kallair Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 LOL oλοι εσεις που λετε για τις ερωτησεις στο "τι δουλεια κανεις", κλπ, μην απαντησετε οταν σας ρωτησει ο ιδιοκτητης του σπιτιου που σας ενδιαφερει.. και αν βρειτε ποτε σπιτι να νοικιασετε, γραψτε μου!
Alexandros7474 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, kallair είπε LOL oλοι εσεις που λετε για τις ερωτησεις στο "τι δουλεια κανεις", κλπ, μην απαντησετε οταν σας ρωτησει ο ιδιοκτητης του σπιτιου που σας ενδιαφερει.. και αν βρειτε ποτε σπιτι να νοικιασετε, γραψτε μου! Φίλε δεν ξέρουν γιατί δεν έχουν νοικιάσει . Απλά γράφουνε μια ανακρίβεια και το θεωρούν και καλά μαγκιά .
Ottobock Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 37 minutes ago, kallair said: LOL oλοι εσεις που λετε για τις ερωτησεις στο "τι δουλεια κανεις", κλπ, μην απαντησετε οταν σας ρωτησει ο ιδιοκτητης του σπιτιου που σας ενδιαφερει.. και αν βρειτε ποτε σπιτι να νοικιασετε, γραψτε μου! Εντάξει θα σου Γράψουμε,αλλά έχουμε και κάποιες επιφυλάξεις να ξέρεις..😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα