NemeSis1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kolumvitis είπε Ρε μπράβο το βρήκες! Και το έψαχνα το έψαχνα Κοίτα υπάρχουν οικογένειες που μια μάνα μεγάλωνε μόνη της το παιδί, υπάρχουν οικογένειες εργατών κτλ. Δεν γίνεται όλη σε μια χώρα να έχουν την άνεση που περιγράφεις. Και επίσης ανάλογα τι κάνεις στο εξωτερικό. Άλλο να πας για post-doc και άλλο να πας για εργάτης. μιλαω για ελληνα απο τα μεσαία και πανω οικονομικα στρωματα, αλλωστε σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε και οι περισσότεροι μαλλον εκει ανηκουμε Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από NemeSis1990
kolumvitis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε μιλαω για ελληνα απο τα μεσαία και πανω οικονομικα στρωματα, αλλωστε σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε και οι περισσότεροι μαλλον εκει ανηκουμε Ε υπάρχουν και άλλοι Προσωπικά πάντα ήθελα να ζήσω στο εξωτερικό ένα διάστημα για να δω και άλλα πράγματα (στον τομέα που είμαι γενικά μετράει πολύ) απλά τώρα με την κρίση σκέφτομαι μήπως είναι μόνιμο. Ότι δουλειά κυκλοφορεί ακούω κάτι 600ρικα και ξενερώνω. Κάνω διδακτορικό και βγάζω περισσότερα. Δε θέλω μετά το διδακτορικό μου να βγάζω το βασικό και έξω θεωρώ ότι έχει καλύτερες προοπτικές οπότε θέλω να πιστεύω ότι δε θα μαι με 5 συγκάτοικους.. αλλά θα δείξει
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, kolumvitis said: Είδα ένα ποστ στο φβ το οποίο έβγαζε αρκετή χολή για τους πτυχιούχους που έφυγαν στο εξωτερικό προσπαθώντας να βρουν μια δουλειά ώστε να αξιοποιήσουν τα προσόντα τους και όχι να έχουν (αν έχουν) μισθούς των 550 ευρών. Ποια η γνώμη σας; Δηλαδη σε χωρα που πανε Συνταγμα και στηνουν χορους, τι ακριβως εσυ περιμενες να πιστευουν για τους μεταναστες στο εξωτερικο οι εγχωριοι δημοσιοι υπαλληλοι και δοκιμαστες ολων των ειδων καφε ; Προφανως αν φυγουν ολα τα μυαλα απο Ελλαδα δε θα μεινουν κοροιδα να τους συντηρουν. 3
Fortistis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NemeSis1990 είπε Εγώ θα πω ότι πρέπει να εχετε αποτύχει στη ζωή σας ή οι γονείς σας, αν τόσα χρόνια στο πάρτυ που γίνονταν στην Ελλάδα δεν αγοράσατε σπίτια. Εγώ έχω σπίτια που νοικιάζω και το χρήμα μπαίνει κάθε μήνα τσέπη. Και φυσικά δεν μένω Ελλάδα αλλά το κουμάντο μου το έκανα. Και ναι είναι μεγάλη αποτυχία να ζεις σαν πλεμπα στο εξωτερικό, έχω γνωστό που του στέλνει ο μπαμπάς λεφτά για να βγαίνει ο μήνας στην Σουηδία. Για γέλια και για κλάματα. Και ο τύπος μένει με άλλους 3 στην τρύπα του. Εγώ έχω να πω, πως πρέπει κανείς να είναι πολύ αποτυχημένος όταν το μόνο που έχει είναι τα σπίτια από τα λεφτά των γονιών του. Όταν μάλιστα δε, όχι μόνο δεν έχει κάτι άλλο να επιδείξει αλλά περηφανεύεται για την κατάντια του αυτή, τότε όχι απλά είναι αποτυχημένος αλλά είναι εντελώς για λύπηση. Και την φτώχεια την διορθώνεις με λεφτά. Το να είσαι αποτυχημένη ύπαρξη είναι που δεν διορθώνεται. 6 8
NemeSis1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fortistis είπε Εγώ έχω να πω, πως πρέπει κανείς να είναι πολύ αποτυχημένος όταν το μόνο που έχει είναι τα σπίτια από τα λεφτά των γονιών του. Όταν μάλιστα δε, όχι μόνο δεν έχει κάτι άλλο να επιδείξει αλλά περηφανεύεται για την κατάντια του αυτή, τότε όχι απλά είναι αποτυχημένος αλλά είναι εντελώς για λύπηση. Και την φτώχεια την διορθώνεις με λεφτά. Το να είσαι αποτυχημένη ύπαρξη είναι που δεν διορθώνεται. ξυδακι φιλε, μαλλον οι γονεις σου απετυχαν και τωρα εχουν εσενα να δουλευεις για τα 500. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από NemeSis1990 1
Fortistis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, NemeSis1990 είπε ξυδακι φιλε Δεν υπάρχει λόγος φίλε. Δεν με έχεις πειράξει ούτε νευριασμένος είμαι. Ίσα-ίσα που σε λυπάμαι. Μήπως να το χρησιμοποιούσες εσύ το ξυδάκι Δηλαδή, όσα λεφτά έχει κάνεις, με γεια του με χαρά του. Δεν σχολίασα αυτό. Αυτό που σχολίασα είναι το πόσο για λύπηση είναι κάτι τύποι (π.χ., σαν και εσένα) που είναι τόσο άδειοι που το μόνο που έχουν είναι κατορθώματα των γονιών τους. Δηλαδή, όχι απλά δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι μόνοι τους στην ζωή που να είναι περήφανοι για αυτό, είναι τόσο άδειοι και ανίκανοι που περηφανεύονται για αυτά που έκανα άλλοι. 2 2
qwertyuiop2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε ξυδακι φιλε, μαλλον οι γονεις σου απετυχαν και τωρα εχουν εσενα να δουλευεις για τα 500. Xαίρομαι που απενοχοποιείται ο πλούτος στην Ελλάδα σιγά - σιγά. Έλεος με τους χριστιανούληδες του φετίχ με την εργασία. Αποτυχημένος είναι όποιος δεν καλοπερνά στη ζωή του, κανείς άλλος. 3
tritonas00 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από tritonas00 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε ξυδακι φιλε, μαλλον οι γονεις σου απετυχαν και τωρα εχουν εσενα να δουλευεις για τα 500. Εσύ από αυτά που γράφεις φαίνεται να αποτελείς άλλο ένα παράδειγμα ακαλλιέργητου εισοδηματία. Αυτό σου γράφει ο από πάνω. Δεν έχεις τίποτα να επιδείξεις σαν ύπαρξη, αυτό σου λέει.
citelis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά βρίσκω να βγάζει κάποιος λεφτά χωρίς να δουλεύει! Οι περισσότεροι δουλεύουν γιατί χρειάζονται χρήματα και δεν έχουν άλλο τρόπο να τα βγάλουν και όχι επειδή θεωρούν την εργασία κάτι ανώτερο. Αν μπορούσαν να κάθονται και να εισπράττουν θα το έκαναν! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από citelis 2
NemeSis1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Rzarector είπε Εσύ από αυτά που γράφεις φαίνεται να αποτελείς άλλο ένα παράδειγμα ακαλλιέργητου εισοδηματία. Αυτό σου γράφει ο από πάνω. Δεν έχεις τίποτα να επιδείξεις σαν ύπαρξη, αυτό σου λέει. δε ξερεις τι κανω στη ζωη μου. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι την περιοδο που το χρημα ερχοταν στην ελλαδα υπηρξαν ανθρωποι που δεν αγοραζαν bmw ουτε πηγαιναν στα μπουζουκια αλλα επενδυσαν για τις δυσκολες χρονιες που ηρθαν τωρα. 1 1
momotis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Βοηθάω λίγο να περάσουμε τη 2η σελίδα..
tritonas00 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε την περιοδο που το χρημα ερχοταν στην ελλαδα υπηρξαν ανθρωποι που δεν αγοραζαν bmw ουτε πηγαιναν στα μπουζουκια αλλα επενδυσαν για τις δυσκολες χρονιες που ηρθαν τωρα. Θα υπερθεματισω. Ελαχιστους ξερω που ειχαν μυαλο τοτε και τωρα κανουν ζωαρα. Οι περισσοτεροι, σαν κλασικοι ελληναραδες/ξεντεδες, τα εφαγαν και τωρα ψωμολυσανε και τους φταιει η Γερμανια Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από tritonas00 2
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, NemeSis1990 said: Εγώ θα πω ότι πρέπει να εχετε αποτύχει στη ζωή σας ή οι γονείς σας, αν τόσα χρόνια στο πάρτυ που γίνονταν στην Ελλάδα δεν αγοράσατε σπίτια. Εγώ έχω σπίτια που νοικιάζω και το χρήμα μπαίνει κάθε μήνα τσέπη. Και φυσικά δεν μένω Ελλάδα αλλά το κουμάντο μου το έκανα. Όταν το κριτήριο της επιτυχίας είναι να τρως δανεικά λεφτά που δεν αξίζεις. 🤮 Αλλά για τα μνημόνια φταίνε οι Γερμανοί παιδιά, να τα λέμε αυτά. 1 1 1
NemeSis1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, defacer είπε Όταν το κριτήριο της επιτυχίας είναι να τρως δανεικά λεφτά που δεν αξίζεις. 🤮 Αλλά για τα μνημόνια φταίνε οι Γερμανοί παιδιά, να τα λέμε αυτά. οχι δεν μιλαω για τα δανεικα , και φυσικα δεν φταινε οι γερμανοι για τα χαλια μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις