vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά είναι παράνομο αυτό με τα 50 λεπτά?
BritGreek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ziaba είπε το γράφει και; κανονικά η τράπεζά πρέπει να κόβει απόδειξή ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών υπ αριθμό τάδε, ΦΠΑ τόσο κτλ το κάνει όχι ... τουλάχιστον εγώ δεν το βλέπω Φίλε μου δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Η τραπεζική απόδειξη, είναι απόδειξη και η προμήθεια δεν είναι κρυφή. Επίσης, δεν υφίσταται ΦΠΑ στις προμήθειες των τραπεζών και η προμήθεια είναι συγκεκριμένη ανά τράπεζα, όπως είναι και συγκεκριμένη (1,40) στα ΕΛΤΑ για πληρωμές προς το δημόσιο. Μόνο που επειδή τα ΕΛΤΑ δεν έχουν τα ίδια παραστατικά, σου βγάζουν απόδειξη, που γράφει ξεκάθαρα την επιπλέον χρέωση. 26 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Τελικά είναι παράνομο αυτό με τα 50 λεπτά? 3 λεπτά πριν, isay είπε Αν δεν σου κόψει αποδειξη, είναι. Με κάνατε και ζήτησα σήμερα απόδειξη για τα 50 λεπτά για να δω τι θα μου πει, κάπου στα Βόρεια Προάστια. Εννοείται ότι δεν μου έδωσε και μου απάντησε ότι το ψιλικατζίδικο δεν παρέχει υπηρεσίες, άρα δεν μπορεί να κόψει απόδειξη για την κάρτα, γιατί θέλει διαφορετικό ΚΑΔ (κωδικός δραστηριότητας στην εφορία). Πουλάει εμπορεύματα που αγοράζει με τιμολόγιο. Οι κάρτες είναι άυλο εμπόρευμα και το μηχάνημα παρέχει την απόδειξη που μπορεί να μου δώσει. Μα, του λέω, εσύ δεν παίρνεις 10. Παίρνεις 10,50. Απάντηση "δεν είναι παράνομο, γίνεται με την άδεια της εταιρείας του μηχανήματος, αφού δεν είναι δική μου υπηρεσία αυτό. Το έχω στο χώρο μου για να εξυπηρετώ. Όμως έχει λογική γιατί εγώ καίω ρεύμα και πληρώνω τηλεφωνική γραμμή για να μπορείτε εσείς να βάζετε κάρτα εκτός ωραρίου καταστημάτων, αλλά δεν έχω κανένα κέρδος από αυτό. Μας είπαν τις 10ρες να τις πουλάμε 10,50. Αν σας φαίνονται πολλά τα 50 λεπτά, τότε πιστέψτε με, δεν θα βρίσκετε κάρτες σε κανένα ψιλικατζίδικο σε λίγο καιρό." Κάπως έτσι μου τα είπε.
xrist0s4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, BritGreek είπε Φίλε μου δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Η τραπεζική απόδειξη, είναι απόδειξη και η προμήθεια δεν είναι κρυφή. Επίσης, δεν υφίσταται ΦΠΑ στις προμήθειες των τραπεζών και η προμήθεια είναι συγκεκριμένη ανά τράπεζα, όπως είναι και συγκεκριμένη (1,40) στα ΕΛΤΑ για πληρωμές προς το δημόσιο. Μόνο που επειδή τα ΕΛΤΑ δεν έχουν τα ίδια παραστατικά, σου βγάζουν απόδειξη, που γράφει ξεκάθαρα την επιπλέον χρέωση. Με κάνατε και ζήτησα σήμερα απόδειξη για τα 50 λεπτά για να δω τι θα μου πει, κάπου στα Βόρεια Προάστια. Εννοείται ότι δεν μου έδωσε και μου απάντησε ότι το ψιλικατζίδικο δεν παρέχει υπηρεσίες, άρα δεν μπορεί να κόψει απόδειξη για την κάρτα, γιατί θέλει διαφορετικό ΚΑΔ (κωδικός δραστηριότητας στην εφορία). Πουλάει εμπορεύματα που αγοράζει με τιμολόγιο. Οι κάρτες είναι άυλο εμπόρευμα και το μηχάνημα παρέχει την απόδειξη που μπορεί να μου δώσει. Μα, του λέω, εσύ δεν παίρνεις 10. Παίρνεις 10,50. Απάντηση "δεν είναι παράνομο, γίνεται με την άδεια της εταιρείας του μηχανήματος, αφού δεν είναι δική μου υπηρεσία αυτό. Το έχω στο χώρο μου για να εξυπηρετώ. Όμως έχει λογική γιατί εγώ καίω ρεύμα και πληρώνω τηλεφωνική γραμμή για να μπορείτε εσείς να βάζετε κάρτα εκτός ωραρίου καταστημάτων, αλλά δεν έχω κανένα κέρδος από αυτό. Μας είπαν τις 10ρες να τις πουλάμε 10,50. Αν σας φαίνονται πολλά τα 50 λεπτά, τότε πιστέψτε με, δεν θα βρίσκετε κάρτες σε κανένα ψιλικατζίδικο σε λίγο καιρό." Κάπως έτσι μου τα είπε. Κάνε του μια καταγγελια...Στο λέω κ εγώ που είμαι συνάδελφος του και τα έχω ψάξει ότι σου λέει μπαρουφες. Παίρνει κ πολλά...20-30 λεπτά είναι οκ.Αυτος λογικά δεν έχει βάλει ούτε το κουμπί παροχής υπηρεσιών στη μηχανή.
BritGreek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Κάνε του μια καταγγελια...Στο λέω κ εγώ που είμαι συνάδελφος του και τα έχω ψάξει ότι σου λέει μπαρουφες. Παίρνει κ πολλά...20-30 λεπτά είναι οκ.Αυτος λογικά δεν έχει βάλει ούτε το κουμπί παροχής υπηρεσιών στη μηχανή. Καταγγελία δεν θα του κάνω στην άλλη άκρη της Αττικής, αλλά πλέον θα το γνωρίζω και θα ζητώ απόδειξη. Επειδή δίνουμε καρτοκινητά στους εξωτερικούς συνεργάτες μας, για να είμαι ειλικρινής, απόδειξη για τα 50 λεπτά δεν έχω πάρει ποτέ, πουθενά στην Αττική και, πίστεψέ με, είναι μια διαδικασία που κάνω συνέχεια.
isay Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Ο συγκεκριμένος ήταν διαβασμένος, ειχε πακέτο δικαιολογίες και μπράβο του. Γέλασα με το "δεν είναι παράνομο,γίνεται με την άδεια της εταιρείας του μηχανήματος", λες και η εταιρεία ορίζει νομοθετικά τι ειναι και τι δεν ειναι παράνομο. Υποψιάζομαι σοβαρά οτι ειναι "μουλωχτή προτροπή" της εταιρείας, να ζητάνε 50 λεπτα, γιατί δεν μπορεί σε τοσο συντομο διάστημα, σε ολη την Ελλάδα να ζητάνε το ιδιο ποσό. Για μένα το μεγαλύτερο κορόιδο είναι ο ίδιος ο μαγαζάτορας, γιατί αν πέσει σε κάποιο τυπικό και του κάτσει καταγγελία, σε αυτόν θα μπει το προστιμο και οχι στη εταιρεία. Επισης κοροιδο ειναι, γιατί αυτός παιρνει την αρνητική εικόνα και χάνει πελάτες. Αν η εταιρεία άλλαζε τη χρεωση και ελεγε οτι για 10 paysafe θα ππληρώνετε 10,50 (ή 11) ο τελικός αγοραστης θα εβριζε την εταιρεία και οχι το γειτονα μαγαζάτορα. Επισης γέλασα με το "Αν σας φαίνονται πολλά τα 50 λεπτά, τότε πιστέψτε με, δεν θα βρίσκετε κάρτες σε κανένα ψιλικατζίδικο σε λίγο καιρό" γιατί η απάντηση ειναι οτι η εταιρεία θέλει τα λεφτά μου, αν δεν μου πουλα (δεν αγοράζω) αυτή χάνει χρήματα, όπως επισης ο ιδιος θα χάνει πολλες πωλησεις, γιατι η paysafe ειναι κραχτής μπας και πάρω κατι αλλο απο το μαγαζί. Δεν με "εξυπηρετεί", αλλά εμμεσα με παρακαλά να μπω στο μαγαζί του. Στο διαταύτα. Το αν θελει κάποιος να πληρώνει μαυρα +50λεπτα (που αυριο μπορει να γινει 1 ευρω,, κλπ) ειναι δικό του θέμα. Φταίχτης δεν ειναι ο μαγαζάτορας, φταίχτης ειναι η εταιρεία και συναυτουργος ειμαστε εμεις οι αγοραστές. Αντι η εταιρεία να παιρνει πίπες απο τους μαγαζάτορες να πουλάνε τα δικά τους προϊόντα, τους βάζει να τσακώνονται με τους πελάτες τους. Αφου δεν το βλέπουν οι μαγαζάτορες, πρεπει να τους λέμε εμεις (για τους γειτονες μας πάντα) Δεν ψωνιζω paysafe (τις θεωρώ πολύ κακή μεθοδο πληρωμής), αλλά αν χρειάζονταν για κάποιο ειδικό λογο να ψωνίσω, λογω του +50, θα τις αγοραζα απο το lidl (οπου 20=20) και θα συνεχιζα να πηγαινω στο γειτονα μαγαζατορα να του λεω καλημέρα και να παιρνω κάτι αλλο που εχει. 42 λεπτά πριν, BritGreek είπε Με κάνατε και ζήτησα σήμερα απόδειξη για τα 50 λεπτά για να δω τι θα μου πει, κάπου στα Βόρεια Προάστια. Εννοείται ότι δεν μου έδωσε και μου απάντησε ότι το ψιλικατζίδικο δεν παρέχει υπηρεσίες, άρα δεν μπορεί να κόψει απόδειξη για την κάρτα, γιατί θέλει διαφορετικό ΚΑΔ (κωδικός δραστηριότητας στην εφορία). Πουλάει εμπορεύματα που αγοράζει με τιμολόγιο. Οι κάρτες είναι άυλο εμπόρευμα και το μηχάνημα παρέχει την απόδειξη που μπορεί να μου δώσει. Μα, του λέω, εσύ δεν παίρνεις 10. Παίρνεις 10,50. Απάντηση "δεν είναι παράνομο, γίνεται με την άδεια της εταιρείας του μηχανήματος, αφού δεν είναι δική μου υπηρεσία αυτό. Το έχω στο χώρο μου για να εξυπηρετώ. Όμως έχει λογική γιατί εγώ καίω ρεύμα και πληρώνω τηλεφωνική γραμμή για να μπορείτε εσείς να βάζετε κάρτα εκτός ωραρίου καταστημάτων, αλλά δεν έχω κανένα κέρδος από αυτό. Μας είπαν τις 10ρες να τις πουλάμε 10,50. Αν σας φαίνονται πολλά τα 50 λεπτά, τότε πιστέψτε με, δεν θα βρίσκετε κάρτες σε κανένα ψιλικατζίδικο σε λίγο καιρό." Κάπως έτσι μου τα είπε. Ιδεα open source για οποιον θέλει να την κάνει. Site και app με λίστες και χάρτη απο ποια ψιλικατζίδικα ΔΕ ζητάνε προμηθεια, με συνεισφορά απο τους χρήστες και τα έξοδα απο διαφημισεις (και οχι μονο). Θα ήταν "χτυπημα" για την εταιρεία, άμμεσο και έμμεσο, αλλά κυρίως εργαλείο πιεσης των μαγαζατορων προς την εταιρεία, που τώρα εναν-εναν τους κρατά απο τα ... αυτια. 3
NemeSis1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, isay είπε Ο συγκεκριμένος ήταν διαβασμένος, ειχε πακέτο δικαιολογίες και μπράβο του. Γέλασα με το "δεν είναι παράνομο,γίνεται με την άδεια της εταιρείας του μηχανήματος", λες και η εταιρεία ορίζει νομοθετικά τι ειναι και τι δεν ειναι παράνομο. Υποψιάζομαι σοβαρά οτι ειναι "μουλωχτή προτροπή" της εταιρείας, να ζητάνε 50 λεπτα, γιατί δεν μπορεί σε τοσο συντομο διάστημα, σε ολη την Ελλάδα να ζητάνε το ιδιο ποσό. Για μένα το μεγαλύτερο κορόιδο είναι ο ίδιος ο μαγαζάτορας, γιατί αν πέσει σε κάποιο τυπικό και του κάτσει καταγγελία, σε αυτόν θα μπει το προστιμο και οχι στη εταιρεία. Επισης κοροιδο ειναι, γιατί αυτός παιρνει την αρνητική εικόνα και χάνει πελάτες. Αν η εταιρεία άλλαζε τη χρεωση και ελεγε οτι για 10 paysafe θα ππληρώνετε 10,50 (ή 11) ο τελικός αγοραστης θα εβριζε την εταιρεία και οχι το γειτονα μαγαζάτορα. Επισης γέλασα με το "Αν σας φαίνονται πολλά τα 50 λεπτά, τότε πιστέψτε με, δεν θα βρίσκετε κάρτες σε κανένα ψιλικατζίδικο σε λίγο καιρό" γιατί η απάντηση ειναι οτι η εταιρεία θέλει τα λεφτά μου, αν δεν μου πουλα (δεν αγοράζω) αυτή χάνει χρήματα, όπως επισης ο ιδιος θα χάνει πολλες πωλησεις, γιατι η paysafe ειναι κραχτής μπας και πάρω κατι αλλο απο το μαγαζί. Δεν με "εξυπηρετεί", αλλά εμμεσα με παρακαλά να μπω στο μαγαζί του. Στο διαταύτα. Το αν θελει κάποιος να πληρώνει μαυρα +50λεπτα (που αυριο μπορει να γινει 1 ευρω,, κλπ) ειναι δικό του θέμα. Φταίχτης δεν ειναι ο μαγαζάτορας, φταίχτης ειναι η εταιρεία και συναυτουργος ειμαστε εμεις οι αγοραστές. Αντι η εταιρεία να παιρνει πίπες απο τους μαγαζάτορες να πουλάνε τα δικά τους προϊόντα, τους βάζει να τσακώνονται με τους πελάτες τους. Αφου δεν το βλέπουν οι μαγαζάτορες, πρεπει να τους λέμε εμεις (για τους γειτονες μας πάντα) Δεν ψωνιζω paysafe (τις θεωρώ πολύ κακή μεθοδο πληρωμής), αλλά αν χρειάζονταν για κάποιο ειδικό λογο να ψωνίσω, λογω του +50, θα τις αγοραζα απο το lidl (οπου 20=20) και θα συνεχιζα να πηγαινω στο γειτονα μαγαζατορα να του λεω καλημέρα και να παιρνω κάτι αλλο που εχει. Ιδεα open source για οποιον θέλει να την κάνει. Site και app με λίστες και χάρτη απο ποια ψιλικατζίδικα ΔΕ ζητάνε προμηθεια, με συνεισφορά απο τους χρήστες και τα έξοδα απο διαφημισεις (και οχι μονο). Θα ήταν "χτυπημα" για την εταιρεία, άμμεσο και έμμεσο, αλλά κυρίως εργαλείο πιεσης των μαγαζατορων προς την εταιρεία, που τώρα εναν-εναν τους κρατά απο τα ... αυτια. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, τα μαγαζια κάποτε ζούσανε από τσιγάρα και κάρτες, έβγαζαν και μεροκάματο μόνο από αυτά. Τώρα με τέτοια ποσοστά ΚΟΡΟΪΔΊΑ τα πιο πολλά μικρά θα κλείσουν και θα μείνουν οι αλυσίδες που μένουν 24 ώρες. Όπως και εσύ ο ίδιος είπες θα πάρεις την κάρτα σου από το σούπερ μάρκετ. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από NemeSis1990
BritGreek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει γίνει μεγάλη στροφή του κόσμου προς το ηλεκτρονικό τσιγάρο, με αποτέλεσμα να μην μπαίνει στα ψιλικατζίδικα πλέον ο κόσμος που μπαίνοντας για τσιγάρα θα έπαιρνε και κάτι άλλο. Στους υπόλοιπους που καπνίζουν ακόμα, βλέπω ότι κυρίως καπνό αγοράζουν, άρα δεν μπαίνουν και κάθε μέρα σε τέτοια μαγαζιά ή σταματούν σε κάποιο περίπτερο. Γνώμη μου.
isay Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, τα μαγαζια κάποτε ζούσανε από τσιγάρα και κάρτες, έβγαζαν και μεροκάματο μόνο από αυτά. Τώρα με τέτοια ποσοστά ΚΟΡΟΪΔΊΑ τα πιο πολλά μικρά θα κλείσουν και θα μείνουν οι αλυσίδες που μένουν 24 ώρες. Όπως και εσύ ο ίδιος είπες θα πάρεις την κάρτα σου από το σούπερ μάρκετ. 1 λεπτό πριν, BritGreek είπε Έχει γίνει μεγάλη στροφή του κόσμου προς το ηλεκτρονικό τσιγάρο, με αποτέλεσμα να μην μπαίνει στα ψιλικατζίδικα πλέον ο κόσμος που μπαίνοντας για τσιγάρα θα έπαιρνε και κάτι άλλο. Στους υπόλοιπους που καπνίζουν ακόμα, βλέπω ότι κυρίως καπνό αγοράζουν, άρα δεν μπαίνουν και κάθε μέρα σε τέτοια μαγαζιά ή σταματούν σε κάποιο περίπτερο. Γνώμη μου. Θα συμφωνήσω και με τους δυο σας (όντας και καπνιστής). Πραγματικά σπάνια θα ψωνισω κάτι αλλο εκτος απο τσιγάρα, νερακι, αντε μια στο τοσο ενα αναψυκτικο και παγωτο και αυτό με βάση τη στατιστική. Paysafe τα θεωρω πεταμενα λεφτα, και κάρτες κινητής των γονιών μου τις ανανεώνω ηλεκτρονικα (σιγα μην τρεχω περιπτερο, αγοραζω κάρτα, πηγαινω στο πατρικό, να δω αν το κινητο τους ειναι φορτισμένο, να πάρω το νουμερο και να πατω πλήκτρα - αντε γεια) , αλλά επισης δεν πηγαινω κάθε μερα σουπερ μαρκετ. Η βολη του περιπτερου, του γειτονα που θα πουμε και μια μαλακια μου αρέσει και την επιθυμω. Αντι λοιπον οι ίδιοι με κάποιο τρόπο να δράσουν μοιρολατρικά γινονται κοροιδα των εταιρειών που με μαθηματική λογική θα τους οδηγήσει σε χρεωκοπία. Αν πχ μαζευτουν 5-10-20-50 ψιλικατζιδικα σε ιδια περιοχή, οτι θα σταματήσουν να πουλάνε τσιγάρα και κάρτες κινητής, αν σε αυτά που ειναι στη λιστα δεν τους δώσουν καλύτερη προμήθεια απο τους προμηθευτες, θα εχουν ελπιδα να μην κλείσουν. ΔΕΝ ειμαι στο χώρο, είμαι πελαης, βλέπω τι γινεται, θα στεναχωρηθώ αν αυριο δεν θα πω καλημερα στην Κυρα-Ελενη στη γωνια
dancer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 το ξαναγραφω οπως και πολυ καλα σας απαντησε για τα 50 λεπτα σε λιγο δε θα μεινει τπτ μικρο ορθιο και θα πεθαινεις απο τη διψα στις 10 το βραδυ επειδη δε θα βρισκεις τπτ ανοιχτο, και επειδη ο νεοελληνας το παιζει εξυπνος επειδη το πραγμα ειναι αλυσιδα μην περιμενεις αυτος που θα κλεισει το μαγαζι του οτι θα εχει λεφτα να αγορασει απο εκει που εσυ δουλευεις ως υπαλληλος και αμα μια μερα σε απολυσουν καλα θα σου κανουν τοτε και θα γελαει μαζι σου ο μαγαζοτορας
tsioulak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Παντως στο μαγαζι που δουλευω εγω, μια χαρα κοβεται αποδειξη 10,50 και τα 0,50 εχουν κανονικα ΦΠΑ 24%. Οποτε ή μαλακια ειπε ο ψιλικατζης στον παραπανω ή εχει καμια περιεργη ταμειακη που δεν μπορει να κοψει προμηθεια (νομιζω οτι σε αυτην την περιπτωση θα επρεπε να κοψει χειρογραφη αποδειξη αλλα δεν ειμαι και σιγουρος).
NemeSis1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, tsioulak είπε Παντως στο μαγαζι που δουλευω εγω, μια χαρα κοβεται αποδειξη 10,50 και τα 0,50 εχουν κανονικα ΦΠΑ 24%. Οποτε ή μαλακια ειπε ο ψιλικατζης στον παραπανω ή εχει καμια περιεργη ταμειακη που δεν μπορει να κοψει προμηθεια (νομιζω οτι σε αυτην την περιπτωση θα επρεπε να κοψει χειρογραφη αποδειξη αλλα δεν ειμαι και σιγουρος). Πες μας πληροφορίες πχ ποσα 50λεπτα την μέρα βγάζεις από κάρτες 42 λεπτά πριν, isay είπε Θα συμφωνήσω και με τους δυο σας (όντας και καπνιστής). Πραγματικά σπάνια θα ψωνισω κάτι αλλο εκτος απο τσιγάρα, νερακι, αντε μια στο τοσο ενα αναψυκτικο και παγωτο και αυτό με βάση τη στατιστική. Paysafe τα θεωρω πεταμενα λεφτα, και κάρτες κινητής των γονιών μου τις ανανεώνω ηλεκτρονικα (σιγα μην τρεχω περιπτερο, αγοραζω κάρτα, πηγαινω στο πατρικό, να δω αν το κινητο τους ειναι φορτισμένο, να πάρω το νουμερο και να πατω πλήκτρα - αντε γεια) , αλλά επισης δεν πηγαινω κάθε μερα σουπερ μαρκετ. Η βολη του περιπτερου, του γειτονα που θα πουμε και μια μαλακια μου αρέσει και την επιθυμω. Αντι λοιπον οι ίδιοι με κάποιο τρόπο να δράσουν μοιρολατρικά γινονται κοροιδα των εταιρειών που με μαθηματική λογική θα τους οδηγήσει σε χρεωκοπία. Αν πχ μαζευτουν 5-10-20-50 ψιλικατζιδικα σε ιδια περιοχή, οτι θα σταματήσουν να πουλάνε τσιγάρα και κάρτες κινητής, αν σε αυτά που ειναι στη λιστα δεν τους δώσουν καλύτερη προμήθεια απο τους προμηθευτες, θα εχουν ελπιδα να μην κλείσουν. ΔΕΝ ειμαι στο χώρο, είμαι πελαης, βλέπω τι γινεται, θα στεναχωρηθώ αν αυριο δεν θα πω καλημερα στην Κυρα-Ελενη στη γωνια Δεν πουλάς τσιγάρο/κάρτα ίσον τέλος το μαγαζάκι σου
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 10.50 για κάρτα των 10 και τελικα στο κινητό μπαίνουν 8 κατι....tragic!
tsioulak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε Πες μας πληροφορίες πχ ποσα 50λεπτα την μέρα βγάζεις από κάρτες Πρωτον δεν βγαζω εγω χρηματα, το αφεντικο βγαζει, εγω πληρωνομαι με μισθο. Δευτερον, κατα μεσο ορο 5-10 καρτες την ημερα κοβονται, αρα 2,5 με 5 ευρω την ημερα απο τα 50λεπτα μειων το ΦΠΑ 24% αρα 1,9 με 3,8 ευρω. Κατα μεσο ορο παντα, μπορει να κατσει μερα που θα φυγουν 15 καρτες αλλα μπορει να περασει και μερα που θα φυγει μονο 1.
doctor2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, θέλω κάποια ενημέρωση για αυτές τις paysafe κάρτες που πωλούνται σε περίπτερα και Σούπερ Μάρκετ. Μπορούμε να τις συνδέσουμε σε λογαριασμό Paypal;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα