dimtsef Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 παρατήρησε κανείς το πόσο χάλια έδειχνε το βιντεάκι με το Notch ??? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μονοπώλιο και στα smart watches. Ο ανταγωνισμός πέθανε! Το Χ δεν θα το αλλάξω φέτος αλλά το ρολογακι άνετα! 7
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αναρωτιέμαι εάν αυτή τη φορά θα υποστηρίζεται στην ελληνική αγορά το LTE μοντέλο από κάποιον πάροχο (cosmote γκουχουγκουχου) ... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, paredwse said: Αναρωτιέμαι εάν αυτή τη φορά θα υποστηρίζεται στην ελληνική αγορά το LTE μοντέλο από κάποιον πάροχο (cosmote γκουχουγκουχου) ... Χλωμό αλλά ελπίζω!
alexakos89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 εφόσον εβαλε και στο κινητο esim. ολοι οι παροχοι σιγα σιγα εκει θα πανε.
kifinas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, paredwse είπε Αναρωτιέμαι εάν αυτή τη φορά θα υποστηρίζεται στην ελληνική αγορά το LTE μοντέλο από κάποιον πάροχο (cosmote γκουχουγκουχου) ... Όχι. https://www.apple.com/watch/cellular/#table1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 16 minutes ago, kifinas said: Όχι. https://www.apple.com/watch/cellular/#table1 Η cosmote πάντως ανεπίσημα το "παλεύει" εδώ και ένα χρόνο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 19 minutes ago, kifinas said: Όχι. https://www.apple.com/watch/cellular/#table1 Εντάξει, τουλάχιστον να ξέρω ότι θα γλυτώσω 100 ευρώ. Γιατί το 4άρι βλέπω να το παίρνω. 2
White Wolf Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Οποιος πιστευει σοβαρα οτι με αυτη τη βλακεια θα βγαινει αξιοπιστο καρδιογραφημα καλο ειναι να παει σε κανενα καλο ψυχιατρο.... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 minutes ago, paredwse said: Εντάξει, τουλάχιστον να ξέρω ότι θα γλυτώσω 100 ευρώ. Γιατί το 4άρι βλέπω να το παίρνω. Και γω θα αλλάξω το series 3 κυρίως γιατί του έκανα ένα σημάδι από άσχημο χτύπημα σε τοίχο και με ενοχλεί... 😛
dali13gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, White Wolf είπε Οποιος πιστευει σοβαρα οτι με αυτη τη βλακεια θα βγαινει αξιοπιστο καρδιογραφημα καλο ειναι να παει σε κανενα καλο ψυχιατρο.... Στείλε ένα mail στον FDA να τους τα πεις τους άσχετους. 1 ώρα πριν, paredwse είπε Αναρωτιέμαι εάν αυτή τη φορά θα υποστηρίζεται στην ελληνική αγορά το LTE μοντέλο από κάποιον πάροχο (cosmote γκουχουγκουχου) ... Στους carrier που θα υποστηρίζουν την eSIM στο iPhone, ανέφερε και τη Vodafone. Ελπίζω να υιοθετηθεί και από το ελληνικό κομμάτι της. 6 1
Abudi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Προσωπικά το θεωρώ μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση, που εκ των πραγμάτων θα επισκιαστεί από τα iPhones. Η τεχνολογία που φέρει με πείθει ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Επίσης, μου αρέσει πολύ που η Apple προωθεί αυτόν τον "υγιή βιγκανισμό" όπως το λέω εγώ, δηλαδή "σήκω, τρέξε, αθλήσου, πρόσεξε την υγεία σου". Μου άρεσε το προϊόν. Αν ήμουν on the market, θα το επέλεγα κατά πάσα πιθανότητα 3
Thulogur Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, dimtsef said: θυσιάζεις ένα νεφρό για την παρακολούθηση της καρδιά σου ! φοβερό !😷 220000eur εχει ενα νεφρο, απλα λεω.... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Thulogur said: 220000eur εχει ενα νεφρο, απλα λεω.... Μην τους βάζεις ιδέες... 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα