naruto14 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 ώρες πριν, naruto14 είπε Άρα είμαστε μέχρι στιγμής: @naruto14, @amantas66, @tsakitsan95, @improvgeek, @kapafrelis, @killbillc12, @tyson96. Αν υπάρχει άλλος που ενδιαφέρεται ενημερώνει! Έκλεισαν τα slots!
dim_plo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Προτίθεμαι να αναλάβω τα του family group του Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Παρακαλώ πολύ αφήστε μία αντίδραση/ στείλτε μου PM μόνον όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε. Ετήσιο κόστος κατά άτομο: 8,75€. Θα ανανεώνω το παρόν βάσει του ενδιαφέροντος που θα προκύπτει. 5 down, 3 to go. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από dim_plo 4
NtiNoubaS Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Ωραία ας κλείσει την 8άδα του ο συνάδελφος @naruto14 και θα μαζευτούμε και εμείς οι υπόλοιποι!
dim_plo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής οι κάτωθι: 1) @dim_plo 2) @imr 3) @blasterdark86 4) @shodan 5) @PangiSensei Αναμένουμε απάντηση από το μέλος @NtiNoubaS (καθώς εκδήλωσε πρώτο το ενδιαφέρον του και είναι εξαιρετικά πιθανό να κλείνουμε οκτάδα με τη συμμετοχή των υπόλοιπων μελών της ομάδας του). Ελλείψει απόκρισης ή αν προκύψει άμεσο ενδιαφέρον και από όγδοο μέλος, η ομάδα θα συμπληρωθεί με τους κάτωθι: 6) @Darthvader 7) @psurr Να τονίσω-υπενθυμίσω τα εξής: ● Ετήσιο κόστος κατά άτομο: 8,75€. ● Προκειμένου να μπορείτε να γίνετε μέλος του οικογενειακού γκρουπ, δεν πρέπει να έχετε ενεργή οποιαδήποτε συνδρομή Nintendo Switch Online. Εναλλακτικά, εικάζω ότι ο ήδη έχων συνδρομή θα χρειαστεί να αναλάβει ο ίδιος ρόλο διαχειριστή του οικογενειακού γκρουπ (αρχικά, αναβάθμιση σε family plan και έπειτα πρόσκληση των υπόλοιπων 7 μελών που δεν θα έχουν ενεργή συνδρομή). Επεξ/σία 6 Ιουνίου από dim_plo 4
dim_plo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα στο κονκλάβιο. Αναμονή έως το απόγευμα για να δούμε αν προκύψει ενδιαφέρον από όγδοο μέλος. Αν όχι και εφόσον είστε άπαντες σύμφωνοι, θα προχωρήσουμε με admin το μέλος NtiNoubaS (καθώς έχει ήδη ενεργή συνδρομή, κάτι που δεν ήταν σαφές) και ακόμα 2 άτομα της ομάδας του. Σε αυτό το σενάριο, το γκρουπ θα συμπληρωθεί με τα μέλη 1 έως 5 της προηγούμενης λίστας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώσω το νήμα εντός της ημέρας. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από dim_plo 2
Malama Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ να γίνω το 8ο μέλος απλά είμαι νουμπάς γιατί μόλις πήρα τον switch 2. κατάλαβα οτι δεν πρέπει να κάνω λογαριασμό πριν και καταθέτω τα λεφτά στον αντμιν, είναι κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω? Ευχαριστώ
dim_plo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κλείσαμε: 1) @dimplo 2) @imr 3) @blasterdark86 4) @shodan 5) @PangiSensei 6) @Darthvader 7) @psurr 8 ) @kapelos13 Να τονίσω-υπενθυμίσω τα εξής: ● Ετήσιο κόστος κατά άτομο: 8,75€. ● Προκειμένου να μπορείτε να γίνετε μέλος του οικογενειακού γκρουπ, δεν πρέπει να έχετε ενεργή οποιαδήποτε συνδρομή Nintendo Switch Online. Επόμενα βήματα: 1) Θα ενεργοποιήσω τη συνδρομή, σήμερα. 2) Θα επικοινωνήσω μαζί σας με προσωπικό μήνυμα για να μου δώσετε το email που έχετε καταχωρίσει στον Nintendo λογαριασμό σας. 3) Θα σας αποστείλω πρόσκληση (θα έχετε στη διάθεσή σας 24 ώρες για αποδοχή, αν παρέλθουν και δεν έχετε προλάβει θα σας στείλω νέα πρόσκληση). 4) Θα εισέλθετε στο γκρουπ. 5) Μόλις ολοκληρωθούν τα ανωτέρω, θα μου μεταφέρετε το ποσό των 8,75€ μέσω IRIS/ Revolut/ Payzy/ PayPal (φίλοι & οικογένεια)/ IBAN, αναλόγως των διαθέσιμων σε εσάς μεθόδων πληρωμής. 6) Enjoy! Ένα θετικό είναι ότι θα πάρουμε δωρεάν τα Upgrade Packs για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Nintendo Switch 2 Edition και το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Nintendo Switch 2 Edition. Δεύτερη λίστα ενδιαφερόμενων μελών: 1) @NtiNoubaS (απαραιτήτως ως admin) 2) και 3) φίλοι @NtiNoubaS 4) @Malama Εκκρεμούν άλλοι 4 για την οκτάδα. Αυτά προς ώρας. Να είστε όλοι καλά. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από dim_plo 7
BillT Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Παιδιά έχω μια ερώτηση, αν κάποιος μπορεί να το απαντήσει. Έχω Nintendo account και κάτω από αυτόν έχω προσθέσει τα τρία παιδιά μου. Ουσιαστικά μόνο ο ένας ασχολείται με το Switch. Παρόλα αυτά το έχω σετάρει έτσι σε περίπτωση που χρειαστεί μελλοντικά. Στο ζουμί τώρα. Αν υποθέσουμε ότι θέλω να πάρω στο όνομα μου μια οικογενειακή συνδρομή NSO. Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα εκτός από τη δική μου θέση θα καλυφθούν και άλλες 3 από τα παιδιά μου ή μπορώ να αφήσω τα παιδιά μέσα στην οικογένεια χωρίς συνδρομή και να προσθέσω άλλα άτομα στη συνδρομή. Το ιδανικό για μένα, αν το αποφασίσω τελικά, είναι να κρατήσω 2 θέσεις (1 μια για μένα και 1 για το ένα παιδί) και τις άλλες 6 να τις μοιραστώ με μέλη από το Insomnia
dim_plo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, BillT said: Έχω Nintendo account και κάτω από αυτόν έχω προσθέσει τα τρία παιδιά μου Νομίζω ότι το κλειδί είναι εδώ. Εννοείς ότι έχεις ένα Nintendo account στο οποίο έχεις δημιουργήσει διαφορετικά user profiles (local users) ανά παιδί ή έχεις δημιουργήσει ξεχωριστά Nintendo accounts για κάθε έναν σας; Στο πρώτο σενάριο και εφόσον θέλετε να κάνετε χρήση των online υπηρεσιών εσείς και ένα ακόμα παιδί, ξεχωριστά, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε νέο (2ο) Nintendo account για αυτό. Το 2ο αυτό account θα καταλάβει θέση μέλους στη συνδρομή. Τα άλλα 2 παιδιά που δεν θα χρειάζεται να κάνουν χρήση των online υπηρεσιών ανεξάρτητα, μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν τοπικά (locally) μέσα από το δικό τους user profile, μέσω του δικού σου Nintendo account. Δεν θα καταλαμβάνουν θέση μέλους. Θα έχεις διαθέσιμες άλλες 6 θέσεις χρηστών στο family. Στο 2ο σενάριο, κάθε Nintendo account καταλαμβάνει και θέση μέλους στη συνδρομή. Θα έχεις διαθέσιμες 4 θέσεις στο family. Ελπίζω να έχω αντιληφθεί σωστά το ερώτημά σου και να μην σου δίνω κάποια παραπλανητική πληροφορία. Βγάζεις κάποιο νόημα; Επεξ/σία 6 Ιουνίου από dim_plo
BillT Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 28 minutes ago, dim_plo said: Βγάζεις κάποιο νόημα; Έχω δικό μου full account και τα παιδιά επειδή είναι μικρά έχουν account χωρίς email, μόνο username και password. Δεν μιλάμε για profiles στο switch. Αυτό με το δεύτερο account το σκέφτηκα, αλλά ταυτόχρονα είναι αυτό που θα ήθελα να αποφύγω. Έχει ήδη αρχίσει να γίνεται χαοτικό αυτο με τα.accounts (Xbox, epic, nintendo κτλ) που στο τέλος θα χάσω τη μπάλα. Είχα μια ελπίδα ότι child accounts και nso family θα ήταν διαφορετικά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το σκεφτώ και θα πράξω ανάλογα.
andreasosfp Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 9 ώρες πριν, dim_plo είπε Κλείσαμε: 1) @dimplo 2) @imr 3) @blasterdark86 4) @shodan 5) @PangiSensei 6) @Darthvader 7) @psurr 8 ) @kapelos13 Να τονίσω-υπενθυμίσω τα εξής: ● Ετήσιο κόστος κατά άτομο: 8,75€. ● Προκειμένου να μπορείτε να γίνετε μέλος του οικογενειακού γκρουπ, δεν πρέπει να έχετε ενεργή οποιαδήποτε συνδρομή Nintendo Switch Online. Επόμενα βήματα: 1) Θα ενεργοποιήσω τη συνδρομή, σήμερα. 2) Θα επικοινωνήσω μαζί σας με προσωπικό μήνυμα για να μου δώσετε το email που έχετε καταχωρίσει στον Nintendo λογαριασμό σας. 3) Θα σας αποστείλω πρόσκληση (θα έχετε στη διάθεσή σας 24 ώρες για αποδοχή, αν παρέλθουν και δεν έχετε προλάβει θα σας στείλω νέα πρόσκληση). 4) Θα εισέλθετε στο γκρουπ. 5) Μόλις ολοκληρωθούν τα ανωτέρω, θα μου μεταφέρετε το ποσό των 8,75€ μέσω IRIS/ Revolut/ Payzy/ PayPal (φίλοι & οικογένεια)/ IBAN, αναλόγως των διαθέσιμων σε εσάς μεθόδων πληρωμής. 6) Enjoy! Ένα θετικό είναι ότι θα πάρουμε δωρεάν τα Upgrade Packs για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Nintendo Switch 2 Edition και το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Nintendo Switch 2 Edition. Δεύτερη λίστα ενδιαφερόμενων μελών: 1) @NtiNoubaS (απαραιτήτως ως admin) 2) και 3) φίλοι @NtiNoubaS 4) @Malama Εκκρεμούν άλλοι 4 για την οκτάδα. Αυτά προς ώρας. Να είστε όλοι καλά. Ενδιαφέρομαι και εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα