Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, narta είπε Και ομως ειναι απλα ενα φαινομενο ιδιο με το WoW που εχει καταστρεψει απειρες ζωες. Απλα ετυχε σε μια συγκυρια που το internet ειναι πιο διαδεδομενο και οι ανθρωποι πιο απομακρυσμενοι απο την πραγματικοτητα χωμενοι μεσα στην ψηφιακη τους θαλπωρη. Sad time indeed καλά εντάξει το WoW είναι σε άλλο επίπεδο.....ξέρω άτομα εδώ από Ελλάδα, όχι από Κίνα που λιώνουν στο WoW όλη μέρα και όλη νύχτα και έχουν να βγουν έξω από το σπίτι τους 2 χρόνια +... Έχω κάνει διάφορες κουβέντες για το WoW με διάφορα άτομα και πιστεύω πως άμα ποτέ το κλείσουν θα έχουμε μαζικές αυτοκτονίες στο κόσμο..... 1
green gordon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ο μέσος παίκτης στο fortnite είναι 9 ετών οπότε άκυρο το άρθρο. 4
not important Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 αυτο το αρθρο με κανει να θελω να φαω παγωτο.
DrFreeman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, xaerialtwistx said: Μάστιγα αυτά τα online παιχνίδια, έχουν κατατρέψει εντελώς το gaming. Είναι η φύση τους τέτοια που το μόνο που θα θυμάσαι από αυτά σε λίγα χρόνια αποτέλεσμα του βατού τους gameplay δεν είναι τίποτα παραπανω από το πως έκανες headshot από τα 1000 μέτρα και πως έκανες 10 kills στη σειρά με μαχαιράκι, εμπειρίες που θα στις προσφέρουν απλόχερα άπειροι ακόμα διαδικτυακοί τίτλοι. Προσωπικά δε μπορώ να βρω την παραμικρή διασκέδαση σε τίποτα online μιας και έχω μάθει πως ένα παιχνίδι πρέπει να έρχει αρχή και τέλος για να μπορεί να θεωρηθεί άξιο του χρόνου κάποιου. Αλλιώς, ένα βιβλίο είναι μια εξαιρετικότατη εναλλακτική, θα το τελειωσεις πιο γρήγορα και θα μάθεις και κάτι. Εγραψες φίλε! 110% μαζί σου...
Tokyo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Λίγα ακόμα games και φτάνω τα 400 wins Just sayin'
panoskatos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατάντια, όχι μόνο λόγο του συγκεκριμένου τίτλου φυσικά αλλά το γενικότερο κακό, φαινόμενο matrix. Όπως είναι και άνθρωποι που συναντώ καθημερινά στον δρόμο με μια οθόνη κολλημένη στην μούρη τους, ακόμα και όταν οδηγούν. Κάντε την επανάσταση σας και γίνετε άνθρωποι. Δεν λέμε όχι στην τεχνολογία, να χρησιμοποιείται με μέτρο. Οι επιπτώσεις αυτής της χαζομάρας είναι πολύ χειρότερη από το κάπνισμα και το αλκοόλ. Πλήρη αποξένωση, χαζομάρα και στείρωση. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από panoskatos 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Τώρα χάζευα μερικά βιντεάκια από το παιχνίδι. Δεν ασχολούμαι με games εδώ και πολλά χρόνια ώστε να ξέρω αν υπάρχουν άλλα παρόμοια αλλά το συγκεκριμένο που είδα είναι επική μαλακία. Βρίσκεσαι επάνω σε ένα λεωφορείο το οποίο πετάει στον ουρανό με αερόστατο. Προσγειώνεσαι σε ένα νησάκι και αρχίζεις να σπας οτι βρίσκεις στο πέρασμά σου με ένα μαρκούτσι ή να σκοτώσεις όποιον βρεις. 1 1
narta Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Vasilius είπε Βασικά, καμία απολύτως σχέση . Στη κατηγορία παιχνιδιών WoW ταυτίζεσαι με κάτι , έχεις τον χαρακτήρα σου και όσο παίζεις χτίζεις (possesion syndrome) και έχεις Guild κτλ. που σε κάνει να νιώθεις part of something bigger. Ουδεμία σχέση έχουν οι rest κατηγορίες παιχνιδιών όπου ανήκει και το fortnite, στο οποίο μπορείς να διακόψεις για να κάνεις κάτι άλλο πολύ πιο εύκολα. Δεν είναι ίδιο φαινόμενο, στις 200 αιτήσεις οι 180 ήταν dead horse allready και απλά μια αφορμή , δεδομένου μονάχα από τον χρόνο που υπάρχει το παιχνίδι, δεν επαρκεί ως μόνο αίτιο για χωρισμό . Όλοι οι γάμοι έχουν τα φεγγάρια τους. 200 αναφορες μονο στο UK. Ποσες δεν αναφερονται; Ποσες στον υπολοιπο κοσμο; Το battle royal ειναι οτι πιο σατανικο εχει βγει. ΠΡΕΠΕΙ να κερδισει καποιος. Φτανει στους 4 μετα στους 2 μετα κερδιζει και κανενα. Εν τω μεταξυ εχουν περασει 4 μερες σερι.
mants118 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Peter_Line είπε Battlefield ΜΟΝΟ Angry Birds ΜΟΝΟ!!!! 😛
afantos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μάγκες, το Sex and the City έχει καταστρέψει απείρως περισσότερους γάμους με τα βλαχαδερά που έπηζαν το τυρόγαλο να το παίζουν Κάρι Μπράτσο και με τρελούς λογαριασμούς στις κάρτες. Δεν είδα κανέναν όμως να γκρινιάζει γι' αυτό.... 1
76xristos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 προσωπικά το παιχνίδι δεν μου άρεσε αν μου έλεγες για ccs ok αλλά αν ειναι να χωρίσω ποτέ θα πω στην γυναικα μου , (γλυκια μου τα έχω με άλλη και την λένε Fortnite πρέπει να το διαλύσουμε )
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις μάθει να βάζεις όρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα