Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω ένα κσρτοκινητο στην  wind πολλά χρόνια τώρα απ όταν ήμουν σχολείο, που ήταν στο Όνομα του πατέρα μου. Πριν κάτι μήνες πήγα και έκανα μεταβίβαση του αριθμού στο όνομα μου. Βλέπω στον ονομαστικό κατάλογο, πληκτρολογοντας τον αριθμό εμφανίζεται το όνομα μου και η διεύθυνση κατοικίας μου. Η αλήθεια είναι όταν έκανα την μεταβίβαση δεν θυμάμαι να έδωσα κάποια διεύθυνση και δεν παρατήρησα τι υπέγραψα (καλά να πάθω θα μου πείτε) αλλά το θεωρώ τραγικό να δημοσιεύουν έτσι απλά την διεύθυνση κατοικίας μου. Πριν καμιά δεκαριά μέρες είχα πάει σε κατάστημα να κάνω αίτηση να γίνει απόρρητο και ακόμα τίποτα. 

Επεξ/σία από splanis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

Καλησπέρα έχω ένα κσρτοκινητο στην  wind πολλά χρόνια τώρα απ όταν ήμουν σχολείο, που ήταν στο Όνομα του πατέρα μου. Πριν κάτι μήνες πήγα και έκανα μεταβίβαση του αριθμού στο όνομα μου. Βλέπω στον ονομαστικό κατάλογο, πληκτρολογοντας τον αριθμό εμφανίζεται το όνομα μου και η διεύθυνση κατοικίας μου. Η αλήθεια είναι όταν έκανα την μεταβίβαση δεν θυμάμαι να έδωσα κάποια διεύθυνση και δεν παρατήρησα τι υπέγραψα (καλά να πάθω θα μου πείτε) αλλά το θεωρώ τραγικό να δημοσιεύουν έτσι απλά την διεύθυνση κατοικίας μου. Πριν καμιά δεκαριά μέρες είχα πάει σε κατάστημα να κάνω αίτηση να γίνει απόρρητο και ακόμα τίποτα. 

Πας σε καταστημα κ τους λες να γινει απορρητος ο αριθμος και να μην εμφανιζεται σε καταλογους. στειλε κ στο chat τους να ρωτησεις γτ εχει καθυστερησει.

• Thanks 1
Δημοσ.

και πάντα κρατάς αντίγραφα αιτήσεων για να τα έχεις σε αρχείο και να θυμάσαι τι επέλεξες στα κουτάκια με τα ψιλά γράμματα.

• Sad 1
Δημοσ.

πραγματικα θυμαμαι οτι οταν πηγα και εκανα την αιτηση μεταβιβασης αριθμου απλα την ταυτοτητα μου ειχα δωσει. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Leokatana είπε

Υπαρχει λινκ για το καταλογο που αναφερεις;  

Eνας καλος τροπος για να τσεκαρεις αν υπαρχεις σε τετοιες λιστες ειναι η εφαρμογη "ελληνικο caller id". παντα μου εμφανιζει τις επαφες/κλησεις που δεν εχουν δηλωσει απορρητο τον αριθμο τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.11888.gr/

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική του να δημοσιοποιούν το που μένω

Έχω καρτοκινητό και στην κοσμοτέ και φυσικά είναι απόρρητο

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
Στις 20/9/2018 στις 6:05 ΜΜ, kallair είπε

Πας σε καταστημα κ τους λες να γινει απορρητος ο αριθμος και να μην εμφανιζεται σε καταλογους. στειλε κ στο chat τους να ρωτησεις γτ εχει καθυστερησει.

υπαρχει εξυπηρετηση πελατων της wind μεσω chat? μηπως εχεις link?

Δημοσ.
Στις 20/9/2018 στις 4:19 ΜΜ, splanis είπε

Πριν καμιά δεκαριά μέρες είχα πάει σε κατάστημα να κάνω αίτηση να γίνει απόρρητο και ακόμα τίποτα. 

Αυτό που ζητάς λέγεται "μη ανακοινώσιμο" και όχι "απόρρητο". Υπηρεσία "απόρρητο" δεν υπάρχει και καλό είναι -ώστε να μη γίνει στραβή- να γνωρίζουμε πως λέγεται η υπηρεσία που θέλουμε να ενεργοποιήσουμε ώστε να μην είμαστε μέρος του όποιου προβλήματος.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, gabriello είπε

υπαρχει εξυπηρετηση πελατων της wind μεσω chat? μηπως εχεις link?

Για f2g ναι μεσα απο το site. για αλλους συνδρομητες δεν νομιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...