Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, villasg είπε

Ρε αγορια αυτα τα ανδρικα πραγματα τι λενε ? αξιζουν ?

Να πάρεις αυτή στη Τρίτη σειρα τέρμα δεξιά με τα γυαλάκια φαίνεται δυνατό εργαλείο :D

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, villasg είπε

Θυμάμαι μια ιστορία που παρήγγειλε κάποιος στην Αγγλία κάτι σχετικό και το κράτησαν στο τελωνείο ως μη επιτρεπτή εισαγωγή.  Πλήρωσε και πρόστιμο και είχε και νομικά τραβήγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα τυχαια επεσα πανω τους !!!!!

Ξέρουμε, ξέρουμε. Για έναν φίλο είναι 😛

Μπα τυχαια επεσα πανω τους !!!!!

😛

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mary είπε

Δες καλυτερα εδώ, γιατι το προηγουμενο λινκ ήταν απο κινητο

https://www.aliexpress.com/item/Bocan-Silicon-Gel-Insoles-Foot-Care-for-Plantar-Fasciitis-Heel-Spur-Shoe-Insoles-Shock-Absorption-Pads/32440483531.html?

Τα νουμερα ειναι οκ. Ανταποκρινονται σε πραγματικά. Εχω παρει το Ευ38 39 που λεει και μου ειναι μια χαρά.

Τους παρηγγειλα μολις .

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Με τέτοια τιμή έρχομαι εγώ να σου κάνω παρέα! :lol:

Σοβαρά όμως τώρα γιατί επιλέγετε Aliexpress και όχι ebay από ότι βλέπω ουσιαστικά ίδια πράγματα έχει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Δέλτα είπε

Με τέτοια τιμή έρχομαι εγώ να σου κάνω παρέα! :lol:

Σοβαρά όμως τώρα γιατί επιλέγετε Aliexpress και όχι ebay από ότι βλέπω ουσιαστικά ίδια πράγματα έχει.

Σε μερικά πράγματα το Ali έχει πιο αξιοπιστία και καλύτερες τιμές στο Ebay έχουμε γεμίσει απατεώνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα παιδιά, μη μας κάνει κοιλιές το τόπικ. Γράφτε κι άλλα γκάτζετς. Εγώ έχω πολλά, αλλά θα τα βγάζω λίγα - λίγα.

Ζεστά κι αστεία γάντια. Κάνουν όντως αυτό που λένε, και το κάνουν αξιοπρεπώς. Δηλ. για σύντομες χειμερινές κλήσεις και για χειρισμό οθονών αφής χωρίς να τα βγάλεις δε με απογοήτευσαν ποτέ. Τα πήρα και στην κοπέλα και κάναμε κλήσεις παλαβομάρας παρέα.

Φοβερή εξοικονόμηση ρεύματος από ψυγεία, κρυφούς φωτισμούς, λάμπες γραφείων κλπ. Μέχρι πριν 1-2 χρόνια δεν κυκλοφορούσαν σοβαρά led σε αυτά τα μεγέθη. Τα παρατιθέμενα έχουν συμβάλει (μαζί με τις φίλιπς του καυκά) στο να πέσουν οι λογαριασμοί ρεύματος σχεδόν στο μισό, σε 2 σπίτια. Μιλάμε για αποσβέσεις ταχύτατες που σύντομα μετατρέπονται σε καθαρά κέρδη.

Επεξ/σία από qwertyuiop2
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελικα εκανα παραγγελια πρωτη φορα απο aliexpress βαζοντας τα στοιχεια της καρτας κατευθειαν . Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ξερετε για ποιο λογο μου κρατησε 14 ευρω ενω η παραγγελια ηταν λιγο κατω απο 11; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koularasss είπε

Τελικα εκανα παραγγελια πρωτη φορα απο aliexpress βαζοντας τα στοιχεια της καρτας κατευθειαν . Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ξερετε για ποιο λογο μου κρατησε 14 ευρω ενω η παραγγελια ηταν λιγο κατω απο 11; 

Μηπως ειχε καποιο προιον μεταφορικα και δεν το προσεξες;

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, koularasss είπε

Υπαρχει καποιος τροπος να πληρωσω με paypal; ή ειναι ασφαλες να βαλω καρτα απευθειας;

Paypal δεν εχει απο οσο εχω δει. Εγω αυτο που κανω ειναι οτι χρησιμοποιω μια καρτα χρεωστικη που ο λογαριασμος δεν εχει πολλα λεφτα μεσα.

Βαζε εκει λεφτα που να μην σε νοιαζει να και να γινει κατι.

Προσωπικα 1 χρονο τωρα δεν εχω δει κατι περιεργο.

Δημοσ.
Στις 18/9/2018 στις 11:19 ΠΜ, YourTrueLegend είπε

Και κατι ακομα που επισης δεν ξερω αν υπαρχει καν ή αν ειναι αποκυημα της νοσηρης μου φαντασιας:

Εχω 1χ πληκτρολογιο- 1χ ποντικι και 2 υπολογιστες στο ιδιο γραφειο. Υπαρχει κατι σαν USB switchaki για να τα συνδεσω ολα πανω του και να επιλεγω με ενα διακοπτακι σε ποιον υπολογιστη θα παιζουν καθε φορα; 1. Δεν θελω να παιζουν ταυτοχρονα και στους 2 (αν ειναι ανοιχτοι και οι δυο). 2. Δεν θελω να μεταφερω τα καλωδια καθε λιγο απο το ενα PC στο αλλο.

Αν είναι στο ίδιο δίκτυο βάλε το MouseWithoutBorders (αν είναι windows) ή το Synergy (για mixed setup) και τα κάνεις emulate μέσω δικτύου. Δουλεύει τέλεια, το χρησιμοποιώ χρόνια και πραγματικά λύνει τα χέρια. Bonus το copy-paste μεταξύ των μηχανημάτων  και η μεταφορά αρχείων με drag-drop!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια γρήγορη ιστορία σχετικά με την παγκοσμιοποίηση και πως διαμορφώνονται οι τιμές όταν υπάρχουν πολλοί μεσάζοντες (οι οποίοι σαφέστατα πρέπει να ζήσουν και αυτοί και πραγματικά δεν βγάζουν κανένα φοβερό κέρδος αν τα βάλει κάποιος με αριθμούς κάτω)

Μου χάλασε στο αυτοκίνητο το σπιράλ τιμονιού. Για το ανταλλακτικό :

• Η αντιπροσωπεία θέλει 350€
  • Οι αντιπροσωπείες στην Ευρώπη θέλουν 160€
  • Το ιμιτασιόν στην Ελλάδα έχει 80€
  • Στο Ebay έχει 12€
  • Στον Alie το πήρα 8€
  • Στη χονδρική του Aliebaba έχει 4€
  • Στην υπερχονδρική που αγοράζουν οι αντιπροσωπείες , πάει κάτω απο 2€

https://www.aliexpress.com/item/MH-ELECTRONIC-84306-0D070-843060D070-For-Toyota-Corolla-Auris-Aygo-Yaris-Free-Shipping/32837008871.html

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 10
  • Confused 1
  • Sad 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...