Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω ένα λογαριασμό για vps σε μια γνωστή εταιρία, είχε μια προσφορά και έδινε κάποια credits οπότε είπα να τη δοκιμάσω.

Όλα ωραία όλα καλά ώσπου χθες μου έρχεται μήνυμα ότι είχαν χακάρει τον έναν server που είχα (είχα κι άλλον) και είχε ξεπεραστει κατά πολύ το όριο δεδομένων που είχα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εξαντληθεί όλο το δώρο και επιπλέον να φάω μια χρέωση 25€.  Αμέσως σβήνω ότι vps είχα και αφήνω τον λογαριασμό έτσι. Δεν ήμουν σπίτι και το έκανα από το κινητό.

Σήμερα που πάω σπίτι, ανοίγω το λογαριασμό μου να δω τι είχε γίνει και βλέπω η χρέωση είχε φτάσει στα 60€.

25€ πάει στο διάολο αλλά 60€? πότε έγινε αυτό, αφού με το που με ενημέρωσαν ότι είχα 25€ αμέσως έσβησα όλα τα vps, (παρόλο που το προβληματικό το είχαν βγάλει αυτοί off).

Και η ερώτηση, έχω δηλώσει χρεωστική στο account, αν τραβήξω τα λεφτά και δε βρούνε τίποτα, τι γίνεται; Αν διαγράψω τώρα το account πιστεύω θα μου τραβήξουν τα λεφτά

Δημοσ.

σε ποια χώρα είναι ο provider?

να ξέρεις ότι για τέτοια μικροποσά δεν τους συμφέρει να σε κυνηγήσουν ακόμη και αν έχουν δίκιο 100% τα έξοδα τους είναι πολύ μεγαλύτερα.

Δημοσ.

Πρόκειται για αμερικάνικο provider με servers και στην Ευρώπη. Δεν είναι κανένας μικρός και άγνωστος πάντως αλλά ας μην αναφέρω το όνομα.

Το μήνυμα που μου στείλανε έλεγε ότι εντοπίστηκε επίθεση DOS από τον server μου γι αυτό χρεώθηκα και το extra ποσο.

Εγώ ήμουν εκτός σπιτιού και μέσω κινητού δε μπορούσα να ελέγξω τι έγινε ή αν υπήρχε θέμα και με άλλον server που είχα.

Οπότε για ασφάλεια διέγραψα τους servers. Εξάλλου τους χρησιμοποιούσα για δοκιμές και δε με πείραζε. Εκείνη τη στιγμή η χρέωση είχε φτάσει τα 25€. Σημερα που μπαίνω από τον υπολογιστή βλέπω 60€.

Καταννοώ ότι έχω ευθύνη για όλο αυτό και είχα σκοπό να δώσω τα 25€ αλλά 60€ κερατιάτικα δε τα δίνω. Βασικά είχα σκοπό να συνεχίσω μαζί τους και μετά τη λήξη της προσφοράς

Μη μου την πέσετε οι ηθικολόγοι.

Μπλόκαρα και την κάρτα και περιμένω να δω τι θα γίνει. Η χρέωση θα γίνει 1/10/2018. Δε θα καταφέρουν να πάρουν τίποτα

Δημοσ.

Δε νομίζω να κάνουν κάτι.  Για 60€ από εξωτερικό κιόλας, τρέχα γύρευε.......

Το πολύ πολύ να σου στείλουν κανένα ενημερωτικό mail.

Θα σου διαγράψουν το account κι αν πας να ξαναγραφτείς λογικά θα σε περιμένει ο λογαριασμός

Δε ξέρω, έτσι λέω. αλλά καλύτερα να άνοιγες το θέμα στην ενότητα με το web design

Δημοσ.

Υποθέτω ότι αν ήθελες να μάθεις πότε και πώς προκύπτουν τα 60 δε θα ήταν και πολύ δύσκολο να τους ρωτήσεις και να σου πουν.

Αλλά ξέχασα, δεν είναι αυτή η ερώτηση. 😒

Δημοσ.
2 ώρες πριν, defacer είπε

Υποθέτω ότι αν ήθελες να μάθεις πότε και πώς προκύπτουν τα 60 δε θα ήταν και πολύ δύσκολο να τους ρωτήσεις και να σου πουν.

Αλλά ξέχασα, δεν είναι αυτή η ερώτηση. 😒

Στην αναλυτική γράφει πως προκύπτουν από αυξημένη κίνηση. Δε θυμάμαι τώρα πόσα TB. Νομίζω 18TB-19TB, κάπου εκεί. Μέσα σε 1 ή 2 μέρες. Πρέπει να δω το αναλυτικό για να σου πω ακριβώς

Οπότε δε χρειάζεται να ρωτήσω κάτι. Το γράψαν και στο mail που μου στείλανε τι έγινε.

Τώρα το γιατί τα 25 που είδα στην αρχή γίναν 60€, μπορεί η ενημέρωση να μην ήταν άμεση. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου.

Απλά από περιέργεια, εσύ τι προτείνεις, να δώσω τα 60€;

Δημοσ.

η ερωτηση ποια ειναι δε καταλαβα? Αν θα πιστολιασεις το χρεος γιατι ειναι ξενοι/δε μπορουν να σου κανουν τιποτα?

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fredd0 είπε

η ερωτηση ποια ειναι δε καταλαβα? Αν θα πιστολιασεις το χρεος γιατι ειναι ξενοι/δε μπορουν να σου κανουν τιποτα?

αυτή ακριβώς είναι η ερώτηση. Δεν έχω σκοπό να πληρώσω το ποσό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιαούρτι είπε

αυτή ακριβώς είναι η ερώτηση. Δεν έχω σκοπό να πληρώσω το ποσό.

ε μη το πληρωνεις. Απο εμας τι θελεις? να σου ευλογισουμε το πιστολι?

• Sad 1
Δημοσ.

απλά ρωτάω τι γίνεται; σε πρήζουν στα mail; σε μπλοκάρουν από μελοντικό πελάτη;

Γιατί για να σε κυνηγήσουν το θεωρώ απίθανο.

επίσης με αφορμή αυτό που δημιουργήθηκε άλλη απορία,

Είμαι πελάτης σε άλλη παρόμοια εταιρεία και πληρώνω κανονικά με χρεωστική στις αρχές του μήνα. Δεν έχω σκοπό να τους πιστολιάσω αυτούς :D

Σε αρκετές εταιρείες βλέπω είναι έτσι, κάνεις τη χρήση και πληρώνεις αρχές ή τέλος του μήνα.

Αν κάποιος κάνει χρήση πολύ μεγάλη και τη κοπανίσει τι γίνεται; με ποιον τρόπο εξασφαλίζονται οι εταιρείες;

Εντάξει θα το μάθω τι γίνεται και θα ενημερώσω να ξέρετε :P

Δημοσ.
48 minutes ago, Γιαούρτι said:

Απλά από περιέργεια, εσύ τι προτείνεις, να δώσω τα 60€;

Έχει σημασία από τη στιγμή που εσένα η πιο λογική κίνηση σου φαίνεται να έρθεις εδώ να σου ευλογήσουν το πιστόλι όπως πολύ σωστά ειπώθηκε;

Anyway, εγώ θα μιλούσα μαζί τους να τους πω ξέρετε το και το, και από εκείνη την προσέγγιση ό,τι προέκυπτε θα το πλήρωνα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, defacer είπε

Έχει σημασία από τη στιγμή που εσένα η πιο λογική κίνηση σου φαίνεται να έρθεις εδώ να σου ευλογήσουν το πιστόλι όπως πολύ σωστά ειπώθηκε;

Οκ, με αυτή τη λογική τίποτα δεν έχει σημασία.

Απλά συζήτηση κάνουμε, γι αυτό ρώτησα.

Για την ιστορία, δεν ήρθα εδώ για να μου ευλογίσουν το πιστόλι ή να μου πείτε μη πληρώνεις, ώστε να χαρώ. Και όλοι να βγουν και να μου πούνε, είσαι λάθος, δεν αλλάζει κάτι. Δεν επηρεάζομαι απο τη γνώμη κανενός

Δε πρόκειται να τους πληρώσω. Και απλά ρωτάω πως το χειρίζονται αυτοί.

Δημοσ.
5 minutes ago, Γιαούρτι said:

δεν ήρθα εδώ για να μου ευλογίσουν το πιστόλι ή να μου πείτε μη πληρώνεις, ώστε να χαρώ

Ήρθες εδώ για να ρωτήσεις μήπως υπάρχει κάτι που αγνοείς και βρεθείς ξαφνικά πιασμένος σαν το έξυπνο πουλί, νομίζω είναι φανερό από την αρχή. Χαριτολογώντας το λέμε ευλογία.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, defacer είπε

Ήρθες εδώ για να ρωτήσεις μήπως υπάρχει κάτι που αγνοείς και βρεθείς ξαφνικά πιασμένος σαν το έξυπνο πουλί, νομίζω είναι φανερό από την αρχή. Χαριτολογώντας το λέμε ευλογία.

ε αυτό λέω κι εγώ. Δε πληρώνω και ρωτάω τι γίνεται;

τέσπα όποιος θέλει απαντάει επι του θέματος οι υπόλοιποι μπορείτε να αρχίσετε το κήρυγμα. Όχι ότι με απασχολεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...