Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, λεω να μπω και εγω στο γκρουπ της εσπρεσο μηχανης με χυμα καφε, δεν ξερω τιποτα απο καφετιερες οποτε επεσε το ματι μου εδω λογο αξιολογησεων του budget του ονοματος και του σχεδιασμου οσο να ναι. https://www.skroutz.gr/s/12222091/Delonghi-Dedica-EC685-R-Pump-Espresso.html

Εχετε να προτεινετε εσεις κατι αλλο?

• Like 1
Δημοσ.

Ο καλος εσπρεσσο στο σπιτι γινεται σε ειδικο μπρικι mocca, ετσι ψαξε....

ασε τις μηχανες...ειναι για καφετεριες ξεπετα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Ο καλος εσπρεσσο στο σπιτι γινεται σε ειδικο μπρικι mocca, ετσι ψαξε....

Άλλος καφές ο moka άλλος ο εσπρέσο.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JTRGamer είπε

Να ρωτήσω κάτι και γω;

Μηχανή για παγωμένο freddo capuccino κρύο υπάρχει;

και αν ναι πώς την αναζητώ στο Σκρούτζ?

Δεν υπάρχει μηχανή που φτιάχνει freddo cappuccino ή espresso.

Θέλεις μια μηχανή που απλα θα σου φτιάξει 1 ή 2 δοσεις εσπρέσο (ζεστού) και μετά το παγώνεις χτυπώντας το σε μίξερ με πάγο, αυτό είναι το freddo espresso. Αν θέλεις freddo cappuccino, πρέπει στον ηδη παγωμενο σου εσπρέσο να προσθέσεις κρυο αφρογαλα, το οποίο φτιάχνεται "χτυπώντας" στο μίξερ γαλα μέχρι να γίνει κρέμα και το προσθετεις απο πανω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, SkiLopSaRo είπε

Δεν υπάρχει μηχανή που φτιάχνει freddo cappuccino ή espresso.

Θέλεις μια μηχανή που απλα θα σου φτιάξει 1 ή 2 δοσεις εσπρέσο (ζεστού) και μετά το παγώνεις χτυπώντας το σε μίξερ με πάγο, αυτό είναι το freddo espresso. Αν θέλεις freddo cappuccino, πρέπει στον ηδη παγωμενο σου εσπρέσο να προσθέσεις κρυο αφρογαλα, το οποίο φτιάχνεται "χτυπώντας" στο μίξερ γαλα μέχρι να γίνει κρέμα και το προσθετεις απο πανω.

σοβαρη ερωτηση, λενε  οτι εμεις οι ελληνες φτιαξαμε το φρεντο εσπρεσο, δηλαδη απλα πηραμε τον ζεστο καφε και τον χτυπησαμε με παγο; και αυτο θεωρειτε η εφευρεση του αιωνα στην ελλαδα;

Επεξ/σία από NemeSis1990
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Dr4In είπε

Καλησπερα παιδια, λεω να μπω και εγω στο γκρουπ της εσπρεσο μηχανης με χυμα καφε, δεν ξερω τιποτα απο καφετιερες οποτε επεσε το ματι μου εδω λογο αξιολογησεων του budget του ονοματος και του σχεδιασμου οσο να ναι. https://www.skroutz.gr/s/12222091/Delonghi-Dedica-EC685-R-Pump-Espresso.html

Εχετε να προτεινετε εσεις κατι αλλο?

Την εχω πανω απο ενα χρονο εξι καφεδες την ημερα μηδεν προβληματα. Παρτην. Στα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο. Ειναι αυτοματη, δηλαδη δεν χρειαζεσε εσυ να υπολογισεις ποτε θα σταματησεις την ροη του νερου. Θα βαλεις φυσικα το καλαθακι που ειναι για διπλη δοση και θα πατας το μπουτον που ειναι για διπλο. Για τα λεφτα της πινεις καλο καφεδακι. 

Υ. Γ δεν πιανει πολυ χωρο. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Να ρωτήσω κάτι και γω;

Μηχανή για παγωμένο freddo capuccino κρύο υπάρχει;

και αν ναι πώς την αναζητώ στο Σκρούτζ?

Παγωμένο και freddo και κρυο :D

Όπως σου είπαν με μια οποιαδήποτε μηχανή κανείς ζεστό εσπρέσσο και τον κρυώνεις μετά, αλλιώς πας σε ροφήματα τύπου freddo capuccinno από κάψουλες κτλ.

4 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

σοβαρη ερωτηση, λενε  οτι εμεις οι ελληνες φτιαξαμε το φρεντο εσπρεσο, δηλαδη απλα πηραμε τον ζεστο καφε και τον χτυπησαμε με παγο; και αυτο θεωρειτε η εφευρεση του αιωνα στην ελλαδα;

Γιατί λίγο το έχεις αυτό;; :P:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...