Conan2046 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Eldir13 είπε Έγραψα πιο πάνω πως γίνεται σε φετινές συνδρομές... θέλει πληρωμένο vpn στη Smart TV ισχύει αυτό και στις τηλεοράσεις με android tv;
alxnt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Παίδες στα turkish πακέτα πλέον έχει αστερίσκο που αναφέρει: *Available only in Türkiye and cannot be used in other countries. Λογικά θα θέλει vpn για να μπορείς να δεις. Δεν έχω ανανεώσει ακόμα και δεν ξέρω πρακτικά αν είναι έτσι.
stavros750 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 25 minutes ago, alxnt said: Παίδες στα turkish πακέτα πλέον έχει αστερίσκο που αναφέρει: *Available only in Türkiye and cannot be used in other countries. Λογικά θα θέλει vpn για να μπορείς να δεις. Δεν έχω ανανεώσει ακόμα και δεν ξέρω πρακτικά αν είναι έτσι. Το έχουμε συζητήσει παραπάνω, απαιτείται vpn πλέον. Συγκεκριμένα στο login και μπορείς να το κλείσεις για όσο παραμένεις συνδεδεμένος. Στο κινητό αν δεν κάνω λάθος, δεν σε αποσυνδέει, επομένως μία στο τόσο θα το χρειαστείς. Σε android tv και laptop που έχει περισσότερα logins το θέλει οριακά μόνιμα.
yiannis1908 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ειναι κλειδωμενα ολα τα replay κτλ των προηγουμενων σεζον. Αν δεν εχετε vpn μη το κανετε δε δουλευει σε καμια συσκευη smart Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από yiannis1908
Aggelos_INSM Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, yiannis1908 είπε Ειναι κλειδωμενα ολα τα replay κτλ των πρηγουμενων σεζον. Αν δεν εχετε vpn μη το κανετε δε δουλευει σε καμια συσκευη smart Δουλευει με chromecast απο κινητο σε smart? Ή πάλι θελει vpn?
yiannis1908 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, Aggelos_INSM said: Δουλευει με chromecast απο κινητο σε smart? Ή πάλι θελει vpn? Δεν το γνωριζω, σε τηλ και λαπτοπ που δοκιμασα μονο vpn.
belalik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Να ρωτήσω κάτι. Για εμάς που ΔΕΝ το έχουμε κάνει στο παρελθόν - τι κάνουμε? Απλώς αγοράζουμε με ενεργοποιημένο VPN και IP Τουρκίας? Και ενδεχομένως μετά χρειαζόμαστε επίσης ενεργοποιημένο VPN κατά την παρακολούθηση? Πάντα για PC μιλάω.
Aggelos_INSM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, yiannis1908 είπε Δεν το γνωριζω, σε τηλ και λαπτοπ που δοκιμασα μονο vpn. Οποτε βαζεις vpn οποτε κανεις log in μονο και μετα μπορεις να το βγαλεις?
bobabis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου καμια χωρα φτηνοτερη της ελλαδος παιζει ? πχ ινδια κτλ ?
alxnt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, bobabis said: καμια χωρα φτηνοτερη της ελλαδος παιζει ? πχ ινδια κτλ ? Είχα τσεκάρει κάτι σερβιες, ουκρανιες γύρω στα 31€. Ινδία νομίζω δεν το δείχνει.
yiannis1908 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Aggelos_INSM said: Οποτε βαζεις vpn οποτε κανεις log in μονο και μετα μπορεις να το βγαλεις? Αν το βγάλεις σε πετάει με σφάλμα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε περιεχόμενο. Γενικά η πλατφόρμα συμπεριφέρεται ανορθόδοξα, στο 5λεπτο θεωρείς ότι είναι όλα οκ αλλά μετά επανέρχεται σε Geolock. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από yiannis1908
bobabis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, alxnt είπε Είχα τσεκάρει κάτι σερβιες, ουκρανιες γύρω στα 31€. Ινδία νομίζω δεν το δείχνει. λογικα θα γινεται το ιδιο ομως θα χρειαζεται vpn.....
alxnt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Ήταν annual pass. Νομίζω οτι μονο για Τουρκία εχουν δημιουργήσει τα geo restricted πακέτα.
pappao Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, bobabis είπε καμια χωρα φτηνοτερη της ελλαδος παιζει ? πχ ινδια κτλ ? Καλημέρα, το πιο φθηνό για φέτος (εκτός Τουρκίας) είναι Ρωσία στα 29€. Μετά έρχονται Βουλγαρία, Σερβία και κανά 2 άλλες στα 31€. Και Ινδία που έχει σε $ είναι γύρω στα 31-32€. 1
bobabis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, alxnt είπε Ήταν annual pass. Νομίζω οτι μονο για Τουρκία εχουν δημιουργήσει τα geo restricted πακέτα. καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση.... αυτο οτι μονο για τουρκια υπαρχει georestriction μπορουμε να το τσεκαρουμε απο καπου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα