Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ποσα ανταλακτικα και με τι τελικο κοστος ?Κανουν για ολλες τις Gilete ?Ημερες παραδοσης ?

Μέχρι να στα παραδώσουν θα έχεις μούσια σαν τον Ροβινσωνα Κρουσο....

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

4 τεμαχια 4,5€ πενταλεπιδα , για fusion ( εδω η τετραδα ειναι στα 12€) .
Ψαχνοντας βρισκεις και για τις αλλες μηχανες .

Απο κινα αλλα επειδη ειναι μικρο ( φακελος ) ερχεται γρηγορα καμμια 20αρια μερες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kανενα καλο καλωδιο που απο τη  μια να ειναι USB male και απο την αλλη να βγαζει με καποιο μαγικο gadgeτοτροπο ολα τα πιθανα βυσματα, δηλαδη mini-USB, USB-C, lightning και το παλιο πλακε της Apple? Κατι σαν 1-to-4 ας πουμε.

Δεν εχω ψαξει καν αν υπαρχει τετοιο πραγμα, αλλα επειδη χρησιμοποιω και τα 4 ειδη βυσματων, εχω αφ'ενος μεν βαρεθει να αλλαζω καλωδια καθε φορα που θελω να φορτισω κατι , αφ'εταιρου δε εχω βαρεθει να ξεμπλεκω τα 4 καλωδια μεταξυ τους, μια που ειναι ολα πεταμενα εκει κοντα στην ιδια μπριζα και με το βαλε-βγαλε μπλεκονται μεταξυ τους. Tα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα στο αυτοκινητο ή σε ταξιδια.

Και κατι ακομα που επισης δεν ξερω αν υπαρχει καν ή αν ειναι αποκυημα της νοσηρης μου φαντασιας:

Εχω 1χ πληκτρολογιο- 1χ ποντικι και 2 υπολογιστες στο ιδιο γραφειο. Υπαρχει κατι σαν USB switchaki για να τα συνδεσω ολα πανω του και να επιλεγω με ενα διακοπτακι σε ποιον υπολογιστη θα παιζουν καθε φορα; 1. Δεν θελω να παιζουν ταυτοχρονα και στους 2 (αν ειναι ανοιχτοι και οι δυο). 2. Δεν θελω να μεταφερω τα καλωδια καθε λιγο απο το ενα PC στο αλλο.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

Nice.

Πήρα το USB WiFi Adapter.

Δεν μου χρειάζεται.

Αλλά αν μου χρειαστεί ποτέ....πχ σε 7 χρόνια, θα έχω ήδη ένα με μόνο 1 ευρώ.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Kανενα καλο καλωδιο που απο τη  μια να ειναι USB male και απο την αλλη να βγαζει με καποιο μαγικο gadgeτοτροπο ολα τα πιθανα βυσματα, δηλαδη mini-USB, USB-C, lightning και το παλιο πλακε της Apple? Κατι σαν 1-to-4 ας πουμε.

Δεν εχω ψαξει καν αν υπαρχει τετοιο πραγμα, αλλα επειδη χρησιμοποιω και τα 4 ειδη βυσματων, εχω αφ'ενος μεν βαρεθει να αλλαζω καλωδια καθε φορα που θελω να φορτισω κατι , αφ'εταιρου δε εχω βαρεθει να ξεμπλεκω τα 4 καλωδια μεταξυ τους, μια που ειναι ολα πεταμενα εκει κοντα στην ιδια μπριζα και με το βαλε-βγαλε μπλεκονται μεταξυ τους. Tα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα στο αυτοκινητο ή σε ταξιδια.

Και κατι ακομα που επισης δεν ξερω αν υπαρχει καν ή αν ειναι αποκυημα της νοσηρης μου φαντασιας:

Εχω 1χ πληκτρολογιο- 1χ ποντικι και 2 υπολογιστες στο ιδιο γραφειο. Υπαρχει κατι σαν USB switchaki για να τα συνδεσω ολα πανω του και να επιλεγω με ενα διακοπτακι σε ποιον υπολογιστη θα παιζουν καθε φορα; 1. Δεν θελω να παιζουν ταυτοχρονα και στους 2 (αν ειναι ανοιχτοι και οι δυο). 2. Δεν θελω να μεταφερω τα καλωδια καθε λιγο απο το ενα PC στο αλλο.

Για το πρώτο:

Η ugreen είναι φοβερά αξιόπιστη και ό,τι τέτοιο έχω πάρει είναι ποιότητας αξεπέραστης και κατασκευαστικά και λειτουργικά. Το φέσι στην τιμή το αξίζει, ειδικά αν έχεις Q.C. συσκευές.

Στα 8+ ευρώ δικό σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, villasg είπε

Αυτό το έχω πάρει και εγώ! Μόνο για ρευμα ειναι δυστυχώς, όχι για Data :(

Η καλύτερη αγορά που έχω ευχαριστηθεί απίστευτα! Έχεις όλα σου τα λεφτά μαζί και παράλληλα σου γράφουν ότι γουστάρεις πάνω στο μέταλλο :

https://www.aliexpress.com/item/QOONG-Mens-Leather-Money-Clip-Wallet-Women-Slim-Metal-Money-Holder-Couple-Safe-Wallet-Bill-Clip/32688794163.html

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Η καλύτερη αγορά που έχω ευχαριστηθεί απίστευτα! Έχεις όλα σου τα λεφτά μαζί και παράλληλα σου γράφουν ότι γουστάρεις πάνω στο μέταλλο :

https://www.aliexpress.com/item/QOONG-Mens-Leather-Money-Clip-Wallet-Women-Slim-Metal-Money-Holder-Couple-Safe-Wallet-Bill-Clip/32688794163.html

Καλό φαίνεται, αλλά υπερβολική η χρήση του για 2 πενταευρα που θα κουβαλάω πάνω μου

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, guido είπε

Καλό φαίνεται, αλλά υπερβολική η χρήση του για 2 πενταευρα που θα κουβαλάω πάνω μου 

Εκεί μας φτάσανε οι αλήτες! Να πλερώνουμε με την Gold Card για να φτάσουμε το αφορολόγητο και να μην κουβαλάμε χρήματα πάνω μας!!! :-P

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ναι οκ....υπαρχει κάτι για τα κέρματα; γιατί χαρτονομίσματα δεν παίζουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, villasg είπε

4 τεμαχια 4,5€ πενταλεπιδα , για fusion ( εδω η τετραδα ειναι στα 12€) .
Ψαχνοντας βρισκεις και για τις αλλες μηχανες .

Απο κινα αλλα επειδη ειναι μικρο ( φακελος ) ερχεται γρηγορα καμμια 20αρια μερες

Ναι αυτή εχω .Σε ευχαριστω.  Γινεται να πληρωσω με ευρω και  όχι δολαρια για να μην εχω χρεωση συναλλάγματος ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε

καλωδιο που απο τη  μια να ειναι USB male και απο την αλλη να βγαζει με καποιο μαγικο gadgeτοτροπο ολα τα πιθανα βυσματα,

Spoiler

VFM.Δεν είναι απο ali.

Σχετικά με τα ξυραφάκια,είχα πάρει απο gearbest(ένεκα εκατοντάδων θετικών αξιολογήσεων) συμβατά με mach3,η διαφορά όμως στο ξύρισμα ήταν απογοητευτική,σε σχέση με τα αυθεντικά.

Αν κάποιος βρεί και δοκιμάσει κάτι εφάμιλλο σε αποτέλεσμα,απο ali,ας το γράψει.

Επεξ/σία από momotis
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι αυτή εχω .Σε ευχαριστω.  Γινεται να πληρωσω με ευρω και  όχι δολαρια για να μην εχω χρεωση συναλλάγματος ?

Χρέωση συνάλλαγματος θα έχεις με όλους τους τρόπους, εκτός αν πληρώνεις με revolut. Το αμέσως πιο φθηνό είναι να ρυθμίσεις το alie να σου βγάζει τιμές σε €. Εκεί τρως μόνο 2,5% καπέλο αν δεν κάνω λάθος 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο χολ (hallway) του σπιτιού εχω ενα ψηλό έπιπλο και πανω καθρεπτη. Εκει παρατάω χυμα κλειδιά, κερματα, λογαριασμους κτλ.

Κοιτάω για τπτ απλό και φτηνό τουλάχιστον για κέρματα ή/και κλειδιά κτλ

Έχω δει π.χ αυτό

https://www.aliexpress.com/item/Desk-Key-Storage-Box-Square-PU-Leather-Folding-Storage-Tray-Organizer-Coin-Stationery-Holder-Household-Office/32900120559.html

Desk-Key-Storage-Box-Square-PU-Leather-F

ή  αυτο

https://www.aliexpress.com/item/4-Grid-Multi-functional-PU-Leather-Desktop-Storage-Tray-Office-Stationery-Key-Holder-Organizer/32844864218.html

4-Grid-Multi-functional-PU-Leather-Deskt

Ισως και σε κατι τετοιο 

https://www.aliexpress.com/item/new-hot-wooden-storage-box-desktop-organizer-remote-controller-holder-Office-stationery-storage-box-pen-Pencil/32857241466.html

new-hot-wooden-storage-box-desktop-organ

Έχει δει κανείς τπτ παρομοιο για αυτη τη χρήση;

Επεξ/σία από guido
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Χρέωση συνάλλαγματος θα έχεις με όλους τους τρόπους, εκτός αν πληρώνεις με revolut. Το αμέσως πιο φθηνό είναι να ρυθμίσεις το alie να σου βγάζει τιμές σε €. Εκεί τρως μόνο 2,5% καπέλο αν δεν κάνω λάθος 

Προ ημερων που παρηγειλα μεσω paypal με οδηγιες από εδώ στην αναλογη ενοτητα για 3,5 ευρω πληρωσα 1 ευρω καπελο .

Πως το ρυθμιζω το alie σε ευρω ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...