Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, momotis είπε

Την τύχη δεν την έχουμε με το μέρος μας..

1cnduHd.jpg

edj6qLe.jpg

Τι σημασια εχει τωρα αυτο με το θεμα ρε φιλε ?

56 λεπτά πριν, kon1to είπε

Πως γινεται στο εξωτερικο δηλαδη; Εκει δεν υπάρχουν 6ημερες δουλειες ;

Πρέπει να ψάξεις για δουλειά που να λειτουργεί 5νθημερο, αν αυτο ειναι που χρειάζεσαι.

Ολοι δουλεουν 5 μερες την βδομαδα στο εξωτερικο πολυ σπανια θα δουλεψουν 6

42 λεπτά πριν, Havik είπε

40 (5χ8) ώρες είναι full time και το τι θα κάνει τα χρήματα του δικαίωμα του, το αν «εγώ» κάνω υποχώρηση και με εκμεταλλεύεται ο κάθε έξυπνος μπαγλαμάς  είναι επίσης δικαίωμα μου, κακός όμως γιατί με αυτήν την ανοχή φτάσαμε εδώ που φτάσαμε όντας ένα κοινωνικό σύνολο που οι πράξεις του κάθε ατόμου έχουν αντίκτυπο στο σύνολο…

Δεν βλεπω κανεις να διαμαρτυρεται ρε φιλε πως περιμενεις να αλλαξουν τα πραγματα αν απλα κουνας το κεφαλι σου

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, inson είπε

Κάποια πράγματα ρε φίλε,δεν είναι τόσο απλά όσο τα διατυπώνεις σκοπίμως γενικώς και αορίστως,

συγκρίνοντας τα του "εξωτερικού" εργασιακά με τα εγχώρια.

Ρωτάνε οι προλαλήσαντες επι συγκεκριμένω ερωτήματα,τους προσπερνάς να απαντήσεις πρώτα στο δικό μου,οταν κάνω νύξη οτι

οιαδήποτε απόφαση θε να λάβεις,πρέπει να έχει ρεαλισμό και λογική.

Κάτι που εύλογα ψαχνω να βρώ στο ερώτημα εξαρχής,προσπερνώντας την έμμεση θυματοποιήση,μέσω του διλλήματος που προβάλλεις.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, inson είπε

Ολοι δουλεουν 5 μερες την βδομαδα στο εξωτερικο πολυ σπανια θα δουλεψουν 6

Δεν βλεπω κανεις να διαμαρτυρεται ρε φιλε πως περιμενεις να αλλαξουν τα πραγματα αν απλα κουνας το κεφαλι σου

Ναι ειδικα στο εξωτερικο που ανοιγουν τα μαγαζια και Κυριακες ολοι 5νθημερο δουλευουν!

Υπάρχουν δουλειες που λειτουργούν 6 ή 7 μέρες τη βδομάδα, οποτε αναγκαστικά χρειάζονται 6ημερη εργασία. Ειδικά αν ειναι μικρες επιχειρήσεις ποσο προσωπικό μπορουν να αντεξουν για να δουλέψεις 5νθημερο;

Ακομα δεν μας εχεις πει σε τι κλαδο ψαχνεσαι. Αμα θες 5νθημερο κοιτα για υπάλληλος γραφείου, δεν θα ανοίξουν και Σάββατο απλα για να στην σπασουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθεστε και φιλοσοφειτε με το 0 ποστς account που λεει οτι δεν καταδεχεται να δουλεψει 6 μερες και κατηγορει τους επαγγελματιες που χαλανε την πιατσα, χωρις ακομα να εχει πει:

-Επαγγελματικο κλαδο

-Προσοντα

-Προυπηρεσια

-Σπουδες

Σε αλλο τοπικ ας πουμε ελεγε οτι η μεταναστευση στην Γερμανια δεν αξιζει γιατι ειναι χαμηλοι οι μισθοι, εδω παλι σε καθε ποστ επικαλειται το εξωτερικο.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το παιδι ειναι ανοιχτομυαλο. Και στο στοιχημα μια μερα παιζεις υπερ μιας ομαδας και την άλλη ημερα κατα της ιδιας ομαδας. Ξέρει απο πρώτο χέρι. 

Πάντως ειναι οντως δυσκολο να δουλευεις Σάββατα και να θες να παιζεις και στοιχημα, καλά τα λεω inson;

• Like 1
Δημοσ.

Θα πας και θα τους πεις ''Εγώ  ΠΕΝΤΕ μέρες θέλω να δουλεύω όπως κάνουν στα εξωτερικά'' 

Αντρίκια, σταράτα, παντελονάτα.

Εχεις καβάτζα και το στοίχημα οπότε σε παίρνει

• Like 3
Δημοσ.

Και μετά έρχονται και σου λένε "ΑΟΥ ΑΟΥ δεν βρίσκω δουλειά πουθενά, ΟΥΓΚ, γιατί δεν βρίσκω;;; ΟΥΓΚ ΑΙΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΥΓΚ, ΑΝΕΡΓΙΑΑΑ ΟΥΓΚ"

Τράβα εκεί να δουλέψεις που θες και 2 μέρες ξεκούραση. Ούτε σε οικοδομή να ήσουν. 

• Confused 6
Δημοσ.

@inson

Σου εχω ιδεα. Βγάλε επαγγελματικό διπλωμα και πιασε δουλεια σαν οδηγος ταξι. Θα μπορεις να κανονιζεις τις ημερες που θες αλλά το βασικότερο θα γινεις expert στο θέμα του στοιχηματος (και οχι μονο)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Ποια γενίκευση; Εγώ ρώτησα σε ποιον κλάδο ασχολείται και ψάχνει δουλειά. Το ξέρω πως υφίσταται νόμιμη εργασία 6ήμερη, δεν είπα οτι τέτοια εργασία είναι παράνομη; Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι να του το αναφέρουν όλοι αυτό, γιατί δεν συμβαίνει σε όλες τις δουλειές να είναι 6ήμερες. 

Βασικά πέρα από το δημόσιο, όλα τα καταστήματα είναι 6 ή και 7 μέρες ανοιχτά, οπότε.... 

Δημοσ.

Αυτος θελει να δουλευει 5 μερες τη βδομαδα, τον προποτζη ομως που παει και σπρωχνει τα 400ευρα σε ημιχρονα, τελικα και over, τον θελει αποικω στο προποτζιδικο καθε μερα, συμπεριλαμβανομενων ΣΚ και αργιων...

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, inson είπε

Εχω παει σε πολλες συνεντευξεις συνηθως μου λενε οτι η δουλεια απαιτει 6 μερες και 8ωρο (και χωρις βεβαια να πληρωνεσαι το σωστα λεφτα της υπερωριας) και συνηθως λενε και μισα ενσημα.Τραγικα πραγματα εχω ατομα στο εξωτερικο και καμια σχεση εκει φοβονται τον νομο εδω κανει ο καθενας οτι γουσταρει...

Ο λογος που θελω να εργαζομαι 5 μερες ειναι γιατι θελω να εχω 2 μερες ξεκουρασης.Οτι γινεται στο εξωτερικο δηλαδη αλλα εδω φαινεται περιεργο...

Πως θα μπορουσα να πω οτι θελω να εργαζομαι 5 μερες αντι για 6 σε μια συνεντευξη?Η απλα κοιταζω καπου αλλου?

εγώ στην θέση σου θα ζητούσα ένα lunch break στα μέσα της συνέντευξης λόγω συσσωρευμένης κούρασης που επήλθε από την αρχή του ραντεβού σας

θα έβγαζα εκεί πέρα το ταπεράκι μου με τις μπιφτεκάρες μου, μασώντας αργαααά και χαλαρααά, δεν μπορεί, θα το πιάναν το νόημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε

Καθεστε και φιλοσοφειτε με το 0 ποστς account που λεει οτι δεν καταδεχεται να δουλεψει 6 μερες και κατηγορει τους επαγγελματιες που χαλανε την πιατσα, χωρις ακομα να εχει πει:

-Επαγγελματικο κλαδο

-Προσοντα

-Προυπηρεσια

-Σπουδες

Σε αλλο τοπικ ας πουμε ελεγε οτι η μεταναστευση στην Γερμανια δεν αξιζει γιατι ειναι χαμηλοι οι μισθοι, εδω παλι σε καθε ποστ επικαλειται το εξωτερικο.

Σερβιτορος λες και υπαρχει αλλου δουλεια

2 ώρες πριν, isay είπε

Το παιδι ειναι ανοιχτομυαλο. Και στο στοιχημα μια μερα παιζεις υπερ μιας ομαδας και την άλλη ημερα κατα της ιδιας ομαδας. Ξέρει απο πρώτο χέρι. 

Πάντως ειναι οντως δυσκολο να δουλευεις Σάββατα και να θες να παιζεις και στοιχημα, καλά τα λεω inson;

2 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Θα πας και θα τους πεις ''Εγώ  ΠΕΝΤΕ μέρες θέλω να δουλεύω όπως κάνουν στα εξωτερικά'' 

Αντρίκια, σταράτα, παντελονάτα.

Εχεις καβάτζα και το στοίχημα οπότε σε παίρνει

2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Και μετά έρχονται και σου λένε "ΑΟΥ ΑΟΥ δεν βρίσκω δουλειά πουθενά, ΟΥΓΚ, γιατί δεν βρίσκω;;; ΟΥΓΚ ΑΙΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΥΓΚ, ΑΝΕΡΓΙΑΑΑ ΟΥΓΚ"

Τράβα εκεί να δουλέψεις που θες και 2 μέρες ξεκούραση. Ούτε σε οικοδομή να ήσουν. 

1 ώρα πριν, le vent nous porterAAAA είπε

εγώ στην θέση σου θα ζητούσα ένα lunch break στα μέσα της συνέντευξης λόγω συσσωρευμένης κούρασης που επήλθε από την αρχή του ραντεβού σας

θα έβγαζα εκεί πέρα το ταπεράκι μου με τις μπιφτεκάρες μου, μασώντας αργαααά και χαλαρααά, δεν μπορεί, θα το πιάναν το νόημα

Γεια σου ρε Ελλαδαρα με τα ωραια σου!Ολα ωραια ολα κουλ στην Ελλαδαρα ολα λειτουργουν με τον νομο 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, inson είπε

Σερβιτορος λες και υπαρχει αλλου δουλεια

Σερβιτόρος και να κάθεσαι όλο το ΣΚ δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις δουλειά, οι χώροι εστίασης το ΣΚ περιμένουν για να κάνουν τζίρο. Εκτός κ αν είσαι κοπέλα με ωραία καπούλια κ σε ανέχεται το αφεντικό γιατί τραβάς πελατεία 😁😁

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...