killbillc12 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Καλησπέρα στην παρέα, Με ενδιαφέρει κι εμένα το ετήσιο full πακέτο Nintendo Switch Online + Expansion Pack
azer Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Τελικά μαζευόμαστε 5-6 "αδερφάκια" οπότε τις επόμενες μέρες θα το προχωρήσουμε, οποίος άλλος ενδιαφέρεται ας μου στείλει να τα πούμε! 3
naruto14 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Στις 13/5/2025 στις 10:19 ΜΜ, azer είπε Τελικά μαζευόμαστε 5-6 "αδερφάκια" οπότε τις επόμενες μέρες θα το προχωρήσουμε, οποίος άλλος ενδιαφέρεται ας μου στείλει να τα πούμε! Αν δεν έχετε προχωρήσει μέχρι αρχες Ιουνίου θα με ενδιαφέρει και εμένα αν με το καλό παραπάνω το Switch 2
amantas66 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Καλησπέρα , Με ενδιαφέρει κι εμένα το full πακέτο Nintendo Switch Online + Expansion Pack αν υπαρχει θέση 1
tsakitsan95 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα, με ενδιαφέρει και μένα το full πακέτο αν υπάρχει διαθέσιμη θέση!
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Άρα είμαστε μέχρι στιγμής: @naruto14, @amantas66, @tsakitsan95, @improvgeek, @kapafrelis, @killbillc12, @tyson96. Αν υπάρχει άλλος που ενδιαφέρεται ενημερώνει! Επεξ/σία 5 Ιουνίου από naruto14
killbillc12 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Καλησπέρα στη παρέα, Κι εμένα με ενδιαφέρει το φουλ πακέτο
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, naruto14 είπε Άρα είμαστε μέχρι στιγμής: @naruto14, @amantas66, @tsakitsan95, @improvgeek, @kapafrelis, @killbillc12. Αν υπάρχει άλλος που ενδιαφέρεται ενημερώνει! Άλλα δύο slots μένουν! EDIT: 1 slot left! Επεξ/σία 5 Ιουνίου από naruto14
tyson96 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Καλησπέρα , Με ενδιαφέρει κι εμένα το full πακέτο Nintendo Switch Online + Expansion Pack! 1
NtiNoubaS Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Καλημέρα παιδιά! Θα ανοίξω και εγώ με την παρέα μου συνδρομή + expansion, είμαστε 3-4 άτομα, οπότε θέλουμε άλλους τόσους! Πάμε να μαζευτούμε!
imr Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 4 hours ago, NtiNoubaS said: Καλημέρα παιδιά! Θα ανοίξω και εγώ με την παρέα μου συνδρομή + expansion, είμαστε 3-4 άτομα, οπότε θέλουμε άλλους τόσους! Πάμε να μαζευτούμε! Εγω είμαι μέσα στείλτε μου ένα μνμ υπάρχει ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα