talibanakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, whoose είπε σιγά μην χολοσκάσω, απλά με εκνεύρισε Μια χαρα χολοσκας,κανεις το προβλημα της δικο σου και μετα το κανεις και δικο μας,γιατι πρεπει να διαβαζουμε αυτα τα προβληματα. Κανε καλυτερο προγραμματισμο και ειδη που τελειωνουν συχνα αγοραζε τα εις διπλουν αν σου ειναι τοσο προβλημα να πηγαινεις στην κωλογρια. 1
palasd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα πάντως άμα μου έλεγε κάτι τέτοιο εκτός από τα τσιγάρα θα άφηνα τα πάντα και θα έφευγα δεύτερη φορά κλάψα δεν νομίζω να έπαιζε 2 1
spyros007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παντως αμα ειχα το μονο μπακαλικο σε 30 χλμ και μου ερχόσουν με καρτα θα σου ελεγα."αστα κατω και πήγαινε αλλου να ψωνίσεις γιατί έτσι γουσταρω".Να δεις για ποτε θα έβρισκες μετρητα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από spyros007 3
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, defacer είπε Ακόμα κι αν γίνει αυτό, μάλλον τα έσοδα του κράτους από συναλλαγές που πλέον δεν είναι μαύρες θα είναι περισσότερα από μερικά χιλιάρικα. Προφανως δεν εισαι ελλαδα γ αυτο τα λες αυτα...δεν γινεται να σαι νομιμος(εκτος απο θυγατρικες ή αν εχεις πραγματικα μεγαλα εσοδα)...οταν βρεθει αλλη χωρα που χει τοση αμεση αλλα και εμμεση φορολογια το ξανασυζηταμε.. Περα απο φορολογια το μαγαζακι π κλεινει στοιχιζει εξτρα λεφτα γιατι σταματαει να πληρωνει ακομη κ εφκα δεη προμηθευτες και μειωνει τον κυκλο εργασιας ολων οσων ασχολιοντουσαν με αυτο.μετα πληρωνει οαεδ σε εργαζομενους και συντάξεις σε εργαζομενους ιδιοκτήτες κτλ .... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από kage
l337 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, spyros007 είπε Εγω παντως αμα ειχα το μονο μπακαλικο σε 30 χλμ και μου ερχόσουν με καρτα θα σου ελεγα."αστα κατω και πήγαινε αλλου να ψωνίσεις γιατί έτσι γουσταρω".Να δεις για ποτε θα έβρισκες μετρητα. Θα είχες πολύ σοβαρό πρόβλημα αν ήμουν εγώ στη θέση του πελάτη μιας και η άρνηση εξυπηρέτησης συνιστά ποινικό αδίκημα. 4 2
spyros007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν πειραζει κανε μου μήνυση Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από spyros007 1
l337 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, spyros007 είπε Δεν πειραζει κανε μου μήνυση Τα έχεις μπλέξει. Δεν σου κάνω καμία μήνυση εγώ. Καταγγελία κάνω και -εφόσον τεκμηριωθεί-, και με βάση τον Αγορανομκό Κώδικα, υπάρχει ποινή φυλάκισης και πρόστιμο. Όσο για την απάντηση.. απλά για γέλια 4 2
spyros007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ καταγγέλλεια εκει θα τα χαλασουμε................Και εγω γελασα .......................πολύ 😂 Υπαρχει βεβαια και η αλλη λυση ,να σου χρεώνω τον κούκο αηδόνι οποτε θα φύγεις μονο σου και δεν θα φαω και καταγγείλεια . Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από spyros007
defacer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 23 minutes ago, kage said: Προφανως δεν εισαι ελλαδα γ αυτο τα λες αυτα...δεν γινεται να σαι νομιμος(εκτος απο θυγατρικες ή αν εχεις πραγματικα μεγαλα εσοδα)...οταν βρεθει αλλη χωρα που χει τοση αμεση αλλα και εμμεση φορολογια το ξανασυζηταμε.. Μαν μου λέω κάτι πολύ απλό: συναλλαγές που πληρώνονται με κάρτα, δε μπορεί να είναι μαύρες. Επίσης είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τις χρυσές εποχές που απόδειξη δεν έπαιρνες ποτέ από καμία μικρή επιχείρηση, και επειδή ένα συν ένα κάνουν δύο δε χρειάζεται πολλή φαντασία να καταλάβεις ποιος είναι ο βασικός λόγος που το κράτος προωθεί τόσο τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Τώρα τα άσχετα παραληρήματα περί φορολογίας... whatever. 2
AristidisZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά χαλαρώστε λίγο, θα καταγγείλετε το μίνι μάρκετ του χωριού που εξυπηρετεί 50 ανθρώπους το χειμώνα και 250 στα ντουζένια του τον 15υγουστο και κάτι έγινε Να το κλείσετε, ΟΚ, μαγκιά Του χρόνου για τσιγάρα μισή ώρα δρόμο με το αμάξι...
l337 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καλά χαλαρώστε λίγο, θα καταγγείλετε το μίνι μάρκετ του χωριού που εξυπηρετεί 50 ανθρώπους το χειμώνα και 250 στα ντουζένια του τον 15υγουστο και κάτι έγινε Να το κλείσετε, ΟΚ, μαγκιά Του χρόνου για τσιγάρα μισή ώρα δρόμο με το αμάξι... Χαλαρός είμαι αλλά δεν είμαι της λογικής "δυο μέτρα και δυο σταθμά". Αν χρειαστώ κάτι θα πάω αλλού και ας είναι μακρυά (επίσης τσιγάρα φέρνω πάντα μαζί μου από Αθήνα). Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από l337 1
Joana26 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, defacer είπε Μαν μου λέω κάτι πολύ απλό: συναλλαγές που πληρώνονται με κάρτα, δε μπορεί να είναι μαύρες. Επίσης είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τις χρυσές εποχές που απόδειξη δεν έπαιρνες ποτέ από καμία μικρή επιχείρηση, και επειδή ένα συν ένα κάνουν δύο δε χρειάζεται πολλή φαντασία να καταλάβεις ποιος είναι ο βασικός λόγος που το κράτος προωθεί τόσο τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Τώρα τα άσχετα παραληρήματα περί φορολογίας... whatever. Έκτος από εκείνη την ωραία κομπίνα με τα pos από την Βουλγαρία δούλευα forex τότε και πείσαμε πολλούς πελάτες να μας στείλουν λεφτά λόγο αυτού Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Joana26
AristidisZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, l337 είπε Χαλαρός είμαι αλλά δεν είμαι της λογικής "δυο μέτρα και δυο σταθμά". Για σένα μπορεί να μην υπάρχουν, για κάποιους άλλους δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο 2
spyros007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αμα θελω να μην ψωνίσεις απο το μαγαζί μου θα το κανω και χωρίς να κινδυνευω απο καταγγέλλειa,dont worry . 1
Alexandros7474 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αμα θελω να μην ψωνίσεις απο το μαγαζί μου θα το κανω και χωρίς να κινδυνευω απο καταγγέλλειa,dont worry . Άμα θέλω να ψωνίζω από το μαγαζί σου θα το κάνω και θα τρως και καταγγελίες . 2 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα