Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Εϊμαι φοιτητής στην Αθήνα και πηγαίνω μία-δύο φορές τον μήνα στο Super Market για ψώνια. Προτιμώ Σκλαβενίτη γιατί έχει καλές τιμές. Έχω δει κάποιες φορές, ανοιγμένα πακέτα δημητριακών, σε άκυρα σημεία και τώρα έτυχε να πάρω ένα τέτοιο, χωρίς να το δω. Εγώ συνήθως παίρνω nesquik, τα οποία επειδή έχουν target group παιδιά, έχουν μέσα κάποια δώρα. Φαντάζομαι πως αυτός είναι ο λόγος. Απορώ, πως στο καλό οι γονείς επιτρέπουν στα παιδιά τους να κάνουν κάτι τέτοιο ή πως το κάθε Super Market το ανέχεται;

Επεξ/σία από Dinos_12345
Δημοσ.

Οι γονείς δεν ασχολούνται ή δεν βλέπουν ( το πιθανότερο πιστεύω) και το σούπερ μάρκετ επίσης δεν το βλέπει. Καλό είναι όταν το βλέπεις να το λες σε έναν υπάλληλο για να προσέχουν περισσότερο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω υπάρχει έλλειψη θέσεων στο σωφρονιστικό σύστημα για κρατούμενους κάτω των 10 ετών, οπότε φαντάζομαι σηκώνουν τα χέρια ψηλά οι των super market

Επεξ/σία από Τοξοβόλος___U__K
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

νομίζω υπάρχει έλλειψη θέσεων στο σωφρονιστικό σύστημα για κρατούμενους κάτω των 10 ετών, οπότε φαντάζομαι σηκώνουν τα χέρια ψηλά οι των super market

-_- 

Μιλάμε για μεγάλη γυφτιά έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναρωτήθηκε ο γονιός, που βρήκε το παιχνιδάκι που κρατάει στα χέρια του, το παιδί του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει που πιστεύετε ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν γονείς που θα έκαναν κάτι τέτοιο αλλά το κάνουν τα παιδιά 😂😂

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Μου αρέσει που πιστεύετε ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν γονείς που θα έκαναν κάτι τέτοιο αλλά το κάνουν τα παιδιά 😂😂

Ήθελα να πιστέψω ότι το παιδί, το κάνει επειδή είναι παιδί και ότι ο γονιός δεν είναι τόσο γύφτος. 😕 Guess I'm wrong

Δημοσ.

Κακώς το κάνουν όσοι το κάνουν. Από εκεί και πέρα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σκεφτείς έναν τρόπο και να το αναφέρεις στους υπευθύνους του super market, πες τους οτι σε δυσαρεστεί ως πελάτη αυτό το πράγμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dinos_12345 είπε

Ήθελα να πιστέψω ότι το παιδί, το κάνει επειδή είναι παιδί και ότι ο γονιός δεν είναι τόσο γύφτος. 😕 Guess I'm wrong

I guess you are...

1ον, ποιος κανονικός γονιός δε βλέπει το παιδί του όσο ψωνίζει? 

2ον, ποιος κανονικός γονιός αν έβλεπε το παιδί του να έκανε κάτι τέτοιο δε θα το σταματαγε?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Απορώ, πως στο καλό οι γονείς επιτρέπουν στα παιδιά τους να κάνουν κάτι τέτοιο ή πως το κάθε Super Market το ανέχεται;

Το φαινόμενο των ανοιγμένων συσκευασιών να σημειωθεί,είναι γενικευμένο πέραν της προαναφερθείσας περίπτωσης.

Πολλοί ανοίγουν συσκευασίες και τις τρώνε στις τουαλέτες,η εντός των διαδρόμων.

Σε μία απο τις γνωστές αλυσίδες,έχω δεί μέχρι και επιγραφή στην πόρτα περί αυτού.

Επεξ/σία από momotis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...