tziko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, εχω τελειωσει σχολη( οικονομικο ΑΠΘ) και στρατο και βρισκομαι πλεον σε αναζητηση μεταπτυχιακου. Απο το λιγο που εψαξα και εχοντας μια προτιμηση σε μαθηματα που περιεχουν μαθηματικα και οχι τοσο θεωρια εχω καταληξει στο μεταπτυχιακο που προσφερει το παπει στο Banking and Finance. Οι αποριες μου οπως ειναι λογικο ειναι πολλες. Αξιζει το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο; Θα γινει πιο ευκολη η επαγγελματικη μου αποκατασταση μετα απο αυτο; Να κανω ενα πιο γενικο μεταπτυχιακο με σκοπο να κανω και διδακτορικο αργοτερα; Εχει καποιος να προτεινει καποιο αλλο μεταπτυχιακο;
NemeSis1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μη χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου σε μεταπτυχιακα του κολου από ελληνικά πανεπιστήμια μη σου πω και γενικά. Είσαι σε ηλικία που ΠΡΈΠΕΙ να έχεις επαγγελματική εμπειρία. Άρχισε την δουλειά από τώρα και παρατα τις σπουδές. Όσο για το διδακτορικό, αυτή η χώρα έχει περισσοτερους διδακτορικούς αποτι πρέπει, μην γίνεις ένας ακόμα κουβαλητης καθηγητή. Δουλειά, δουλειά, δουλειά είναι η απάντηση! 2 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, tziko21 είπε Καλησπερα, εχω τελειωσει σχολη( οικονομικο ΑΠΘ) και στρατο και βρισκομαι πλεον σε αναζητηση μεταπτυχιακου. Απο το λιγο που εψαξα και εχοντας μια προτιμηση σε μαθηματα που περιεχουν μαθηματικα και οχι τοσο θεωρια εχω καταληξει στο μεταπτυχιακο που προσφερει το παπει στο Banking and Finance. Οι αποριες μου οπως ειναι λογικο ειναι πολλες. Αξιζει το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο; Θα γινει πιο ευκολη η επαγγελματικη μου αποκατασταση μετα απο αυτο; Να κανω ενα πιο γενικο μεταπτυχιακο με σκοπο να κανω και διδακτορικο αργοτερα; Εχει καποιος να προτεινει καποιο αλλο μεταπτυχιακο; Το μεταπτυχιακό δεν είναι βασικό πτυχίο. Έχεις τις ακαδημαϊκές γνώσεις να καταλάβεις τι αξίζει και τι όχι, σε τι έχεις έφεση και σε τι όχι, τι σου αρέσει, τι σημαίνει οικονομία και τι financing. Το διδακτορικό εκτός από προσωπικό ιδρώτα θέλει και έμπνευση! Αν εκεί είναι το βλέμμα σου κοίτα ένα μεταπτυχιακό που σε συγκινεί κυρίως, που θα σου διευρύνει τους ορίζοντες σε κάτι που ήδη σου αρέσει και θα μπορέσεις να φτιάξεις κάτι από την αρχή. Επαγγελματική αποκατάσταση προς το παρόν βρίσκεις κυρίως με ελεγκτική, διαχείριση χαρτοφυλακίου, διεθνή λογιστικά πρότυπα, στο κλάδο της οικονομίας. Σε 2 χρόνια όμως μπορεί να έχουν αλλάξει τα πάντα.
fredd0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, tziko21 είπε Καλησπερα, εχω τελειωσει σχολη( οικονομικο ΑΠΘ) και στρατο και βρισκομαι πλεον σε αναζητηση μεταπτυχιακου. Απο το λιγο που εψαξα και εχοντας μια προτιμηση σε μαθηματα που περιεχουν μαθηματικα και οχι τοσο θεωρια εχω καταληξει στο μεταπτυχιακο που προσφερει το παπει στο Banking and Finance. Οι αποριες μου οπως ειναι λογικο ειναι πολλες. Αξιζει το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο; Θα γινει πιο ευκολη η επαγγελματικη μου αποκατασταση μετα απο αυτο; Να κανω ενα πιο γενικο μεταπτυχιακο με σκοπο να κανω και διδακτορικο αργοτερα; Εχει καποιος να προτεινει καποιο αλλο μεταπτυχιακο; αν σ'ενδιαφερει ο συγκεκριμενος κλαδος (Banking & Finance) απλα φυγε εξω. Δουλεψε κανα 2 χρονια και μετα MBA. Η πηγαινε σε κατι quant μεταπτυχιακο και μετα δουλεψε, αναλογα με τα οικονομικα σου και ποιο κομματι σε τραβαει περισσοτερο. Στην Ελλαδα αξιζει να ερθεις με εργασιακη εμπειρια απ'εξω 6-10 χρονια και για μεση-υψηλη θεση, αν μπλεξεις στα 'χαμηλα' σε ελληνικες τραπεζες θα βαλτωσεις. 1
ELTASSOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Η γνωμη μου ειναι να πιασεις δουλεια και μετα την εμπειρια να συνεχισεις μεταπτυχιακο χωρις να αφησεις τη δουλεια σου...παραλληλα . ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο που οταν ολοκληρωθεις και εχεις ολο το πακεττο θα εισαι μια χαρα.. 2
mylo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε Μη χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου σε μεταπτυχιακα του κολου από ελληνικά πανεπιστήμια μη σου πω και γενικά. Είσαι σε ηλικία που ΠΡΈΠΕΙ να έχεις επαγγελματική εμπειρία. Άρχισε την δουλειά από τώρα και παρατα τις σπουδές. Όσο για το διδακτορικό, αυτή η χώρα έχει περισσοτερους διδακτορικούς αποτι πρέπει, μην γίνεις ένας ακόμα κουβαλητης καθηγητή. Δουλειά, δουλειά, δουλειά είναι η απάντηση! Έχοντας κάνει το αντίστοιχο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ, δε μπορώ παρά να μη συμφωνήσω.
NemeSis1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mylo είπε Έχοντας κάνει το αντίστοιχο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ, δε μπορώ παρά να μη συμφωνήσω. πες μας τι δουλεια επιασες μετα το μεταπτυχιακο και ποσο ευχαριστημενος εισαι, αν εχει διαφορα με το να μην το εκανες κλπ
Palikarosss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Τι δουλειά όμως μπορεί να βρει κάποιος στα οικονομικά με ένα απλό πτυχίο.Ειδικα στην Ελλάδα σχεδόν απίθανο το βλέπω να ασχοληθεί κάποιος σε αυτό τον τομέα.Εχω τελειώσει παρόμοια σχολή και δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί κάποιος να προτιμήσει εμένα αντί κάποιου με περισσότερα πτυχία
NemeSis1990 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Palikarosss είπε Τι δουλειά όμως μπορεί να βρει κάποιος στα οικονομικά με ένα απλό πτυχίο.Ειδικα στην Ελλάδα σχεδόν απίθανο το βλέπω να ασχοληθεί κάποιος σε αυτό τον τομέα.Εχω τελειώσει παρόμοια σχολή και δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί κάποιος να προτιμήσει εμένα αντί κάποιου με περισσότερα πτυχία εγω θα σου πω το αντιθετο, τι δουλεια να βρουν οι χιλιαδες φοιτητες με μεταπτυχιακα του κολου και εμπειρια 0;
Palikarosss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε εγω θα σου πω το αντιθετο, τι δουλεια να βρουν οι χιλιαδες φοιτητες με μεταπτυχιακα του κολου και εμπειρια 0; Συμφωνώ ότι με μεταπτυχιακό του κωλο και 0 εμπειρία δεν πας πουθενά.Αλλα στη περίπτωση που κάποιος κάνει κάποιο σοβαρο μεταπτυχιακό έξω,έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει δουλειά ακόμα και με 0 εμπειρία αν αξιοποιήσει ευκαιρίες που του δίνονται,όπως πχ Ημέρες καριέρας κλπ
Whargoul Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Την ίδια δουλειά που θα βρεί κάποιος που πάλι δεν έχει όρεξη στο αντικείμενο του. Αν δεν έχεις όρεξη κανένα χαρτί δεν σε σώζει, και αν έχεις όρεξη καμιά εμπειρία δεν θα σου προσφέρει σωστές γνώσεις για κάτι καλύτερο εκτός και αν έχεις σκοπό να συμπληρώνεις χαρτιά και να κάνεις προσθέσεις για όλη σου τη ζωή. Αυτός που θα κάνει το Master όμως για να αποκτήσει συγκεκριμένες γνώσεις και όχι απλά για το χαρτί, θα έχει την ευκαιρία τουλάχιστο να πάει μπροστά γιατί απλά θα είναι ο μόνος ανάμεσα σε χιλιάδες που θα ξέρει τι κάνει! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, tziko21 είπε Καλησπερα, εχω τελειωσει σχολη( οικονομικο ΑΠΘ) και στρατο και βρισκομαι πλεον σε αναζητηση μεταπτυχιακου. Απο το λιγο που εψαξα και εχοντας μια προτιμηση σε μαθηματα που περιεχουν μαθηματικα και οχι τοσο θεωρια εχω καταληξει στο μεταπτυχιακο που προσφερει το παπει στο Banking and Finance. Οι αποριες μου οπως ειναι λογικο ειναι πολλες. Αξιζει το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο; Θα γινει πιο ευκολη η επαγγελματικη μου αποκατασταση μετα απο αυτο; Να κανω ενα πιο γενικο μεταπτυχιακο με σκοπο να κανω και διδακτορικο αργοτερα; Εχει καποιος να προτεινει καποιο αλλο μεταπτυχιακο; Έχεις τελειώσει οικονομικά στο ΑΠΘ και ρωτάς στο insomnia για μεταπτυχιακά και αν θα είναι εύκολη η επαγγελματικη αποκατασταση.;;;;;;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε εγω θα σου πω το αντιθετο, τι δουλεια να βρουν οι χιλιαδες φοιτητες με μεταπτυχιακα του κολου και εμπειρια 0; Τι επαγγελεσαι αν επιτρέπεται; 1
NemeSis1990 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Τι επαγγελεσαι αν επιτρέπεται; μεινε σε αυτο που λεω, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ μεταπτυχιακα, αρχιστε να δουλευετε γιατι εμπειρια>>>μεταπτυχιακο
Palikarosss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Καλα τα λες φιλε αλλα με ενα πτυχιο στα οικονομικα πολυ δυσκολα βρισκεις σχετικη δουλεια για εμπειρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα