 minutes ago, korakios said: περιμένουν τα φακελάκια ακόμα . Θα φτάσουν ποτέ η εξαφανίστηκαν στον δρόμο? 1
korakios Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 5 λεπτά πριν, imr είπε Θα φτάσουν ποτέ η εξαφανίστηκαν στον δρόμο? Μάλλον ήταν λίγα . Εδώ φάγανε όλα τα λεφτά του δικτύου (όχι μόνο cng) της Πελοποννήσου , εννοώ φυσικά με αγωγό , όχι κουβαλώντας δεξαμενές ...
gousias Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Στις 14/5/2025 στις 8:15 ΜΜ, gbras είπε Οι πωλησεις καινουργιων οχηματων ειναι στο μηδεν εδω και πολυ καιρο. Ναι εχει πεθανει και τυπικα. Κρίμα, αφού από ηλεκτρικά, υγραερίου φαίνονται καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα