Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω παει σε πολλες συνεντευξεις συνηθως μου λενε οτι η δουλεια απαιτει 6 μερες και 8ωρο (και χωρις βεβαια να πληρωνεσαι το σωστα λεφτα της υπερωριας) και συνηθως λενε και μισα ενσημα.Τραγικα πραγματα εχω ατομα στο εξωτερικο και καμια σχεση εκει φοβονται τον νομο εδω κανει ο καθενας οτι γουσταρει... Ο λογος που θελω να εργαζομαι 5 μερες ειναι γιατι θελω να εχω 2 μερες ξεκουρασης.Οτι γινεται στο εξωτερικο δηλαδη αλλα εδω φαινεται περιεργο... Πως θα μπορουσα να πω οτι θελω να εργαζομαι 5 μερες αντι για 6 σε μια συνεντευξη?Η απλα κοιταζω καπου αλλου?
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Κοιτάς κάπου αλλού. Αν ήταν για 5 μέρες θα το λέγανε. 10
crashnburn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 με την ανεργια που παιζει θα σου πουνε ευχαριστουμε στην συνεντευξη κ θα βρουνε αλλον 3 1
kon1to Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, inson είπε Ο λογος που θελω να εργαζομαι 5 μερες ειναι γιατι θελω να εχω 2 μερες ξεκουρασης.Οτι γινεται στο εξωτερικο δηλαδη αλλα εδω φαινεται περιεργο... Πως θα μπορουσα να πω οτι θελω να εργαζομαι 5 μερες αντι για 6 σε μια συνεντευξη?Η απλα κοιταζω καπου αλλου? Πως γινεται στο εξωτερικο δηλαδη; Εκει δεν υπάρχουν 6ημερες δουλειες ; Πρέπει να ψάξεις για δουλειά που να λειτουργεί 5νθημερο, αν αυτο ειναι που χρειάζεσαι.
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, inson said: Ο λογος που θελω να εργαζομαι 5 μερες ειναι γιατι θελω να εχω 2 μερες ξεκουρασης. H να παιζεις στο στοιχημα οσα μεροκαματα εβγαλες την υπολοιπη βδομαδα; Στο ερωτημα σου. Αμα δεν ψηνεσαι για 6ημερο κοιτας αλλου, και καλη τυχη και στο ψαξιμο και στο στοιχημα, αν και δε το βλεπω. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, inson είπε Εχω παει σε πολλες συνεντευξεις συνηθως μου λενε οτι η δουλεια απαιτει 6 μερες και 8ωρο (και χωρις βεβαια να πληρωνεσαι το σωστα λεφτα της υπερωριας) και συνηθως λενε και μισα ενσημα.Τραγικα πραγματα εχω ατομα στο εξωτερικο και καμια σχεση εκει φοβονται τον νομο εδω κανει ο καθενας οτι γουσταρει... Ο λογος που θελω να εργαζομαι 5 μερες ειναι γιατι θελω να εχω 2 μερες ξεκουρασης.Οτι γινεται στο εξωτερικο δηλαδη αλλα εδω φαινεται περιεργο... Πως θα μπορουσα να πω οτι θελω να εργαζομαι 5 μερες αντι για 6 σε μια συνεντευξη?Η απλα κοιταζω καπου αλλου? inson θα ακουστώ κυνικός αλλά δεν θα ειναι απο κακία. Στην παρουσα ελληνικη οικονομική και εργασιακή κατάσταση, αν θες να δουλέψεις, δεν μπορεις καν υπονοήσεις για πενθημερο, οποτε σταμάτα να αυτοβασανιζεσαι πως μπορείς να το πεις. Οι λύσεις ειναι δυο Keep looking για δουλειά σε άλλη εταιρεία, μηπως κάτσει το τυχερό Μάζεψε τα και πήγαινε εξωτερικό προς χώρες με τετοια διασφαλισμένα δικαιώματα sorry bro 7 1
Havik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 (5χ8) ώρες είναι full time και το τι θα κάνει τα χρήματα του δικαίωμα του, το αν «εγώ» κάνω υποχώρηση και με εκμεταλλεύεται ο κάθε έξυπνος μπαγλαμάς είναι επίσης δικαίωμα μου, κακός όμως γιατί με αυτήν την ανοχή φτάσαμε εδώ που φτάσαμε όντας ένα κοινωνικό σύνολο που οι πράξεις του κάθε ατόμου έχουν αντίκτυπο στο σύνολο… Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Havik 19 6
crashnburn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Havik είπε 40 (5χ8) ώρες είναι full time και το τι θα κάνει τα χρήματα του δικαίωμα του, το αν «εσύ» κάνεις υποχώρηση και σε εκμεταλλεύεται ο κάθε έξυπνος μπαγλαμάς είναι επίσης δικαίωμα σου, κακός όμως γιατί με αυτήν την ανοχή φτάσαμε εδώ που φτάσαμε όντας ένα κοινωνικό σύνολο που οι πράξεις του κάθε ατόμου έχουν αντίκτυπο στο σύνολο… σωτα ολα αυτα κ ωραια αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη αν παει σε συνεντευξη κ τους πει εγω θελω να δουλευω πενθημερο θα γελασουν πολυ 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Τι είδους δουλειές ψάχνεις και σου λένε όλοι για έξι ημέρες; Εντύπωση μου κάνει. Οχι πως δεν υπάρχουν τέτοιες δουλειές, αλλά συνήθως αν σου πούνε οτι εργάζεσαι και Σ/Κ παίρνεις ρεπό σε κάποια ημέρα της καθημερινής. 1
kon1to Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Τι είδους δουλειές ψάχνεις και σου λένε όλοι για έξι ημέρες; Εντύπωση μου κάνει. Οχι πως δεν υπάρχουν τέτοιες δουλειές, αλλά συνήθως αν σου πούνε οτι εργάζεσαι και Σ/Κ παίρνεις ρεπό σε κάποια ημέρα της καθημερινής. 6 λεπτά πριν, Havik είπε 40 (5χ8) ώρες είναι full time και το τι θα κάνει τα χρήματα του δικαίωμα του, το αν «εσύ» κάνεις υποχώρηση και σε εκμεταλλεύεται ο κάθε έξυπνος μπαγλαμάς είναι επίσης δικαίωμα σου, κακός όμως γιατί με αυτήν την ανοχή φτάσαμε εδώ που φτάσαμε όντας ένα κοινωνικό σύνολο που οι πράξεις του κάθε ατόμου έχουν αντίκτυπο στο σύνολο… Ρε παιδια, χωρις να γνωρίζουμε για τι κλάδο μιλάμε, γιατι κάνετε τέτοιες γενικεύσεις; Υφίσταται και 6ήμερη εργασία, νόμιμα, πάλι 40 ώρες, δεν είναι εκμετάλλευση. Το θέμα είναι να τηρούνται αυτά που λέει ο νόμος. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ποια γενίκευση; Εγώ ρώτησα σε ποιον κλάδο ασχολείται και ψάχνει δουλειά. Το ξέρω πως υφίσταται νόμιμη εργασία 6ήμερη, δεν είπα οτι τέτοια εργασία είναι παράνομη; Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι να του το αναφέρουν όλοι αυτό, γιατί δεν συμβαίνει σε όλες τις δουλειές να είναι 6ήμερες.
kon1to Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 οχι συμφωνουμε απολυτα... δεν αναφέρθηκα σε σενα για την γενικευση, λαθος διατυπωση!
logistoulis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, kon1to είπε Ρε παιδια, χωρις να γνωρίζουμε για τι κλάδο μιλάμε, γιατι κάνετε τέτοιες γενικεύσεις; Υφίσταται και 6ήμερη εργασία, νόμιμα, πάλι 40 ώρες, δεν είναι εκμετάλλευση. Το θέμα είναι να τηρούνται αυτά που λέει ο νόμος. Και 6x8 γίνεται , αλλά οι οι 8 θα πρέπει να πληρώνονται ως υπερεργασία Και μπορεί να γίνεται για πάντα, δεν υπάρχει περιορισμός Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis 1
mp123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Ζήτα το δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά μετά περίμενε αυτο
momotis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, isay είπε μηπως κάτσει το τυχερό Την τύχη δεν την έχουμε με το μέρος μας.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα