Aggeluska Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, Μενω αθηνα και θελω να αλλαξω τρεις μπαλκονοπορτες και να βαλω καινούργια διπλα παραθυρα και πατζουρια. Μου ειπαν μια τιμη 1500€ συνολικα. Ειναι καλη τιμη; γιατι δεν εχω ιδέα.
papoys1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Παράθυρα πατζούρια για τρεις μπαλκονόπορτες 1500 ευρώ μια χαρά είναι.
haris_216 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Σαν πρώτη "ανάγνωση" καλή ακούγεται η τιμή αλλά υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που την επηρεάζουν και καθορίζουν το αν είναι ακριβά, φθηνά, σούπερ ευκαιρία ή και "σφάξιμο". πχ Με φπα ή χωρίς; Ποιά σειρά αλουμινίου; Προφανώς διπλά κρύσταλλα, αλλά τί πάχους, κλπ. Θερμοδιακοπές; Και φυσικά (ίσως από εκεί έπρεπε να είχα ξεκινήσει) διαστάσεις. 1
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αν ψαχτείς λιγο στο ΝΕΤ ιισσωσς γλυτώσεις κανένα πενηντάρικο-κατοσταρικο. Είδα προσφάτως διαφημιση στο fb που είχε διπλη μπαλκονόπορτα με πατζουρι (ρόλο προφανώς εννοείς αλλά το ίδιο θα είναι κ το συρόμενο) με 395 ΜΕ ΦΠΑ. Δε ξέρω αν αξίζει τον κοπο.
blazar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Σιγουρέψου πως ό,τι και να βάλεις, θα είναι αλουμινίου και όχι κανένα pvc...
papoys1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Αν ψαχτείς λιγο στο ΝΕΤ ιισσωσς γλυτώσεις κανένα πενηντάρικο-κατοσταρικο. Είδα προσφάτως διαφημιση στο fb που είχε διπλη μπαλκονόπορτα με πατζουρι (ρόλο προφανώς εννοείς αλλά το ίδιο θα είναι κ το συρόμενο) με 395 ΜΕ ΦΠΑ. Δε ξέρω αν αξίζει τον κοπο. Άσε οι διαφημίσεις αυτές είναι παραπλανητικές άλλα βλέπεις άλλα διαβάζεις άλλα σου λένε μετά και αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος. Θεωρώ την τιμή καλή όπως είπα γιατί.Ήθελα να αλλάξω ρολό αλουμινίου σε μπαλκονόπορτα 1,35 χ 2,20 από συρόμενο σε εξωτερικό ρολό. Τιμές;;;; να σου φύγει το κεφάλι.Ρώτησα σε 3-4 από 550 ο ακριβότερος με ακριβό υλικό και μοτέρ ρεύματος μέχρι 350 ο φτηνότερος με λεπτό φτηνό φυλλαράκι και ιμάντα. Για αυτό είπα καλή τιμή. Εγώ τι έκανα;;;; Επειδή πιάνουν τα χέρια μου πήγα leroy που είχε προσφορά -30% το πήρα 145 νευρώ και το τοποθέτησα μόνος.Με παίδεψε λιγάκι αλλά έγινε τέλειο.Φέτος παρήγγειλα και τα άλλα δύο πάλι με έκπτωση -30% (τώρα τελείωσε) και περιμένω να με ειδοποιήσουν να τα πάρω. Άσε οι περισσότεροι Έλληνες αλουμινάδες ζουν ακόμη στο 2008 που όλοι είχαμε λεφτά και πληρώναμε όσα μας ζητούσαν. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από papoys1
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ισχυει αυτο για αυτο και εγω ειπα οτι ίσως γλυτωσει και δε ξερω αν αξιζει... θεωρω οτι ειναι οκ τιμη... τωρα οσον αφορα τη διαφημιση αν ειναι παραπλανητική να τη βαλουν τη μπαλκονοπορτα εκει που πρεπει αυτοι που παραπλανουν, δε χαριζω καστανο κ λεφτα σε κανεναν..
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Τι καλη ειναι η τιμη; τίποτα παλιοκατασκευες θα είναι
kallair Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Kαλή τιμή εξαρταται από τί θα σου βάλει. παρε την προσφορα γραπτή να ξερεις τι θα σου βαλει κ πηγαινε κ ζητα κ απο αλλου προσφορα να δεις αν ειναι καλη η οχι. 1
Aggeluska Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτα π γνωριζω ειναι οτι τα παραθυρα εχουν διαστασεις 1,50*2.20 κ τα τρία. Τα πατζουρια θα κλεινουν οριζοντια, οχι ρολα δλδ. Τα αλουμινια θα ειναι alusystem. Τα τζάμια θα είναι δίπλα. Παχος μ ειπε αλλα δεν θυμαμαι. Η τιμη θα ειναι τελικη 1500€. Θα παρω μια προσφορά και απο αλλου Αύριο για να κανω την σύγκριση και θα ρωτησω γενικα κ περισσότερες πληροφορίες. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Aggeluska
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Εγώ τι έκανα;;;; Επειδή πιάνουν τα χέρια μου πήγα leroy που είχε προσφορά -30% το πήρα 145 νευρώ και το τοποθέτησα μόνος.Με παίδεψε λιγάκι αλλά έγινε τέλειο.Φέτος παρήγγειλα και τα άλλα δύο πάλι με έκπτωση -30% (τώρα τελείωσε) και περιμένω να με ειδοποιήσουν να τα πάρω. Παππού δεν εξηγείται αλλιώς, σίγουρα η κρίση σου έχει δημιουργήσει εφιάλτες, παίζει να βλέπεις κάθε βράδυ στον ύπνο σου πώς θα γλιτώσεις λεφτά. Δε σε κατακρίνω, εσάς που μάθατε αλλιώς σας έχει κακοφανεί περισσότερο από τους μικρότερους που δε γνώρισαν «καλύτερες» εποχές. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι: Πρώτον, θεωρείς ότι αυτά που έβαλες είναι τα ίδια με εκείνα που θα σου έβαζαν οι Έλληνες αλουμινάδες που έχουν μείνει στο 2008 και τους αρέσει να βλέπουν κόσμο να τους φεύγει το κεφάλι; Δεύτερον, αυτά που έβαλες είναι τα ίδια με εκείνα που θα σου έβαζαν οι Έλληνες αλουμινάδες που έχουν μείνει στο 2008 και τους αρέσει να βλέπουν κόσμο να τους φεύγει το κεφάλι;
georgeγ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, phanispal είπε Παππού δεν εξηγείται αλλιώς, σίγουρα η κρίση σου έχει δημιουργήσει εφιάλτες, παίζει να βλέπεις κάθε βράδυ στον ύπνο σου πώς θα γλιτώσεις λεφτά. Δε σε κατακρίνω, εσάς που μάθατε αλλιώς σας έχει κακοφανεί περισσότερο από τους μικρότερους που δε γνώρισαν «καλύτερες» εποχές. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι: Πρώτον, θεωρείς ότι αυτά που έβαλες είναι τα ίδια με εκείνα που θα σου έβαζαν οι Έλληνες αλουμινάδες που έχουν μείνει στο 2008 και τους αρέσει να βλέπουν κόσμο να τους φεύγει το κεφάλι; Δεύτερον, αυτά που έβαλες είναι τα ίδια με εκείνα που θα σου έβαζαν οι Έλληνες αλουμινάδες που έχουν μείνει στο 2008 και τους αρέσει να βλέπουν κόσμο να τους φεύγει το κεφάλι; δεν ειναι το κοστος ο μοναδικος λογος που θα κανεις μια δουλεια μονος σου εφοσον μπορεις παιζουν πολλοι περισσοτεροι λογοι και εγω ετσι ειμαι.την πρωτη φορα θα παιδευτω λιγο παραπανω αλλα τελικα την δουλεια θα την κανω πολυ καλυτερα και ποιοτικοτερα 3
papoys1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Παππού δεν εξηγείται αλλιώς, σίγουρα η κρίση σου έχει δημιουργήσει εφιάλτες, παίζει να βλέπεις κάθε βράδυ στον ύπνο σου πώς θα γλιτώσεις λεφτά. Δε σε κατακρίνω, εσάς που μάθατε αλλιώς σας έχει κακοφανεί περισσότερο από τους μικρότερους που δε γνώρισαν «καλύτερες» εποχές. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι: Πρώτον, θεωρείς ότι αυτά που έβαλες είναι τα ίδια με εκείνα που θα σου έβαζαν οι Έλληνες αλουμινάδες που έχουν μείνει στο 2008 και τους αρέσει να βλέπουν κόσμο να τους φεύγει το κεφάλι; Δεύτερον, αυτά που έβαλες είναι τα ίδια με εκείνα που θα σου έβαζαν οι Έλληνες αλουμινάδες που έχουν μείνει στο 2008 και τους αρέσει να βλέπουν κόσμο να τους φεύγει το κεφάλι; Για το φτηνό φυλλαράκι αλουμινίου που έβαλα ναι ακριβώς τα ίδια.Ένα είναι το φτηνό φυλλαράκι μετά πάμε σε βαριά κατασκευή πολύ ακριβότερο. Το συγκεκριμένο ρολό κόστιζε κοντά στα 200 ευρώ απλά το πέτυχα σε προσφορά και το πήρα λιγότερο όπως είπα.Ο αλουμινάς (να ξέρεις πως μετρημένοι στα δάχτυλα τα φτιάχνουν μόνοι τους οι περισσότεροι έτοιμα τα παίρνουν από βιοτεχνίες όπως εγώ και απλά τα τοποθετούν) δεν θα το πάρει 200 αλλά σαν επαγγελματίας θα έχει και κάποια έκπτωση. Από εκεί μέχρι τα 350 που μου ζητούσε για 2-3 ώρες δουλειά το πολύ για αυτόν είναι πολλά ρε φίλε.Με τρεις βίδες το κρέμασα με σιλικόνη κόλησα τους οδηγούς και ήταν έτοιμο.Και ναι κάποιος που δεν μπορεί θα τα δώσει.Το ίδιο θα έκανα και εγώ αν όπως είπα δεν έπιαναν τα χέρια μου. Είναι νύχτα αύριο αν μπορέσω θα σου στείλω και φωτογραφία να δείς πως είναι όπως όλα τα ρολά αλουμινίου με το φτηνό προφίλ. Edit. Και δεν είναι η κρίση,η οποία ναι με ζορίζει όπως όλους μας, δεν μου έχει δημιουργήσει εφιάλτες,ούτε στερούμαι τίποτε από τα βασικά αγαθά, απλά πέραν του κέρδους το οποίο όλοι επιδιώκουμε να ξέρεις πως είναι πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει η ασχολία με τέτοια πράγματα και η δημιουργία και χαίρονται περισσότεροι όταν φτιάξουν κάτι παρά για τα χρήματα που γλύτωσαν. Πρόλαβε το τελικό σκεπτικό μου την ώρα που το διατύπωνα ο από πάνω μου. 4 1
bill999r Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αν πρόκειται για μπαλκονόπορτες με θερμοδιακοπη και παντζούρια αλουμινίου μια χαρά τιμή είναι.. Φυσικά να πάρεις κ άλλες προσφορές αλλά η τιμή θα είναι παραπλήσια... 2
beatshooter Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Διαστάσεις; Θερμοδιακοπη ή ψυχρό προφίλ; Δίπλα τζάμια ενεργειακά, απλά ή μόνα; Παντζούρια ρόλο ή ανοιγμένα κ με τι φυλαράκι; Πολύ ξεφτίλα η τιμή αλλά θέλω διευκρίνισεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα