dim_plo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Το δικό μας γκρουπ έχει δημιουργηθεί (δηλαδή έκλεισε), παιδιά. 1-3) @NtiNoubaS (απαραιτήτως admin) 4) @Malama 5) @andreasosfp Σας λείπουν 3. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνετε εσείς. 1
dim_plo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 49 minutes ago, Metaksas said: Και εγώ ενδιαφέρομαι όταν φτιάξετε ξανά γκρουπ πείτε μας. Τα ξαναλέμε του χρόνου τον Ιούνιο. 😅 1
mrvaggos Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κι εγώ ενδιαφέρομαι παιδιά. Αν υπάρχει θέση Update: Είμαστε 2 Επεξ/σία 7 Ιουνίου από mrvaggos
ReaperX Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Όσοι ενδιαφέρεστε για family online + expansion στείλτε μου πμ. 8,75 το άτομο,πληρωμή με iris. *Υπάρχουν 5 θέσεις ακόμα Επεξ/σία 10 Ιουνίου από ReaperX 1
screaming_trees Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 38 minutes ago, ReaperX said: Όσοι ενδιαφέρεστε για family online + expansion στείλτε μου πμ. 8,75 το άτομο,πληρωμή με iris. Η δική μου συνδρομή λήγει στις 16/6 Αν δεν έχετε συμπληρώσει μέχρι τότε εννοείται ότι ενδιαφέρομαι 1
ReaperX Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Η δική μου συνδρομή λήγει στις 16/6 Αν δεν έχετε συμπληρώσει μέχρι τότε εννοείται ότι ενδιαφέρομαι Εγώ τη συνδρομή θα την ενεργοποιήσω τώρα άμεσα. Αν δε σε πειράζει για τις μέρες μπορείς να βγεις από το παλιό γκρουπ κ να μπεις σε νέο.
screaming_trees Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Ωραία μόλις το έκανα. Στείλε μου σε μήνυμα τι χρειάζεσαι Ευχαριστώ
Ricoolini Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Καλησπέρα στην παρέα. Κι εμένα με ενδιαφέρει το φουλ πακέτο. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε στείλτε μου μήνυμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα