Alexandros7474 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Dustyy είπε παιδια υποφερω ειμαι 22 χρονων και τους τελευταιους 6 μηνες σχεδον καθε μηνα με πιανει τρομερη κριση αυπνιας δηλαδη οχι οτι κοιμαμαι 3 ωριτσες καθε βραδυ και μαλακιες... δεν κλεινω ματι... και το παω μεχρι 3,4 μερες σερι μεχρι να πεσω ξερη αλλα τωρα που δουλευω εχω τεραστιο προβλημα στη δουλεια και καθε βραδυ αγχωνομαι ακομα πιο πολυ οτι πρεπει να κοιμηθω για να σηκωθω νωρις και φυσικα δε κλεινω ματι απ το αγχος αυτη τη στιγμη ειναι η τριτη μερα που ειμαι ξαγρυπνη και ελπιζω να μη γινει το ιδιο και αποψε.. θα τρελαθω αληθεια εχω συνεχεια ενα κομπο στο στομαχι φοβαμαι οτι θα πεθανω απ αυτο το πραγμα εχω παρει βαλεριανες εχω παρει μελατονινη εχω πιει γαλατα μελια ολα τα μπιπ τελος παντων αλλα το σωμα μου δε χαμπαριαζει.. οσο κουρασμενη και να ειμαι ο εγκεφαλος μου δεν κοιμαται εχω πει σε γιατρους να μου γραψουν κανενα ηρεμιστικο δυνατο και δε με παιρνουν στα σοβαρα και λενε ηρεμησε και μη το σκεφτεσαι δεν ειναι κατασταση αυτη.... πειτε μου τι να κανωωωω=( τουλαχιστον πειτε μου αν κυνδινευω να πεθανω Να κανείς σεξ Και δεν το λέω για πλάκα
*nenya* Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Κόψε το insomnia. [το όνομά του φταίει για όλα]
gokuthelegend Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ σήμερα είμαι σηκωμένος από τις 6 το πρωί, πήγα για τρύγο, και πριν 15 λεπτά μπήκα στο σπίτι. 15 ώρες σερί. Έκανα ένα μπανάκι και μόλις κάθισα στον υπολογιστή για να ελέγξω τις αγαπημένες μου ιστοσελίδες. Είμαι τόσο πτώμα που άμα πέσω στο κρεβάτι θα σηκωθώ σε 1 εβδομάδα. Προτείνω και εγώ την έντονη σωματική άσκηση. Φυσικά δεν μπορώ να πω ότι υποφέρω από αυπνίες, αλλά έχω άπλετο χρόνο (άνεργος γαρ) και σχεδόν σε καθημερινή βάση κοιμάμαι μετά τις 2 τη νύχτα (πρωί ξυπνάω κατά τις 8 με 9 χωρίς ξυπνητήρι). Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από gokuthelegend
Dustyy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί βρε παιδιά λέτε ότι τρολαρω? Μακάρι να έκανα πλάκα.. Θα προσπαθήσω απόψε να χαλαρώσω με τις μεθόδους που προτείνατε χάχα αλλά αν δεν πιάσει τίποτα θα πάρω ένα λεξοτανιλ που εχουμε στο ντουλαπάκι και κάπουτ Μετά θα προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω γιατί λόγο του άγχους μου θα το παθαίνω συνέχεια.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 💗
Yiannis_Mitrakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει αγωγή με ημιχαλαρωτικα χάπια, είχε μια ξαδέλφη μου και πήγε σε ψυχολογο και τις τα έδωσε.τα επερνε για κάνα χρόνο και μετά ενώ πήγαινε και συζητούσαν τις τα διέκοψε και έστρωσε.ειχε το ίδιο θέμα.τσεκαρε το δεν είναι ντροπη!!
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, NikosKallithea said: Αυτο Έλλειψη σεξ Άμα ήταν έτσι θα είχα χάσει τον ύπνο μου εδώ και 32 χρόνια.. 😢 1
panoskatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το βασικότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ψυχολογία και μετέπειτα το άγχος ότι πρέπει να κοιμηθείς. Όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι τόσο πιο πολύ δεν θα μπορείς να κοιμάσαι. Το έχει περάσει πολύς κόσμος όπως κ εγώ, οπότε δεν έχεις κάτι που το ζεις ή το έχεις ζήσει μόνο εσύ. Σίγουρα σε κάποιον τομέα της ζωής σου κάτι δεν πάει καλά αυτόν τον καιρό και αυτό έχει επηρεάσει την ψυχική σου γαλήνη που είναι απαραίτητη για τον ύπνο. Τα ερωτικα παίζουν μεγάλο ρόλο . Το σεξ εκτός των άλλων βοηθάει και στον ύπνο. Αν αυτό τον καιρό δεν υπάρχει ερωτικος σύντροφος μην αγχώνεσαι, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που θα σε βοηθήσουν. 1ον Κάνε δουλειές στο σπίτι, καθάρισμα, πλύσιμο πιάτων, πλύσιμο ρούχων, άπλωμα, σφουγγάρισμα. Εκτός το ότι οι συγκεκριμένες δουλειές βοηθάνε τον εγκέφαλο στο να μην σκέφτεσαι πράγματα που σε ταλαιπωρούν ένα καθαρό σπίτι /δωμάτιο σε ξεκουράζει σε ηρεμεί και είναι εχθρός της αϋπνίας. 2ον Να έχεις πάντα στρωμένο το κρεβάτι σου, όταν πας να ξαπλώσεις και αντικρίσεις ένα αστρωτο κρεβάτι με τσαλακωμένα σεντόνια ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις σου δημιουργεί ένταση, ένα στρωμένο κρεβάτι με τεντωμένα και καθαρά σεντόνια σου δημιουργεί επιθυμία για ξάπλα και ξεκούραση. 3ον Κάθε βράδυ 1 με 2 ώρες πριν πέσεις για ύπνο να κάνεις μπάνιο /ντουζ. 4ον Να είσαι χορτάτη, να μην νιώθεις ότι έχεις άδειο στομάχι, αν για κάποιον λόγο έρχεται η ώρα που είναι να πέσεις για ύπνο και πεινάς φάε δημητριακά / corn flakes με γάλα. Όχι γλυκά ή γιαούρτη. Ή πιες γάλα ή κάποιο αφέψημα. 5ον Όταν ξαπλώνεις στο κρεβάτι μπορείς να χαζέψεις στην τηλεόραση αλλά προτίμησε να δεις κάτι ουδέτερο, όχι ας πούμε την αγαπημένη σου σειρά η ταινία. 6ον Μην φοράς πολλά ρούχα όταν είναι να πέσεις για υπνο, να βγάζεις πάντα τις κάλτσες, ποτέ κάλτσες, τα εσώρουχα αρκούν, αν θέλεις και χωρίς αυτά. Πάντα σεντόνια στο κρεβάτι. Πανωσεντονο και κατωσεντονο. 7ον το απογευματάκι προς βράδυ μπορείς να πίνεις που και που μια μπύρα, βοηθάει πολύ η μπύρα στο να σου φέρει νύστα *8ον και κάτι που ξέχασα αλλά επίσης σημαντικό, όταν φεύγει η μέρα δεν χρειάζεται να υπάρχουν στο σπίτι τα κεντρικά φώτα στο ταβάνι, πορτατίφ, λαμπατέρ και κρυφός φωτισμός δημιουργούν ατμόσφαιρα και ηρεμία στον χώρο, εκτός της κουζίνας οι λάμπες να έχουν το χρώμα του κεριού, όχι ψυχρός λευκός φωτισμός σε κρεβατοκάμαρες και σαλόνι. Ο ψυχρός φωτισμός ενδείκνυται μόνο στην κουζίνα και στο μπάνιο που πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού πρέπει να είμαστε χαλαροί. Ακολουθούσε τα παραπάνω τα οποια είναι απλά και καθημερινά και θα δεις ότι οι αϋπνίες θα σου φύγουν. Δεν χρειάζονται χάπια. Μακριά από την χημεία. Καλόν ύπνο να χεις.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από panoskatos 2
Racerr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 το αγχος φταιει πιστευω συν το οτι σκεφτεσαι οτι πρεπει να κοιμηθεις και δεν σε παιρνει ο υπνος μια απο τα ιδια παθαινω κι εγω
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 hours ago, Γιάννης Platano said: Για αποψε 4-5 τσιπουρακια αλλα αυριο σε γιατρο ... 2 hours ago, whoose said: Θες μια σίγουρη λύση; 😛 Tavor των 2.5mg. 😛 @ts: Απλως μην τα παρεις μαζι, γιατι αλλιως σε βλεπω ετσι:
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Mε την αϋπνία που τη δέρνει τους κύκλους τους βλέπει ήδη 😋
Δέλτα Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ παίρνω ιχθυέλαιο της Lamberts 1100mg 2 κάψουλες την μέρα βοηθάει και με το άγχος γενικά. Άπλα πρέπει να πάρεις σχετικά μεγάλη δόση περίπου 1000mg ημερησίως σε συνδυασμό με έντονη άσκηση αλά όχι πριν τον ύπνο. Δεν ξέρω για σένα εγώ πάντως θα δοκιμάσω και τις μπανάνες και τις συμβουλές του panoskatos
venturis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Dustyy είπε παιδια υποφερω ειμαι 22 χρονων και τους τελευταιους 6 μηνες σχεδον καθε μηνα με πιανει τρομερη κριση αυπνιας δηλαδη οχι οτι κοιμαμαι 3 ωριτσες καθε βραδυ και μαλακιες... δεν κλεινω ματι... και το παω μεχρι 3,4 μερες σερι μεχρι να πεσω ξερη αλλα τωρα που δουλευω εχω τεραστιο προβλημα στη δουλεια και καθε βραδυ αγχωνομαι ακομα πιο πολυ οτι πρεπει να κοιμηθω για να σηκωθω νωρις και φυσικα δε κλεινω ματι απ το αγχος αυτη τη στιγμη ειναι η τριτη μερα που ειμαι ξαγρυπνη και ελπιζω να μη γινει το ιδιο και αποψε.. θα τρελαθω αληθεια εχω συνεχεια ενα κομπο στο στομαχι φοβαμαι οτι θα πεθανω απ αυτο το πραγμα εχω παρει βαλεριανες εχω παρει μελατονινη εχω πιει γαλατα μελια ολα τα μπιπ τελος παντων αλλα το σωμα μου δε χαμπαριαζει.. οσο κουρασμενη και να ειμαι ο εγκεφαλος μου δεν κοιμαται εχω πει σε γιατρους να μου γραψουν κανενα ηρεμιστικο δυνατο και δε με παιρνουν στα σοβαρα και λενε ηρεμησε και μη το σκεφτεσαι δεν ειναι κατασταση αυτη.... πειτε μου τι να κανωωωω=( τουλαχιστον πειτε μου αν κυνδινευω να πεθανω Αχ,αχ! Κοιμάσε και όλο αυτό που βιώνεις είναι ένα ρεαλιστικό όνειρο και δεν το έχεις καταλάβει. Και επειδή δεν έχεις εκπαιδευτεί κατάλληλα δεν μπορείς να βιώσεις ένα καινούργιο όνειρο μέσα στο υπάρχον όνειρο
Zerg13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οριστε. Καιρος να δοκιμασεις ολα αυτα που γραφουμε εδω, θα εισαι το πειραματοζωο_insomnia-1 Καλυτερα απο τα laxotanil και τα τσιπουρα που παιρνεις. Αν δεν λειτουργησει θες ψυχιατρο, δεν αστειευομαι. Προσπαθεις να θεραπευσεις την αυπνια που ειναι το συμπτωμα και οχι η αιτια Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
ELMastas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι συμβουλές που είπε ο Panoskratos είναι πολύ καλές,δεν πρέπει να ανχωθείς για το οτι Πρέπει να κοιμηθείς ! όσο έχεις αυτό στο μυαλό τόσο ανχώνεσαι και σου είναι δυσκολότερο,συνδίασε τα πιο πάνω με καλή μελατονίνη πχ Relaxina plus κάνα 2 χαπάκια,η μελατονίνη είναι φυσικό μέσο και βοηθάει αλλά πρέπει να έχεις εντελώς σκοτάδι (αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό) και να μην πηγαίνεις αργά για ύπνο ούτε να τρώς αργά και βαριά,προσπάθησε πρίν τον ύπνο να δεις κάτι χαλαρωτικό πχ παραλίες τοπία κλπ και να ακούσεις κάποια μουσικούλα απαλή για να σε χαλαρώσει. Εγω που σου γράφω έχω χρόνια θέμα με τον ύπνο απο τότε που έχασα τον πατέρα μου κοιμάμαι πολύ αργά και λίγο και με διαλλείματα προσπάθησα να αποφύγω τα χάπια αλλά παίρνω 1 tavor και 1 relaxina για να με πιάσει μέχρι να μπορέσει σιγά σιγά να αποκατασταθεί ο οργανισμός και να κοιμάμαι σε πιο λογικές ώρες...Αν συνεχίσει το πρόβλημα και δεν δείς βελτίωση πήγαινε σε νευρολόγο και έναν σωστό ψυχολόγο που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις με πιο ειδικά σκευάσματα,το tavoraki δεν είναι κακό αλλά αν το πάρεις αρκετό καιρό εθίζεσαι και θέλεις περισσότερα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από ELMastas
Προτεινόμενες αναρτήσεις