Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, beatshooter said:

Διαστάσεις; Θερμοδιακοπη ή ψυχρό προφίλ; Δίπλα τζάμια ενεργειακά, απλά ή μόνα; Παντζούρια ρόλο ή ανοιγμένα κ με τι φυλαράκι;

Πολύ ξεφτίλα η τιμή αλλά θέλω διευκρίνισεις

μερικα απο αυτα π ρωτας τα απανταω λιγο πιο πανω αν δεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Άσε οι διαφημίσεις αυτές είναι παραπλανητικές άλλα βλέπεις άλλα διαβάζεις άλλα σου λένε μετά και αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος.

Θεωρώ την τιμή καλή όπως είπα γιατί.Ήθελα να αλλάξω ρολό αλουμινίου σε μπαλκονόπορτα 1,35 χ 2,20 από συρόμενο σε εξωτερικό ρολό.

Τιμές;;;; να σου φύγει το κεφάλι.Ρώτησα σε 3-4 από 550 ο ακριβότερος με ακριβό υλικό και μοτέρ ρεύματος μέχρι 350 ο φτηνότερος με λεπτό φτηνό φυλλαράκι και ιμάντα. Για αυτό είπα καλή τιμή.

Εγώ τι έκανα;;;; Επειδή πιάνουν τα χέρια μου πήγα leroy που είχε προσφορά -30% το πήρα 145 νευρώ και το τοποθέτησα μόνος.Με παίδεψε λιγάκι αλλά έγινε τέλειο.Φέτος παρήγγειλα και τα άλλα δύο πάλι με έκπτωση -30% (τώρα τελείωσε) και περιμένω να με ειδοποιήσουν να τα πάρω.:)

Άσε οι περισσότεροι Έλληνες αλουμινάδες ζουν ακόμη στο 2008 που όλοι είχαμε λεφτά και πληρώναμε όσα μας ζητούσαν.

Μια χαρά τιμή ήταν τα 550 με μοτέρ κ αν ήταν κ αλουμινίου το φυλαράκι. Χαλαρώστε λίγο υπάρχουν και σωστοί μάστορες που δεν γουστάρουν τις φθηνοδουλειες γιατί θέλουν να είναι σωστοί. Δεν είναι όλες οι κατασκευές για όλες τις περιπτώσεις... Καλή τύχη με τα λέροι... Έχω κάνει αντικατάσταση σε πολλά κουφώματα τους χαχαχχα

3 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

μερικα απο αυτα π ρωτας τα απανταω λιγο πιο πανω αν δεις

Ναι σορι τα είδα. Θεωρώ ότι είναι τζάμπα η τιμή.Εχω βέβαια απορία τι προφίλ εξάρτηματα κ τζάμια θα σ' βάλει

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, beatshooter said:

Μια χαρά τιμή ήταν τα 550 με μοτέρ κ αν ήταν κ αλουμινίου το φυλαράκι. Χαλαρώστε λίγο υπάρχουν και σωστοί μάστορες που δεν γουστάρουν τις φθηνοδουλειες γιατί θέλουν να είναι σωστοί. Δεν είναι όλες οι κατασκευές για όλες τις περιπτώσεις... Καλή τύχη με τα λέροι... Έχω κάνει αντικατάσταση σε πολλά κουφώματα τους χαχαχχα

Ναι σορι τα είδα. Θεωρώ ότι είναι τζάμπα η τιμή.Εχω βέβαια απορία τι προφίλ εξάρτηματα κ τζάμια θα σ' βάλει

ναι κ εγω :P. Μου ειπε οτι θα εχουν 2 χρονια εγγυηση τα εξαρτηματα που θα βαλει. Τωρα δεν ξερω αν αυτο θεωρειται πολυ ή λιγο.

Δημοσ.

Φίλε το θέμα είναι να βάλει αυθεντικά επώνυμα εξάρτηματα. Τεσπά κατάντια να δουλεύει ο άλλος τσάμπα αλλά πρέπει και εσείς να βρείτε κάνα τέτοιον να σας κάνει την δουλειά χαχα

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, papoys1 είπε

Για το φτηνό φυλλαράκι αλουμινίου που έβαλα ναι ακριβώς τα ίδια.Ένα είναι το φτηνό φυλλαράκι μετά πάμε σε βαριά κατασκευή πολύ ακριβότερο. 

Το συγκεκριμένο ρολό κόστιζε κοντά στα 200 ευρώ απλά το πέτυχα σε προσφορά και το πήρα λιγότερο όπως είπα.Ο αλουμινάς (να ξέρεις πως μετρημένοι στα δάχτυλα τα φτιάχνουν μόνοι τους οι περισσότεροι έτοιμα τα παίρνουν από βιοτεχνίες όπως εγώ και απλά τα τοποθετούν) δεν θα το πάρει 200 αλλά σαν επαγγελματίας θα έχει και κάποια έκπτωση.

Από εκεί μέχρι τα 350 που μου ζητούσε για 2-3 ώρες δουλειά το πολύ για αυτόν είναι πολλά ρε φίλε.Με τρεις βίδες το κρέμασα  με σιλικόνη κόλησα τους οδηγούς και ήταν έτοιμο.Και ναι κάποιος που δεν μπορεί θα τα δώσει.Το ίδιο θα έκανα και εγώ αν όπως είπα δεν έπιαναν τα χέρια μου.

Είναι νύχτα αύριο αν μπορέσω θα σου στείλω και φωτογραφία να δείς πως είναι όπως όλα τα ρολά αλουμινίου με το φτηνό προφίλ.

Edit. Και δεν είναι η κρίση,η οποία ναι με ζορίζει όπως όλους μας, δεν μου έχει δημιουργήσει εφιάλτες,ούτε στερούμαι τίποτε από τα βασικά αγαθά, απλά πέραν του κέρδους το οποίο όλοι επιδιώκουμε να ξέρεις πως είναι πολλοί άνθρωποι που  τους αρέσει η ασχολία με τέτοια πράγματα και η δημιουργία και χαίρονται περισσότεροι όταν φτιάξουν κάτι παρά για τα χρήματα που γλύτωσαν. 

Πρόλαβε το τελικό σκεπτικό μου  την ώρα που το διατύπωνα ο από πάνω μου.:D

Στο boldαρισμένο με βρίσκεις σύμφωνο, αν και στο post που παρέθεσα, δεν ανέφερες τίποτα σχετικό με ηθική ικανοποίηση που προκύπτει από τη δημιουργικότητα.

Σε αυτό που δε με βρίσκεις σύμφωνο, είναι στο ότι έχεις την τάση να είσαι απόλυτος/ακραίος σε πολλούς τομείς. Είτε έχεις αποκτήσει τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία ενός αλουμινά, ενός μηχανικού αυτοκινήτων, ενός τυροκόμου, ενός βιολόγου και πόσων άλλων άσχετων μεταξύ τους επαγγελμάτων, είτε βλέπεις παντού συνωμοσίες και θεωρείς ότι όλα είναι ίδια και πως όλοι μας κοροϊδεύουν και κοιτάνε πώς θα μας τα φάνε, είτε αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν διαφορές, αλλά για να δικαιολογήσεις τις αγορές σου και να αισθανθείς καλύτερα με τις επιλογές που έχεις αναγκαστεί να κάνεις λόγω κρίσης προσπαθείς να πείσεις προπάντων τον εαυτό σου και ακολούθως και άλλους ότι τελικά δεν είναι έτσι.

Αν είναι το πρώτο, ειλικρινά μπράβο σου και μαγκιά σου, είσαι σπάνιο φαινόμενο ή 800 ετών. Αν είναι κάτι από τα άλλα, τότε τι να πω. Ελπίζω μόνο μην αρχίσουν κάποια στιγμή να διαλύονται τα παράθυρά σου, το αυτοκίνητό σου, το στομάχι σου κ.λπ. υπό το πρίσμα ότι όλα ίδια είναι και «εγώ δεν πέφτω θύμα των επιτήδειων».

Εγώ πάντως που είμαι αμαθής και στην καλύτερη (ή χειρότερη, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς) ημιμαθής, δεν είμαι σίγουρος ότι «ένα είναι το φτηνό φυλλαράκι και μετά πάμε στο άλλο το πολύ ακριβότερο», ούτε ότι μόνο δύο ποιότητες υπάρχουν, ούτε ότι και δύο μόνο να υπάρχουν δε θα υπάρχουν υποκατηγορίες, ούτε ότι δεν παίζει τίποτ' άλλο ρόλο στα κουφώματα, στα τζάμια, στα λάστιχα, μαστοριά και κόλπα στην τοποθέτηση μπλα μπλα μπλα. Γι' αυτό και όταν ξέρω ότι δε γνωρίζω κάτι, προσπαθώ να είμαι προσεκτικός σε αυτά που γράφω.

Μην το λάβεις ως προσωπική επίθεση, γιατί έχω αντιληφθεί ότι έχεις ενοχληθεί από άλλα posts.

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, georgeγ είπε

δεν ειναι το κοστος ο μοναδικος λογος που θα κανεις μια δουλεια μονος σου εφοσον μπορεις

παιζουν πολλοι περισσοτεροι λογοι και εγω ετσι ειμαι.την πρωτη φορα θα παιδευτω λιγο παραπανω αλλα τελικα την δουλεια θα την κανω πολυ καλυτερα και ποιοτικοτερα

Καλά μην παιρνεις ορκο σε αυτό.  9 στις 10 περιπτωσεις θα θελει ειδική πατεντα κ μεταχειριση για να κλεινει μετα το παραθυρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, phanispal είπε

Στο boldαρισμένο με βρίσκεις σύμφωνο, αν και στο post που παρέθεσα, δεν ανέφερες τίποτα σχετικό με ηθική ικανοποίηση που προκύπτει από τη δημιουργικότητα.

Σε αυτό που δε με βρίσκεις σύμφωνο, είναι στο ότι έχεις την τάση να είσαι απόλυτος/ακραίος σε πολλούς τομείς. Είτε έχεις αποκτήσει τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία ενός αλουμινά, ενός μηχανικού αυτοκινήτων, ενός τυροκόμου, ενός βιολόγου και πόσων άλλων άσχετων μεταξύ τους επαγγελμάτων, είτε βλέπεις παντού συνωμοσίες και θεωρείς ότι όλα είναι ίδια και πως όλοι μας κοροϊδεύουν και κοιτάνε πώς θα μας τα φάνε, είτε αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν διαφορές, αλλά για να δικαιολογήσεις τις αγορές σου και να αισθανθείς καλύτερα με τις επιλογές που έχεις αναγκαστεί να κάνεις λόγω κρίσης προσπαθείς να πείσεις προπάντων τον εαυτό σου και ακολούθως και άλλους ότι τελικά δεν είναι έτσι.

Αν είναι το πρώτο, ειλικρινά μπράβο σου και μαγκιά σου, είσαι σπάνιο φαινόμενο ή 800 ετών. Αν είναι κάτι από τα άλλα, τότε τι να πω. Ελπίζω μόνο μην αρχίσουν κάποια στιγμή να διαλύονται τα παράθυρά σου, το αυτοκίνητό σου, το στομάχι σου κ.λπ. υπό το πρίσμα ότι όλα ίδια είναι και «εγώ δεν πέφτω θύμα των επιτήδειων».

Εγώ πάντως που είμαι αμαθής και στην καλύτερη (ή χειρότερη, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς) ημιμαθής, δεν είμαι σίγουρος ότι «ένα είναι το φτηνό φυλλαράκι και μετά πάμε στο άλλο το πολύ ακριβότερο», ούτε ότι μόνο δύο ποιότητες υπάρχουν, ούτε ότι και δύο μόνο να υπάρχουν δε θα υπάρχουν υποκατηγορίες, ούτε ότι δεν παίζει τίποτ' άλλο ρόλο στα κουφώματα, στα τζάμια, στα λάστιχα, μαστοριά και κόλπα στην τοποθέτηση μπλα μπλα μπλα. Γι' αυτό και όταν ξέρω ότι δε γνωρίζω κάτι, προσπαθώ να είμαι προσεκτικός σε αυτά που γράφω.

Μην το λάβεις ως προσωπική επίθεση, γιατί έχω αντιληφθεί ότι έχεις ενοχληθεί από άλλα posts.

Δεν λέω ότι είμαι και ο τέλειος μάστορας ούτε αυτός που κάνει τα πάντα αλλά άκου και πες μου εσύ αν έπιαναν τα χέρια σου τι θα έκανες.

Όπως σου είπα από 3-4 που ρώτησα οι δύο μου έδωσαν 350 ευρώ κοστολόγιο με ιμάντα αλλά ερχόμενοι να δουν τη δουλειά και οι δύο μου είπαν ότι είναι αδύνατο να μπει ιμάντας γιατί το παντζούρι είναι εξωτερικό και έτσι πρέπει να μπει μοτέρ ρεύματος με + στο κοστολόγιο ο ένας 70 ευρώ ο άλλος 50 δηλαδή 400 και 420.Σημειωτέον είναι άλλες δύο οι μπαλκονόπορτες οπότε βγάλε κοστολόγιο.

Μου φάνηκε πολύ το ποσό και έτσι αποφάσισα να το ρισκάρω μιας και όπως είπα πιάνουν τα χέρια μου.Έψαξα στην αγορά κοστολόγιο για μένα από 200 έως 250 συν φπα  αν ήθελα απόδειξη ασφαλώς γιατί ήμουν απλά ιδιώτης και όχι επαγγελματίας που συνήθως έχουν έκπτωση 20-30 και 40% με ίδιο υλικό από όλους.Πήγα και στο leroy και για καλή μου τύχη βρήκα αυτό που ζητούσα ακριβώς το ίδιο φυλλαράκι πολυουρεθάνης με τους παραπάνω με έκπτωση 30% και μου κόστισε 145 ευρώ όπως είπα και να το αποτέλεσμα με το παντζούρι να ανοίγει κανονικά με ιμάντα με ειδικό ροδάκι που έβαλα τόσο από την έξω όσο και από τη μέσα μεριά.Από φόβο μήπως δεν τα καταφέρω παρήγγειλα το ένα το οποίο τοποθέτησα πέρισυ το φθινόπωρο αλλά μετά που πήγα για τα υπόλοιπα η προσφορά είχε τελειώσει και είχαν 200 και κάτι ευρώ.Τα άφησα γιατί δεν ήταν κατεπείγαν τα παρήγγειλα τον προηγούμενο μήνα 146 το ένα με το φπα μέσα και περιμένω μέσα στο Σεπτέβριο να με ειδοποιήσουν.

Από εκεί και πέρα μπορείς ελεύθερα να βγάζει οτιδήποτε συμπέρασμα για μένα.:)

IMG_1754.JPG

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, blazar είπε

Σιγουρέψου πως ό,τι και να βάλεις, θα είναι αλουμινίου και όχι κανένα pvc...

Τι ισχύει τελικά; Έχω την εντύπωση ότι έχω διαβάσει ότι τα pvc είναι καλύτερα και φτηνότερα...

21 ώρες πριν, phanispal είπε

Παππού δεν εξηγείται αλλιώς, σίγουρα η κρίση σου έχει δημιουργήσει εφιάλτες, παίζει να βλέπεις κάθε βράδυ στον ύπνο σου πώς θα γλιτώσεις λεφτά. Δε σε κατακρίνω, εσάς που μάθατε αλλιώς σας έχει κακοφανεί περισσότερο από τους μικρότερους που δε γνώρισαν «καλύτερες» εποχές.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι: Πρώτον, θεωρείς ότι αυτά που έβαλες είναι τα ίδια με εκείνα που θα σου έβαζαν οι Έλληνες αλουμινάδες που έχουν μείνει στο 2008 και τους αρέσει να βλέπουν κόσμο να τους φεύγει το κεφάλι; Δεύτερον, αυτά που έβαλες είναι τα ίδια με εκείνα που θα σου έβαζαν οι Έλληνες αλουμινάδες που έχουν μείνει στο 2008 και τους αρέσει να βλέπουν κόσμο να τους φεύγει το κεφάλι;

Το διάβασα 2-3 φορές, τα ίδια δεν είναι το πρώτο και το δεύτερο που ρωτάς;; :P

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, zio10 είπε

Προφανώς όχι, υπάρχει λόγος (αυθυποβολή).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Τι ισχύει τελικά; Έχω την εντύπωση ότι έχω διαβάσει ότι τα pvc είναι καλύτερα και φτηνότερα...

Παλιά τα pvc είχαν προβλήματα στρέβλωσης από τη ζέστη και το κρύο.

Τώρα τα έχουν οπλίσει εσωτερικά με ατσάλινες μπάρες και είναι αξιόπιστα όπως πολλές πιο φτηνές σειρές αλουμινίου γιατί έχουν καλίτερη συμπεριφορά κυρίως στο κρύο.Σίγουρα το ακριβό και καλά μονωμένο αλουμίνιο είναι καλύτερο από pvc.

Όσο για το δεύτερο ερώτημα ναι το φτηνό προφίλ πολυουρεθάνης που χρησιμοποιείται στα ρολά αλουμινίου και θα το δεις στο μεγαλύτερο ποσοστό των σπιτιών είναι το ίδιο παντού, πέραν του χρωματισμού τους.

Υπάρχει και μία άλλη κατηγορία στην οποία τα φύλλα  φτιάχνονται από βαρύ αλουμίνιο βγαίνει σε δύο διαστάσεις  η πιο φαρδιά χρησιμοποιείται κυρίως για ρολλά καταστημάτων - γκαράζ  για να έχουν αντοχή σε τυχόν απόπειρες παραβίασης και μία λίγο πιο στενή διάσταση την οποία μπορεί να δεις σε ακριβές βίλες ή πιο ακριβά σπίτια γιατί η τιμή σχεδόν διπλασιάζεται.Σίγουρα η ποιότητα και η εμφάνιση είναι ανώτερη από την πρώτη.

Ενδεχομένως τα δεύτερα τα βγαίνουν και σε άλλες διαστάσεις αλλά όπως και να βγαίνουν είναι πιο ακριβά από τα πρώτα τα οποία θα δείς στα περισσότερα ρολά αλουμινίου και είναι τα ίδια.

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Εγώ το ανέφερα από άποψης ασφάλειας.

Καλύτερα να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω και να έχεις τουλάχιστον μεγαλύτερες πιθανότητες αποφυγής, παρά να βάλεις κάποιο οικονομικό pvc ή λεπτού προφίλ αλουμινίου και μετά να γίνει τίποτα και να σου γ@μηθεί η ψυχολογία.

Καλό είναι να σκεφτόμαστε όλους τους παράγοντες γιατί κουφώματα δεν αλλάζουμε κάθε μήνα. Ούτε ανά 15 χρόνια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σίγουρα το ακριβό και καλά μονωμένο αλουμίνιο είναι καλύτερο από pvc

Στους συντελεστές θερμοδιαπερατοτητας όχι.

Το pvc στον τομέα μόνωση είναι ανώτερο καθαρά λόγω υλικού κ ακόμη κ ακριβές σειρές αλουμινίου δεν μπορούν να φτάσουν τούς συντελεστές ακόμη κ φθηνών σειρών pvc.

Εκεί που πάσχουν τα pvc είναι το θέμα ασφάλειας κ αντιδιαρρηκτικης προστασίας πάλι λόγω υλικού.

Επίσης pvc δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συρόμενες μπαλκονόπορτες . Οπότε εκεί πας αποκλειστικά σε αλουμίνιο

φτηνό προφίλ πολυουρεθάνης 

Γενικά χρησιμοποιείται φυλλαράκι με γέμιση πολυουρεθάνης (ελαφριού τύπου το οποίο τοποθετείται με ιμάντα ή μοτέρ) ή φυλλαράκι βαρέως τύπου (το όποιο πάει με μοτέρ λόγω βάρους.

Φυσικά στον τομέα ασφάλεια τον βαρέως τύπου υπερισχύει.

Το πιο σημαντικό ωστόσο ,ότι κ να επιλέξει κάποιος,είναι η τοποθέτηση κουτιού με μόνωση ώστε να μην υπάρχουν απώλειες θερμότητας.

Ενδεχομένως τα δεύτερα τα βγαίνουν και σε άλλες διαστάσεις 

Το τελευταίο που λές @papoys1 δεν το καταλαβαίνω αλλά κάθε εταιρία βγάζει τα δικά της ρολά, μέγεθος κουτιού κτλ.

Δεν είναι όλα ίδια. Κ φυσικά ο εγκατάστατης παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο διότι πέρα από τις απώλειες θερμότητας που ίσως θα έχεις με λάθος εγκατάσταση, άρα αυξημένα έξοδα θέρμανσης, θα έχεις κ μειωμένη ασφάλεια. 

Βέβαια στο πολυουρεθάνης που τοποθετήσες εσύ, νομίζω ότι το θέμα ασφάλειας έρχεται δεύτερο έτσι κ αλλιώς.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

τελιακ τα εβαλα σημερα. Ωραια φαινονται, στιβαρα. Θα δειξει με τον καιρο :)

viber image.jpg

Κάνε μια δοκιμή

Βάλε τι πόδι σου στο κάτω μέρος της πόρτας, στο τέλος, εκεί που κλείνει και πίεσε το εξωτερικό φύλλο για να κλείσει (οχι το τζαμι)

Και πες μας αν με την πίεση χάνει το τετραγωνισμό του

.

Ελπίζω να κατάλαβες

Δημοσ.
Στις 18/9/2018 στις 8:01 ΜΜ, papoys1 είπε

Άσε οι διαφημίσεις αυτές είναι παραπλανητικές άλλα βλέπεις άλλα διαβάζεις άλλα σου λένε μετά και αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος.

Θεωρώ την τιμή καλή όπως είπα γιατί.Ήθελα να αλλάξω ρολό αλουμινίου σε μπαλκονόπορτα 1,35 χ 2,20 από συρόμενο σε εξωτερικό ρολό.

Τιμές;;;; να σου φύγει το κεφάλι.Ρώτησα σε 3-4 από 550 ο ακριβότερος με ακριβό υλικό και μοτέρ ρεύματος μέχρι 350 ο φτηνότερος με λεπτό φτηνό φυλλαράκι και ιμάντα. Για αυτό είπα καλή τιμή.

Εγώ τι έκανα;;;; Επειδή πιάνουν τα χέρια μου πήγα leroy που είχε προσφορά -30% το πήρα 145 νευρώ και το τοποθέτησα μόνος.Με παίδεψε λιγάκι αλλά έγινε τέλειο.Φέτος παρήγγειλα και τα άλλα δύο πάλι με έκπτωση -30% (τώρα τελείωσε) και περιμένω να με ειδοποιήσουν να τα πάρω.:)

Άσε οι περισσότεροι Έλληνες αλουμινάδες ζουν ακόμη στο 2008 που όλοι είχαμε λεφτά και πληρώναμε όσα μας ζητούσαν.

Δεν καταλαβα καλα την συρομενη μπαλκονοπορτα την εκανες ρολο?Γιατι αν καταλαβα σωστα?

2 ώρες πριν, Aggeluska είπε

τελιακ τα εβαλα σημερα. Ωραια φαινονται, στιβαρα. Θα δειξει με τον καιρο :)

viber image.jpg

Πολυ καλο φαινεται και νομιζω η τιμη ηταν σουπερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...