Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/c/601/mhxanes-ksyrismatos/m/78/Philips.html?keyphrase=bodygroom

Στο παρελθόν έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με την bodygroom. Ποια λέτε να επιλέξω; Έχετε ίσως να προτείνετε κάποια άλλη επιλογή;

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την πρωτη,καταρχας ανεβηκε η τιμη επειδη την πουλουν μονο 5 καταστηματα πλεον.

Ειναι πολυ καλη μηχανη εφοσον δεν αφηνεις τις τριχες να μεγαλώσουν ως το μεγιστο,αν δηλαδη δεν ξυριστεις για μηνες ολοκληρους θα ζοριστεις στο πρωτο ξυρισμα.

Αν δεν εχεις πολυ μεγαλες τριχες και η μηχανη ειναι καθαρη το ξυρισμα ειναι πολυ καλο και πολυ γρηγορο και ειναι πραγματικα αδυνατον να κοπεις.

Απο οποια γωνία και να τις παρεις δηλαδη οσο αβολο και αν ειναι δεν θα κοπεις αν οι τριχες δεν ειναι μεγαλες.

Πιθανόν και η αλλη να ειναι η ιδια απλα να εχει 1 ωρα φορτισης αντι για 8,αν ειναι ετσι σε συμβουλευω να παρεις την πρωτη.

Υ.Γ δεν δουλευει καλα ακομα και σε ελαχιστα βρεγμενο σωμα,δεν ξερω γιατι θα το εκανε αλλωστε κανεις αυτο αλλα το αναφερω.

Επεξ/σία από DYEL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε και τα οπίσθια μέσα,μη το περιορίζεις το θέμα,υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται.

Και το γατάκι.

Επεξ/σία από opera
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω μία από τα LIDL που έχει ίδια κεφαλή με τις Philips ,παίρναι και χτενάκι,το πρόβλημα είναι ότι στομώνει αμέσως από τις τρίχες γιατί έχω πολλές και μεγάλες.

Πιό καλή και γρήγορη δουλειά κάνω με μια κουρευτική.

• Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, slk200gr said:

παρε μια αποτριχωτικη κρεμα και θα με θυμηθεις

Ότι πρέπει για να «μπαίνεις» με έγκαυμα μετά, απόλαυση σκέτη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κερδίζεις πόντους λέει χωρίς θάμνο ε.

Πρόσεχε το υγρό πυρ μην αρπάξεις εκεί γιατί δεν σε σώνει ούτε η εμάκ

Επεξ/σία από mynam3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tz3s είπε

Παιδια να τον ξυριζεται για να μεγαλοδειχνει!!!

«Της κοντής ψ@λής της φταίν οι τρίχες» λένε... :D  

• Thanks 1
Δημοσ.

Τις τρίχες εκεί κάτω τις κουρεύουμε. Δεν τις ξυρίζουμε λες και θα παίξουμε σε καμιά τσόντα.

Δημοσ.

Να τις παίρνεις με πολυχρησιμοποιημένα ξυραφάκια (π.χ. Gillette Mach3) ώστε να μην είναι αρκετά κοφτερά. Αντί για αφρό ξυρίσματος, κάνε λίγη σαπουνάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...