men in black Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικα εχει η δεν εχει μαγαζι ρε παιδια.
talibanakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Υποθετω οτι θελει να ανοιξει,κατι που του ευχομαι ολοψυχα. 6 μηνες μετα θα ειναι εδω και θα κλαιγεται για την κριση που του το εκλεισε. Ολοι αυτοι που κλαιγονται επειδη εκλεισαν το μαγαζακι τους λογω κρισης δεν σκεφτονται καν οτι μπορει απλα να ειναι κακοι σε αυτο που πηγαν να κανουν. 1
men in black Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, talibanakos είπε Νομιζω οτι εχει καποια σχεση με το ψιλικατζιδικο του Κυρ Μητσου,που αναφερεται στην υπογραφη του. Μη μας το γυρίζεις τωρα...............
talibanakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, men in black είπε Μη μας το γυρίζεις τωρα............... Τι εννοας;
spyros007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια.Επιδει θεωρό κοροϊδία να αγοράζει κάποιος τσίχλα με κάρτα Θα με βγαλετε οτι εχω μαγαζι .Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα. 1
talibanakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, spyros007 είπε Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα. Ξεφτιλικια ειναι αυτα που γραφεις τοση ωρα,ειδικοτερα ο τροπος και το υφος,και μετα το περιεχομενο. 6
men in black Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Εσυ ρε φιλε γραφείς οτι σου κατεβει .Αποφασισε εχει η δεν εχει μαγαζι 1
talibanakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, men in black είπε Εσυ ρε φιλε γραφείς οτι σου κατεβει .Αποφασισε εχει η δεν εχει μαγαζι Νομιζω οτι δεν ειναι στο χερι μου να "αποφασισω" αν εχει μαγαζι,οποτε απλα κανω λιγο χαβαλε. Επισης νομιζω οτι γραφεις λιγο οτι να'ναι,σε ρωτησα και πριν τι εννοεις με το ακυρο που πεταξες επειδη νομιζα οτι κανεις χαβαλε,αλλα μαλλον ειναι αλλο το προβλημα. Αλλα αυτα ειναι δικες μου υποθεσεις..
men in black Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Συγνωμη φιλε μου δεν ηθελα να σε θιξω.Συνεχισε τις υποθέσεις σου Εγω βαρεθηκα παω για υπνο 1
overpower Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, men in black είπε Μη μας το γυρίζεις τωρα............... 1 1
newton91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, spyros007 είπε Εγω παντως αμα ειχα το μονο μπακαλικο σε 30 χλμ και μου ερχόσουν με καρτα θα σου ελεγα."αστα κατω και πήγαινε αλλου να ψωνίσεις γιατί έτσι γουσταρω".Να δεις για ποτε θα έβρισκες μετρητα. Τι λες ρε κακομοίρη. Ελπίζω να μην έχεις αποκαλέσει τον εαυτό σου επαγγελματία ούτε για αστείο 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, spyros007 είπε Εγω παντως αμα ειχα το μονο μπακαλικο σε 30 χλμ και μου ερχόσουν με καρτα θα σου ελεγα."αστα κατω και πήγαινε αλλου να ψωνίσεις γιατί έτσι γουσταρω".Να δεις για ποτε θα έβρισκες μετρητα. Θα θελες. Εγώ θα ήμουν ο πρώτος που αν μου έλεγε ο μαγαζάτορας αυτό που είπε στον ts θα του έλεγα τότε αφήνω τα προϊόντα εδώ γιατί δεν έχω μετρητά. Το οτι είσαι από επαρχία ή μαγαζί σε απομακρυσμένο μέρος στην έρημο και δεν ξέρω ππυ αλλού για να μην κόβεις απόδειξη και επειδή θα δώσεις ΦΠΑ, είναι δικαιολογίες του φουτσου. 1 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 12/9/2018 στις 12:18 ΠΜ, kage είπε Πληρωστε με καρτα οσοι θελετε μανουρες και στον λογιστη,γιατρο,συνεργειο ,τεχνιτη και μετα τα χωνουμε στην θειτσα απο το χωριο...:p πού ξέρεις ότι δεν το κάνουμε ήδη; Στις 11/9/2018 στις 10:07 ΜΜ, whoose είπε Πήγα σε ένα μπακάλικο σε ένα τουριστικό παραθαλάσσιο μέρος εδώ κοντά που μένω ....] τύπε σε ρωτάω μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά κυρίως σοβαρού: φαντάζεσαι η γιαγιά να έχει λογαριασμό ινσομνια; οκ θα μου πεις τοτε να μην έγραφε κανένας προσωπικη ιστορια στο φορουμ, ΑΛΛΑ εσυ 1.μιλάς για μονααααδικό μπακάλικο 2.έχεις φώτο προφίλ 3.νιώθεις ήδη άβολα😃😃 10 ώρες πριν, talibanakos είπε Μια χαρα χολοσκας,κανεις το προβλημα της δικο σου και μετα το κανεις και δικο μας,γιατι πρεπει να διαβαζουμε αυτα τα προβληματα. Κανε καλυτερο προγραμματισμο και ειδη που τελειωνουν συχνα αγοραζε τα εις διπλουν αν σου ειναι τοσο προβλημα να πηγαινεις στην κωλογρια. δηλαδή πρέπει να πίνει πχ γάλα του ενός μήνα, να τρώει αλλαντικά από την κατάψυξη και να καταργήσει τις αυθόρμητες/καταθλιπτικές βραδιές εξόρμησης για τζανκ φουντ για την κωλόγρια; 9 ώρες πριν, spyros007 είπε Εγω παντως αμα ειχα το μονο μπακαλικο σε 30 χλμ και μου ερχόσουν με καρτα θα σου ελεγα."αστα κατω και πήγαινε αλλου να ψωνίσεις γιατί έτσι γουσταρω".Να δεις για ποτε θα έβρισκες μετρητα. ποστάρετε ένα βίντεο που σας ήρθε στο μυαλό αυτόματα, εμπρός (στο 0:54 πρώιμο πασοκομιλφοειδές από την εποχή που ο Mp3 έπινε γάλα με carnation αντί για εσπρεσσάκια) 8 ώρες πριν, defacer είπε Μαν μου λέω κάτι πολύ απλό: συναλλαγές που πληρώνονται με κάρτα, δε μπορεί να είναι μαύρες https://www.newsit.gr/oikonomia/maimoy-apodeikseis-pos-xoris-syndesi-me-tin-tameiaki-mixani-kai-mixanakia-voylgarias/1191199/ πέραν του τι λέει το "άρθρο", έχω πετύχει τέτοια μαγαζιά επαρχία και ναι τους κλείσανε και ναι ξανανοίξανε, το λέω με αφορμή αυτό που είπες και όχι για να το αντικρούσω, καταλαβαίνω ότι το πνεύμα της πρότασης σου είναι η αλληλοεξάρτηση των δύο αναρωτιέμαι βέβαια αν αντΊ να γίνει νταβατζής για μια ακόμα φορά η τράπεζα (που ναι και αυτο συμβαίνει ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ), γιατί δεν είχαμε σοβαρούς ελέγχους και σοβαρές ποινές τόσα χρόνια και ελέγχους και ποινές σε αυτούς που ρίχνουν τους ελέγχους και τις ποινές 8 ώρες πριν, spyros007 είπε Δεν εχω μαγαζι καρντια μου......................Αλλα αμα ειχα θα πλήρωνες τον κουκο αηδόνι οποτε έφευγες δεν έφευγες σκασιλα μου και αντε κανε καταγελεια οτι ειμαι ακριβός να δουμε τι θα παρεις.......... σπύρο σταμάτα να χώνεσαι στις παραθέσεις, έλεος 4 ώρες πριν, spyros007 είπε Τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια.Επιδει θεωρό κοροϊδία να αγοράζει κάποιος τσίχλα με κάρτα Θα με βγαλετε οτι εχω μαγαζι .Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα. σπύρο με βγαζεις έξω από τα ήδη προκλητικά ρούχα μου, ανέφερε κάτι για τσίχλα ο νηματοθέτης; αν τα επιχειρηματα σου προϋποθέτουν εκφυλισμό της συζήτησης , τότε δεν ήταν ποτέ επιχειρήματα 4 ώρες πριν, men in black είπε Συγνωμη φιλε μου δεν ηθελα να σε θιξω.Συνεχισε τις υποθέσεις σου Εγω βαρεθηκα παω για υπνο σπύρο, βγάλε τα μαύρα, μια πλάκα κάναμε επί του θέματος, σκάω σε ΑΝΘΗ-ΦΥΤΑ με κάρτα, ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ μην με πιέζετε, αισθάνομαι σαν κοπέλα που πρέπει να αιτιολογήσει γιατί έσκασε με τιραντάκι σε μπαρ με μεθυσμένους μπουρτζόβλαχους, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, παρτε το απόφαση -η γλαστρούλα σας είναι 2,5 ευρώ -επίδειξη κάρτας -ψιλά δεν έχετε, 2,5 ευρώ είναι -όχι -δεν έχεις (ΝΑΙ, ΓΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΙΚΟ) πάνω σου 2,5 ευρώ; -όχι, αλλά τι πρόβλημα έχετε με την κάρτα; -μα ανησυχώ, πρόσεξε μην σε κλέψουνε στο δρόμο και δεν έχεις πάνω σου ένα δίευρω (ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΥΤΗΚΕ, ΕΝΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ - ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ) -θα το αντέξω, μην ανησυχείτε ο άντρας της την σπρώχνει πριν πετάξω την γλάστρα και φύγω, εγώ συγκρατούμαι και σκέφτομαι, έλα σιγά δεν θα ξαναδώ τα μούτρα της, αυτός θα τα φάει μια ζωή ( κάτι σαν εσωτερικός διάλογος Παμπλο στον στρατό, πού χάθηκε αυτή η ψυχάρα; ) και η συναλλαγή ολοκληρώνεται επιτυχώς υγ1 εννοείται ότι έχω ψωνίσει άλλες δύο φορές προ πολλών ετών και δεν είχε κόψει απόδειξη τουλάχιστον πριν ζητήσω υγ2 επανέρχομαι στον φίλο που λέει κάντα στον λογιστή σου κλπ: υπάρχει ένα άτομο μόνο που δεν τολμώ να ζητήσω απόδειξη ποτέ: ΜΙΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΟΎ που επι παχεων αγελάδων έκοβε απόδειξη και για νεράκι, η ίδια 20 χρόνια μετά δεν κόβει αποδείξεις αλά δεν με νοιάζει. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ.Όλοι οι υπόλοιποι φίλε μου δεν είναι στο απυρόβλητο γιατί αυτοί είναι εν δυνάμει οι ίδιοι μέρος του αδιεξόδου.Δεν θα μου πληρώσεις μία που σε βλέπω να πνίγεσαι στην δουλειά και είσαι 10 μέτρα από το ταμείο οκ, δύο που θέλω υδραυλικό σε απομονωμένο μέρος και οι 3 πρώτοι γνώριμοι δεν σηκώνουν καν το τηλ επειδή έκανες το λάθος να ζητήσεις απόδειξη οκ, την τρίτη καίγεσαι. Καίγονται και χλωρά μαζί με τα ξερά; ναι. Κάνει αυτό λιγότερο γραφικό τον κάθε σπύρο; όχι. Μπορείς νηματοθέτη να βρεις ένα λιντλ σχετικά κοντά να στοκάρεις χαλαράαα; όλα περίφημα😎 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, men in black είπε Ποτε δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει η ζωη για την δικια σου την γενια για αυτο πρόσεχε τι εύχεσαι Το τι θα φέρει η ζωή στην δική μου και την δική σου γενιά είναι παντελώς άσχετο με το τι εύχεται ο καθένας. Και εγώ τα ίδια εύχομαι για την γενιά των 70+ για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν θα κάτσω να αναλύσω εδώ. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς οτι ο ΦΠΑ είναι υποχρεωτικός και οτι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές έχουν έρθει εδώ και καιρό και κάθεσαι να λες επιχειρήματα της δεκάρας στον πελάτη οτι πληρώνεις το χαρτί οτι τώρα θα έχει ΦΠΑ και να γκρινιάζεις στον άλλον για πράγματα που δεν σε αφορούν, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη να βγάλεις συμπεράσματα, φυσικά τα συμπεράσματα τα έχω βγάλει και από πολλά άλλα πράγματα οχι μονάχα από αυτό. Τώρα το τι θα κάνουμε εμείς όταν φτάσουμε 70, έχουμε καιρό, μπορεί να λένε τα ίδια και οι νέοι στο μέλλον, αυτό δεν αλλάζει κάτι. Είναι τραγικό σε λιγότερο από 1.5 έτος θα έχουμε 2020 και ακόμα ακούγονται τέτοιες απόψεις από ανθρώπους έστω και ηλικιωμένους, όποιος αδυνατεί να προσαρμοστεί και να εναρμονιστεί σε βασικές αλλαγές και συνθήκες που έχουν επέλθει στην κοινωνία είναι δικό του πρόβλημα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Βασίλης_29 2
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 υγ3 οι μικρες κοινωνίες έχουνε μια τρομακτική πίεση στο διαφορετικό που έχει αποφασιστεί από την κεντρική διοίκηση παρεκτός και αν λέγεται ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ να ξέρετε, δεν έχει να κάνει απαραίτητα και μόνο με την φοροδιαφυγή, ας είναι και ανεμογεννήτριες ρε αδερφέ έχω παρατηρήσει και επαρχιακά μέρη που με την κατάλληλη φοροδιαφυγή, ξύνονται τα 3/4 του έτους και ζούνε Κύριοι αλλά και μέρη με εργατικούς, φιλότιμους ανθρώπους που το να ζητήσεις απόδειξη το παίρνουν σαν προδοσία, σαν να έχεις κάτι μαζί τους και να τους κοντράρεις, μπορεί πχ να σου σερβίρουν ένα πιάτο με άριστες πρώτες ύλες, να τσακιστούνε στο σέρβις, να έχουνε εστιάσει στην ουσία του προϊόντος χωρίς φανφάρες και αυτό που τελικά θα λάβεις να είναι πολύ πιο τίμια δοσοληψία από την πόλη που θα πληρώσεις το όνομα, τα μπραβιλίκια, τις δημόσιες σχέσεις, την διακόσμηση και να βλέπεις τον άλλον να σκοτώνεται στην δουλειά και στα @@ του άμα αφήσεις πουρμπουάρ ή φύγεις μουντρούχος χωρίς καλό λόγο, αλλά απόδειξη; αν έχεις κάτι μαζί μου φίλε, πες το στα ίσια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα